Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

Ха-ха, понеже мамите по детските площадки са за чудо и приказ  Laughing Запшуснати мързелани с цигари и капучино, и слънчеви очила да прикриват затъпелия поглед. Чудни познанства ще да са... Свестен човек не може да се свърти на детска площадки и за 15 минути.

А като чета тука.. останах с впечатление че мамите са все от убави по убави.. ако аз го бях казал щяха да ме разкъсат  Joy ... вайййй.. добре че си затраях!!!!  Joy
Друго си е то женската солидарност!!!!  Joy

# 481
Ха-ха, понеже мамите по детските площадки са за чудо и приказ  Laughing Запшуснати мързелани с цигари и капучино, и слънчеви очила да прикриват затъпелия поглед. Чудни познанства ще да са... Свестен човек не може да се свърти на детска площадки и за 15 минути.
А аз се чудех що няма с кого една свястна дума да си кажа там....и хич и не ходех.    Mr. Green

# 482
Това, което "обсъждате" никак не е по темата, но все пак да го изкоментирам и аз: Не виждам защо трябва да си едното или другото. Не виждам защо майките по градинките трябва да са "глигани", "мързелани" и т.н, или защо задължително ако работиш, трябва да си "безхаберен" родител.

За мен самата мога да кажа, че съм си нагласила нещата, така както на мен ми е най-добре и прекрасно комбинираме работа и гледане на деца, така че, нито децата, нито бюджета ни да страда. Сигурна съм, че не съм единствена.  Peace

# 483
Хубаво е да е пролет нали Simple Smile  Joy

# 484
Хубаво е и вие да се хванете на работа!!!!  Mr. Green

# 485
Любимият ми виц..
Жената бръмчи с прахосмукачката а мъжа седи на фотьойла с вестник в ръка..
–Скъпи,би ли си вдигнал краката,за да почистя..
–Еее мааму стара,у тя къща нищо не мо'ете да свършите без мен..

# 486
  • София близо до Витоша
Днес е ден за отбелязване , съпруга ми се включи в пролетното почистване  Laughing

# 487
К'во пролетно почистване? То стана вече лято, пролетното - преди Великнден!

# 488
Днес е ден за отбелязване , съпруга ми се включи в пролетното почистване  Laughing
А вие и двамата го пропуснахме.     Mr. Green    Явно сме негодни за домакинска работа.   

# 489
Днес е ден за отбелязване , съпруга ми се включи в пролетното почистване  Laughing
А вие и двамата го пропуснахме.     Mr. Green    Явно сме негодни за домакинска работа.  
Вероятно визираш себе си и съпруга ти?   Thinking
Което е странно, при положение, че ти реално имаш време да чистиш. Разбирам аз да го пропусна...

# 490
  • София близо до Витоша
А вие и двамата го пропуснахме.     Mr. Green    Явно сме негодни за домакинска работа.   

Ние - вие,  не говоря за домакинска работа

# 491
Вероятно визираш себе си и съпруга ти?   Thinking
Аха.    Laughing   Понякога е наложително да се пропускат някои работи....   

# 492
 newsm78
Да се пропуска чистенето? Да се пропуска пролетното подреждане? Да се пропускат твои постове? Кое, извинявай, ама наистина не те разбрах.  Embarassed

# 493
Имах предвид пролетното Основно чистене.
А иначе, което си избереш.    Grinning

# 494
Вариантите са само два - или ти чистиш постоянно, защото имаш тази възможност и не се налага пролетно съответно - или живеете в нещо като бардак, без претенции за хигиена и чистота.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт