Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 432
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Някой мъже ги мързи да чистят готвят и тн.?????? Peace
А вие мили дами как понякога ви наляга Мързел та
чак и секс отказвате на половинките си???? newsm78 Rolling Eyes newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650990.0  bouquet  bouquet  bouquet

Те са реципрочни просто.
Когато жената не получава това, което очаква, преуморена е в последствие или натоварена психически - от къде на къде да иска да прави секс точно с причинителят на тия терзания?
Това означава ли че с Причинителя на терзания не трябва да се прави секс
в този момент но ...с друг мъж може Joy Rolling Eyes

# 436
Тя ако е преуморена, едва ли ще има и някакво желание.... Tired

# 437

Изморени от тежка физическа работа на нивата, семейство Любенови си лягат.
Мъжът скромно офертирал:
-Жена, знам че много си уморена,  gydiама...ако речеш...па да....?
-О, мъжо не съм се преуморила чак пък толкоз...!!! Чи аз да не съм копала с ***!!! Може, може newsm80 newsm80 newsm80!

# 438
На мен не ми пречи да си върша домакинската работа-готвене, миене на чинии,пране и прочие и прочие,даже предпочитам да не ми се бъркат там много много, но мъжът ми трябва да ходи на работа и когато е необходимо да е майстора вкъщи.Аз си върша мойта работа, той неговата и така всеки си знае задълженията.Е на моменти го обзема желанието да сготви и хич не му се бъркам Simple SmileИначе на въпроса-много са си годни за всякаква работа, но станали големи мрънкала и Мързела им е в повече, но и на доста жени признавам.

# 439
например изкъпал се е само той и не си е подсушил банята-нали не мислите,че аз при всичката друга работа трябва да я бърша.Да му кажа ли да си в избърше или да се правя на идиот?

# 440
Естествено че не, това не го причислявам и към работата.Все едно да му кусаш попарата и миеш зъбите.

# 441
  • Пловдив
например изкъпал се е само той и не си е подсушил банята-нали не мислите,че аз при всичката друга работа трябва да я бърша.Да му кажа ли да си в избърше или да се правя на идиот?
Намери си по-смислени занимания от бърсането на баня, тя и сама ще изсъхне.

# 442
  • София близо до Витоша
Съпруга ми чисти , бърше прах , глади , всичко му се отдава .....но да сготви НЕ . Категорично отказва и не иска . Но важното е че има желание в другите неща ...на мен кулинарията ми се отдава.

# 443
Jaded!, а ти работиш ли?

# 444
Янтра,ще изсъне да,но ще си личат къде са били капките,а и не стоя да ги гледам докато съхнат,а върша някаква друга работа.

# 445

В момента съм по майчинство, но преди да забременея винаги съм работила.

# 446
Ясно, т.е. и двамата работите, но ти считаш, че е нормално да се нагърбиш с всичко, а той няколко пъти в годината инцидентно да се прояви като майстор. Ок  Peace

# 447
  • Пловдив
Янтра,ще изсъне да,но ще си личат къде са били капките,а и не стоя да ги гледам докато съхнат,а върша някаква друга работа.
Мъжът ти мисли като мен- банята и сама ще изсъхне. Смята бърсането за безсмислено упражнение, затова не я бърше.

# 448
Ясно, т.е. и двамата работите, но ти считаш, че е нормално да се нагърбиш с всичко, а той няколко пъти в годината инцидентно да се прояви като майстор. Ок  Peace

Да, тъй като неговата работа е физически по-тежка от моята и часово и като труд.

# 449
Работата си е работа, тя не трябва да лишава човек от останалите му роли в живота или да се налага да гърби друг, лично мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт