Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 499
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Насред хаоса
 Joy
Ама хептен прости и първосигнални ги изкарахте тия мъже ....
Представям си картинката - *Милооо, ако си измиеш чинийката след ядене, ще получиш секс.  FlutterLaughing Laughing Нали не си мислите, че всеки път ще чака с нетърпение храненето и ще поскача около вас с идиотски ухилена физиономия и пълни с очакване очи, показвайки с гордост излъсканата чиния? Баси, това да не са кучета, че да се дресират и манипулират!  ooooh!

# 346
Вчера малкия ми син първокласник чете приказка "Мъж и жена"...мъжът все се оплаквал и казвал на жена си, че харно било у дома да си седиш на сянка и да си шеташ....Съгласила се жената за размяна и следващата сутрин отишла на нивата...Той така я свършил цял ден, че каталясал от умора и нито кокошки останали в курника, ни хляб, ни масло, ни кравите на паша, ни топла вечеря...От другия ден и дума не продумал за  харната домакинска сянка!!!

# 347
според мен всеки човек е годен за домакинска работа, и мъже и жени, важното е как е научен. ние с брат ми се гледаме сами от малки и сега елате да го видите, жена му е много доволна от резултата.  Laughing
при мен пък, мъжът ми е научен, че вкъщи всичко жената върши, защото при родителите му нещата са така, а аз понеже съм свикнала всичко да върша и покрай живеенето ми по квартири през студентските години, та не го научих овреме да ми помага и сега вече е късно. та прибира се той, яде и се опъва на дивана да гледа телевизия. вярно, прибира се доста по-късно от мен, работата му е по-натоварена, това му го отчитам, но пък аз сама ли да се трепя  #Crazy
та решението при нас е, като не иска да помага, ще плаща на жена да идва да чисти  Laughing
сега пък като се караме, ме атакува с това че нищо не правя, жена ми гледала детето и ми чистела  Shocked нищо че и аз ходя на работа  Naughty

# 348
според мен всеки човек е годен за домакинска работа, и мъже и жени, важното е как е научен. ние с брат ми се гледаме сами от малки и сега елате да го видите, жена му е много доволна от резултата.  Laughing
при мен пък, мъжът ми е научен, че вкъщи всичко жената върши, защото при родителите му нещата са така, а аз понеже съм свикнала всичко да върша и покрай живеенето ми по квартири през студентските години....
Именно за това говорех!  Peace

# 349
Joy
Представям си картинката - *Милооо, ако си измиеш чинийката след ядене, ще получиш секс.  FlutterLaughing Laughing Нали не си мислите, че всеки път ще чака с нетърпение храненето и ще поскача около вас с идиотски ухилена физиономия и пълни с очакване очи, показвайки с гордост излъсканата чиния? Баси, това да не са кучета, че да се дресират и манипулират!  ooooh!

Прости не, първосигнални - да. Изобщо тук не става дума за словесни споразумения. Просто откакто станах по-дашна в кревата, той почна повече да ме отменя и да ми помага в домакинската работа,при това без постоянно да го ръчкам. Дори почна за някои неща сам да изявява желание. Така всеки е доволен. А преди той беше вечно мърморещ, че на мен не ми е до секс, аз вечно мърмореща, че ми е натоварено и не ми помага, със сигурност му намерихме цаката последно време и сега и двамата сме доволни и не мърморим - всеки получи, каквото искаше.  Laughing

# 350
Joy

Прости за мен са жените, които не осъзнават и не могат да манипулират мъжете си. В добрия смисъл, разбира се.
И, колкото и да не ти се вярва, това с чинията работи  Sunglasses

# 351
  • Насред хаоса
Joy

Прости за мен са жените, които не осъзнават и не могат да манипулират мъжете си. В добрия смисъл, разбира се.
И, колкото и да не ти се вярва, това с чинията работи  Sunglasses
Ами и аз съм проста, щото не искам да го манипулирам. Ще си карам с простотията и това е. Понеже за мен пък е обидно да стигна дотам, да се налага да го манипулирам, та даже и в добрия смисъл, за да свърши елементарни неща, които зрял и отговорен човек не би подминал. А това с чинията работи и без обещания за секс и разни други *бонбонки* за *кученцето*, когато човек осъзнава, че почистването и миенето не е задължение само на един, докато останалите се изпонатъркалят с подути тумбаци след ядене. Затова вкъщи правилата са ясни - всеки се наяжда и с чинийката заминава на мивката, без малката щерка. Понякога има и изключения, разбира се, но са рядкост. А как процедират останалите, не ме вълнува.

# 352
Като не те вълнува - какво коментираш другите?
Не всеки е женен за идеалния, представи си има мъже, които не си прибират чорапите, ама и те са женени!  Crazy Та простотия е да не разбереш, че освен твоето бяло - ила и други цветове.

# 353
Joy

Прости не, първосигнални - да. Изобщо тук не става дума за словесни споразумения. Просто откакто станах по-дашна в кревата, той почна повече да ме отменя и да ми помага в домакинската работа,при това без постоянно да го ръчкам. Дори почна за някои неща сам да изявява желание. Така всеки е доволен. А преди той беше вечно мърморещ, че на мен не ми е до секс, аз вечно мърмореща, че ми е натоварено и не ми помага, със сигурност му намерихме цаката последно време и сега и двамата сме доволни и не мърморим - всеки получи, каквото искаше.  Laughing

Ех ,колко е хубаво всички да са доволни.
Макар ,че и аз съм на мнение,че не е нужно някой да се манипулира по какъвто и да е начин ,за да се свърши каквато и да е работа.Така изглежда ,че все едно правим нещо насила ,само и само да накараме другия да се включи в дом. работа ,пък и не само.
Пък и ти не можеш да си сигурна ,че това е причината той да ти помага по-често.Е, освен ако сам не ти е споделил. Simple Smile

# 354
Много ясно, че правим неща на сила. Аз не изпитвам оргазъм от миенето на банята, нито той - от моето постоянно желание за местене на мебели. Ама ей на - с топла усмивка, малък "подкуп" - всичко си идва на мястото. Да направиш нещо любимо за любимия, така щото той после да се постарае за теб да ти направи същия кеф - е съвсем нормално за мен. Кажете сега колко сме нещастни  Laughing

# 355
Радвам се за вас,щом на вас така ви харесва  smile3534
Според мен когато става въпрос за любимия човек ,нещата не трябва да се правят на сила .Все пак нали говорим за любов.
Разбира се viliko не коментирам теб ,а по принцип.Лично мнение ... Simple Smile

# 356
Вероятно на вас всичко ви е любимо, но аз така и не успях да се науча да изпитам кеф от търкането на тоалетната чиния - с идеята, че милото ще седне на чистичко после.
Просто е много по-лесно, ако знаеш точния начин как да получиш нещо.

# 357
Вероятно на вас всичко ви е любимо, но аз така и не успях да се науча да изпитам кеф от търкането на тоалетната чиния - с идеята, че милото ще седне на чистичко после.
браво, възхищавам се на жени, които го умеят това   bouquet
аз съвсем не съм от тях, уви, осъзнавам че ми липсва подход, но се уча  Wink

# 358
браво, възхищавам се на жени, които го умеят това   bouquet
аз съвсем не съм от тях, уви, осъзнавам че ми липсва подход, но се уча  Wink

Ами, ако искаш вярвай, но отговорът на един и същи въпрос, зададен по различен начин - ми се е случвало да е противоположен. Така че  Wink Далеч не съм се научила и аз да владея нещата напълно, но се опитвам да се нагодя според мъжа, като гледам - и той се опитва.

# 359
 Popcorn beer Предусещам шоу!!!

Не знам защо е нужно да се манипулираме един друг, след като може като двама възрастни да се разберем и с думи.  Thinking Жената не е слугиня и след като може да ходи по осем часа на работа всеки божи ден наравно с мъжа, значи и той може да върши домакинска работа според случая. В крайна сметка жената не поддържа домакинството заради себе си, а заради цялото семейство. Разни престорени нарочни усмивчици с цел да го накарам да свърши нещо биха ми дошли в повече. Не, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт