Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
например изкъпал се е само той и не си е подсушил банята-нали не мислите,че аз при всичката друга работа трябва да я бърша.Да му кажа ли да си в избърше или да се правя на идиот?

Аз я бърша след него. Той никога не обира крайчетата, не повдига нещата, които са на пода и задържат вода. Накрая - просто разбрах, че колкото да ми казва - да бе, оправих всичко - трябва сама да си мина с мопа. Не мога да понасям мокри подове и влага, затова забърсвам.

# 451
Не съм предполагала, че някой бърше баня, за да я подсушава.

# 452

Laughing И аз не вярвах, че има хора, които не са чували за мопчетата ...От къде си ти?

# 453
  • София

И аз така  Laughing Ние имаме вана, в която се къпем, и завеса, която предпазва останалата част от банята от мокрене.
Ама хич не ми е хрумвало да подсушавам ваната след къпане, честно.

# 454
Да си измие някой задника, и след него веднага да тича друг, за да му го забърше. Как пък не.
Пода на банята всеки си го подсушава на излизане, никой от нас не иска да падне детето, например, и да си счупи главата, защото ни е домързяло или сме се правили на големите мъже.

За да е по-лесно нищо няма на пода на банята, ако има, познавам се, никога няма да го повдигна, че да подсуша под него...

Обаче kks71 говореше за стените, според мен.

# 455

Laughing И аз не вярвах, че има хора, които не са чували за мопчетата ...От къде си ти?
Чувала съм за моп за почистване на подове, аз лично не ползвам,  а банята се води мокро помещение, ако има душ кабина или вана почти няма вода по пода, а ако има съхне за 10-тина минути, обаче се образува конденз по стените ти и него ли бършеш?

# 456
Добре де, но бършещите бани, да ви питам колко често се къпете? Щото един път седмично да забършеш - как да е. Ние примерно сме трима и като всеки вземе по душче, че и две през лятото, всеки божи ден плюс нещо друго да измия или изпера..... та банята си е постоянно мокра, а ако трябва да я подсушавам, животът ми ще мине вътре с парцал в ръка.

# 457
Хайде сега, започна се с ами ако на баба ми пораснат криле  Laughing
Нямам вана, нито душ кабина. Имама баня само с плочки и умивалник. На пода са ми легените, няколко препарата, кофата и парцалите. Нямам мокро помещение друго.
На тавана всяка година се получава мухъл и се пребоядисва. Затова гледам максимално да разкарвам влагата и мокротията. От пода и от стената - зад душа, където се събира водата. Работа за има няма 5 минути е. Дали стана ясно сега?

# 458
Вентилатори нямате ли в тези бани? Мислех, че поколението на 92-годишната ми баба е последното, дето бърше банята след употреба и отваря към коридора, за да излезе влагата  Laughing Ама като обичате да си усложнявате живота, бършете Simple Smile

# 459
 Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing

Wink добре че на етикетите си пише чия работа е да пере  Laughing Peace Peace

# 460
 Joy Аз след като изпрах едни чисто нови черни маратонки на мъжа ми на 90 градуса, вече много внимава и ако държи на нещо си го къта и оправя сам  Blush
Хем си знам, че съм скарана с техниката и си познавам само 1 копче на пералнята, хем реших да импровизирам  hahaha

# 461
Вентилатори нямате ли в тези бани? Мислех, че поколението на 92-годишната ми баба е последното, дето бърше банята след употреба и отваря към коридора, за да излезе влагата  Laughing Ама като обичате да си усложнявате живота, бършете Simple Smile

И аз мислех първите години, че повечето списващи тук имат минимален поне капацитет на умствени възможности, но уви - доста ограничени били.

Или викаш - да заеба бърсането, да оставя на вентилатора и да боядисвам през няколко месеца? Или може би трябва къщата да сменя?

# 462
страшен спор настана за това бърсане на бани, само такъв спор не бях чела и трябва да се включа Laughing и аз бърша с мопа винаги пода, защото съм падала много лошо и имам обица на ухото  Peace

# 463
Като правихме ремонт на банята, ми беше дошла идиотската идея да слагам черни плочки.    Mr. Green Ама в магазина бързо-бързо ме разубедиха.....    отказах се от желанието да ставам слуга на плочките.Сега са едни такива бяло-сиви, нищо не личи по тях...    Joy    Как пък да не съм се разбърсала в банята....Имам завеса , два сифона-под душа и в останалата част, която си е суха.
Лесно, бързо и приятно.И няма нужда от забърсване.    Laughing

# 464
Една мацка викаше.."чиста къща,проста жена" Mr. Green

Баня никога не съм подсушавал,вече десет год.след ремонт,нема грижи за стените на жилището освен ако то самото не е кенеф от 30кв.м. Peace

п.п.Етикета кърти мивки Joy

Общи условия

Активация на акаунт