Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 491
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Няма как всичко в тоя живот да ни е любимо. Но ако ни е любимо да ни е чисто, да ни е топло и вкусно, полагаме малко усилия, макар и не винаги приятни. Важно е и как се настрои човек, ако тръгне да прави нещата с яд, ще му е гадно.

М/у другото според моя мъж, ако човек не прави нещата сам, не може да ги оцени, конкретно за чистенето, ако не чисти - не пази толкова. Не знам вярно ли е, но го забелязвам при детето, когато аз й изчистя стаята, до вечерта всичко е с краката нагоре, но като я подредят нейните ръчички, да видиш после как си играе, играе, пък си прибере нещото, преди да извади следващото  Mr. Green

За "награди" съм склонна, но не и за неща, които са ежедневни и наложителни. Ако е каприз, тогава да.

# 361
Това с чистотата не важи у нас - мъжа ми си чисти и после с кеф си усира, защото си мисли - е, нали аз си чистя, какво пък  Joy

# 362
Това с чистотата не важи у нас - мъжа ми си чисти и после с кеф си усира, защото си мисли - е, нали аз си чистя, какво пък  Joy

Е, щом чисти, нека цапа  Mr. Green

# 363
  • Насред хаоса
Като не те вълнува - какво коментираш другите?
Не всеки е женен за идеалния, представи си има мъже, които не си прибират чорапите, ама и те са женени!  Crazy Та простотия е да не разбереш, че освен твоето бяло - ила и други цветове.
Ми гледам от теб - за теб само твоето бяло е бяло, както го доказваш с всеки си пост. Коментирам си по темата, както правят и другите. Ми радвам се, че тия с разхвърляните чорапи са женени, кво ме бърка, като не аз им събирам чорапите. И като се хвана за простотията, тя все пак по хората ходи, а аз съм човек.  Flutter
Не знам защо е нужно да се манипулираме един друг, след като може като двама възрастни да се разберем и с думи.  Thinking Жената не е слугиня и след като може да ходи по осем часа на работа всеки божи ден наравно с мъжа, значи и той може да върши домакинска работа според случая. В крайна сметка жената не поддържа домакинството заради себе си, а заради цялото семейство. Разни престорени нарочни усмивчици с цел да го накарам да свърши нещо биха ми дошли в повече. Не, благодаря!
Още повече, че ако уважаваш даден човек, едва ли би ти дошло на акъла да го манипулираш.

# 364
 Мъжо преди го манипулирах с цел забавление. Като, цитирам:
*Милооо, ако си измиеш чинийката след ядене, ще получиш секс.  FlutterLaughing Laughing
или пък нещо подобно, но все ме напушваше на смях и се отказах. Laughing Получава се де, винаги дори... Mr. Green

# 365
Мъжо преди го манипулирах с цел забавление. Като, цитирам:
*Милооо, ако си измиеш чинийката след ядене, ще получиш секс.  FlutterLaughing Laughing
или пък нещо подобно, но все ме напушваше на смях и се отказах. Laughing Получава се де, винаги дори... Mr. Green

Абе, малко странен въпрос, но винаги като гледам някой филм и се чудя, как жената като каже думата "секс" и мъжа скача все едно не е видял. Че има ли такова да се откаже секс. Все съм си мислил че когато някой от двамата поиска да прави и винаги се прави. Че жените отказват ли на мъжете си????????????????????

# 366
С риск да ме разберете недвусмислено - малко акъл се иска от мъжа, за да се сети, че жената не е слугиня и не е длъжна да носи на гърба си цялото домакинство. Всеки да си го тълкува както му изнася! А тия, дето не си прибират чорапите ги дръжте далеч от мен!!!  Whistling

2pac , цяла тема има изписана по въпроса с отказването. Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650990.0
 Както се установи - случва се да отказват, но поради обективни причини и форсмажорни обстоятелства!!!

# 367
Като не те вълнува - какво коментираш другите?
Не всеки е женен за идеалния, представи си има мъже, които не си прибират чорапите, ама и те са женени!  Crazy Та простотия е да не разбереш, че освен твоето бяло - ила и други цветове.
Ми гледам от теб - за теб само твоето бяло е бяло, както го доказваш с всеки си пост. Коментирам си по темата, както правят и другите. Ми радвам се, че тия с разхвърляните чорапи са женени, кво ме бърка, като не аз им събирам чорапите. И като се хвана за простотията, тя все пак по хората ходи, а аз съм човек.  Flutter
Не знам защо е нужно да се манипулираме един друг, след като може като двама възрастни да се разберем и с думи.  Thinking Жената не е слугиня и след като може да ходи по осем часа на работа всеки божи ден наравно с мъжа, значи и той може да върши домакинска работа според случая. В крайна сметка жената не поддържа домакинството заради себе си, а заради цялото семейство. Разни престорени нарочни усмивчици с цел да го накарам да свърши нещо биха ми дошли в повече. Не, благодаря!
Още повече, че ако уважаваш даден човек, едва ли би ти дошло на акъла да го манипулираш.

Виж сега, не скокнах аз на твой пост да реагирам и да цитирам - ти първа го направи, което навежда на мисълта, че нещо ти имаш проблем с него/мен.
Но действително простотията ходи по хората и особено по някои, които имат наглостта да определят, че не уважавам мъжа си.  Laughing

# 368
ииии ама голяма драма се заформи тук  Mr. Green
темата беше негодни ли са мъжете за домакинска работа - не, не са негодни, домакинската работа не изисква кой знае какви умения. въпроса е че мъже има всякакви, някои си прибират чорапите, други ги хвърлят където им падне (моя), важното е да има мир в семейството  Peace
щом някои жени се оправят с проблема с разговор - ок, щом други - с манипулиране - пак е ок, всеки да си намери как при него се получават нещата и не вижадм защо единия трябва да е прав, а другия - крив.
пп. мъжът ми сега учи щерката да му носи ризите за пране като се прибере от работа  Laughing

# 369

темата беше негодни ли са мъжете за домакинска работа - не, не са негодни, домакинската работа не изисква кой знае какви умения. въпроса е че мъже има всякакви...

Simple Smile Ето това е верният отговор. Peace
Само ще допълня с риск да се повторя:..., че някои от тях, да не кажа повечето, се опитват да се изкарат такива по разбираеми причини. Wink

# 370
Хм, дали отказват жените - естествено!  Mr. Green
То пък да ти писне вече от секс, ей тия мъже нямат насита.
Ето снощи му отказах на моя и сутринта не стана да оправи той малкия, а аз да поспя още малко, както обикновено става напоследък. ПОнеже той се буди по принцип рано (мъжа ми) и не му е проблем сутрин рано да се занимава с малкия, а аз да поспя още малко. И ето предните сутрини дето му се "отблагодарявах" в кревата ме оставяше да поспя и той се заемаше с грижите за малкия рано сутрин. Обаче нали снощи му отказах ( еми не съм машина, имам нужда да си почина и от секс), ето сутринта въпреки че беше буден, нарочно не стана. Един вид щом аз не правя неща за него, той също няма да прави за мен. Е, омръзна ми вече!  Crossing Arms

# 371
...Един вид щом аз не правя неща за него, той също няма да прави за мен...

Зан теб? Не е ли за детето.
Отвращава ме използванетона детето като разменна монета. Каквито и проблеми даима м/у родителите, то не е награда или тежест  Sick

Щом по принцип е рабонуден и той го гледа сутрин, сложи едни тапи в ушите и си спи.

# 372
ахилеа, пак добре, щом си намерила начин да ти помага  Peace
че моя хич няма да се трогне от такова предложение  Laughing

# 373
...Един вид щом аз не правя неща за него, той също няма да прави за мен...

Зан теб? Не е ли за детето.
Отвращава ме използванетона детето като разменна монета. Каквито и проблеми даима м/у родителите, то не е награда или тежест  Sick

Щом по принцип е рабонуден и той го гледа сутрин, сложи едни тапи в ушите и си спи.
Е явно не е за детето. Той помага един вид на мен. ЯВно вижда нещата така - на детето му е все едно кой ще го нахрани и кой ще му смени памперса сутрин. Така че може да е той, може да съм аз. Аз съм по майчинство, на мен това ми е работата, следователно той ми помага, когато го върши.  Rolling Eyes

# 374
  • София
Хм, дали отказват жените - естествено!  Mr. Green
То пък да ти писне вече от секс, ей тия мъже нямат насита.
Ето снощи му отказах на моя и сутринта не стана да оправи той малкия, а аз да поспя още малко, както обикновено става напоследък. ПОнеже той се буди по принцип рано (мъжа ми) и не му е проблем сутрин рано да се занимава с малкия, а аз да поспя още малко. И ето предните сутрини дето му се "отблагодарявах" в кревата ме оставяше да поспя и той се заемаше с грижите за малкия рано сутрин. Обаче нали снощи му отказах ( еми не съм машина, имам нужда да си почина и от секс), ето сутринта въпреки че беше буден, нарочно не стана. Един вид щом аз не правя неща за него, той също няма да прави за мен. Е, омръзна ми вече!  Crossing Arms

Това ми се вижда супер примитивно... нормално е единия или другия в даден момент да е уморен  Shocked
И моя мъж не ми пуска винаги, да взема да му готвя що ли  Mr. Green пък аз като не му пусна, да вземе да пропусне да прибере детето от училище  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт