Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 277
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
...Както би било фрапиращо мъжът да не може да смени една миньонка, щото нали преди имало само газови лаМБи  Crazy

Това и дете може да го направи, дали ще завъртиш капачката на пастата за зъби или миньонката, разлика няма.

sote-full, форумските правила гласят, че джобове не се проверяват, грозно било  Laughing

Да де, и аз мисля, че и дете би пуснало една пералня, щото се очаква, че милиони пъти е виждало мама/тати какво прави, моето например е на 6 и идеално знае къде се слага прах, как се завърта копчето и се ориентира идеално в иконките на програмите,  ама ето, че на 20 години капака е проблем !

# 631
Аааа, изтъкна се ти, че разбираш от перални, жалко - сега няма как да те нахокат  hahaha

П.П. а стотинки биха ли повредили пералня  Embarassed ?

Та неволята учи..  Laughing
Стотинките обикновенно отиват в най долната част на пералнята.. има отвор който от време на време се проверява за чуждици!!!  Laughing

sote-full, форумските правила гласят, че джобове не се проверяват, грозно било  Laughing

Ахаа... правилно... по убаво е да ни гледате сеира  Laughing... друго си е да скиваш как се отваря пералня от мъжо ти... че и на бис може да го изкарате следващият път!!!  Joy
Радвайте се докато можете щото..

# 632
Чуждици  Joy Joy Joy

# 633
Дайте да не си говорим глупости.. на вас пералнята си ви отива.. едно нещо така да ви приляга и толкоз да съ дърпате... е, не го разбирам... честно!!!!  Joy

http://fishki.net/comment.php?id=116253

Hug  Hug  Hug  Joy

# 634
Мда, на мъжа също му тича крушката http://mnogozle.com/news/pictures/116/116_special.jpg

# 635
Отговарям на въпроса не са негодни , просто така им отърва  Mr. Green

# 636

Да ..така го пише и в упътването ... това са дреболии..карфички, фиби, стотинки и так далее.. все неща дето ги пропускате!!!  Mr. Green

# 637
все едно аз да включа
пералнята на нЕква програма да пере като нищо не разбирам на програматора
просто си представям какви съсипани къдравички дрехи ще се вадят от пералнята #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Joy За неразбиращи от копчалъци на пералня има опция *ръчно пране*.  Mr. Green
 Laughing Това ми хареса.  Joy

# 638
Дайте да не си говорим глупости.. на вас пералнята си ви отива.. едно нещо така да ви приляга и толкоз да съ дърпате... е, не го разбирам... честно!!!!  Joy
  Joy

hahaha Както и   други `домакински` работи
, просто ни `отиват`, не че нещо друго... Знаем, знаем... Joy

# 639
Да де, и аз мисля, че и дете би пуснало една пералня, щото се очаква, че милиони пъти е виждало мама/тати какво прави, моето например е на 6 и идеално знае къде се слага прах, как се завърта копчето и се ориентира идеално в иконките на програмите,  ама ето, че на 20 години капака е проблем !

Едно е да имаш 1 копче, и друго 4, всяко различно нещо да задава. Справихме се, както казах  Simple Smile 6 годишно, нямаше да може да го направи, иначе ако е за пералня, ползвана дълго време, както детето знае кое е копчето, така и тати  Simple Smile

Линковете ви не ги отварям, толкова се изтъркахте, че не са ми интересни.
А оправдание, че не може, човек винаги може да измисли, особено, когато има кой да му изтрие дупето  Simple Smile

# 640
Оооо, цели 4 копчета - да, права си, то направо второ висше ви е трябвало  Joy
Не се опитвай да убедиш хората колко е трудно да пуснеш пералня  hahaha , при положение че си над 18 вече. Звучи все по-абсурдно! То и на копма и клавиатурата има много копчета да ти кажа, ама гледам, че вече и 5 годишните боравят... Whistling

# 641
Ами, ей на, тъпичка съм с машините, и сега да ме сложиш пред непозната, пак ще гледам като теле в железница, т.е. като мъж в пералня  Simple Smile

# 642
Ами, ей на, тъпичка съм с машините, и сега да ме сложиш пред непозната, пак ще гледам като теле в железница, т.е. като мъж в пералня  Simple Smile

Права си... един мъж има какво да види в една пералня!!!!  Joy

# 643
О, не, нито си тъпа, нито ще гледаш като теле, просто се опитваш да докажеш някаква странна теза, просто щото така тръгна приказката  Joy Също така съм убедена, че доста повече домакински неща са ти ясни и са ти били ясни още от доста години наназаде, ама нали - да се намираме на ...постове  Mr. Green

# 644
Съвсем сериозна съм, за съжаление, който ме познава, знае колко съм скарана с техниката, което ми е сериозен минус, все пак техниката не е само домакински уреди...

Общи условия

Активация на акаунт