Монодиета - част 7

• 93 908
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е тъкмо мислих че съм сама  Laughing Laughing Laughing Laughing Аз днеска съм на зеленчуци.

Днес шести ден ли ти е? Колко килограма свали за този период?

# 646
Е тъкмо мислих че съм сама  Laughing Laughing Laughing Laughing Аз днеска съм на зеленчуци.

Днес шести ден ли ти е? Колко килограма свали за този период?
Ами аз изкарах два дена и като отидох на село мама ми развали диетата. Днеска го смятам отначало. И ако трябва като ходя при нея ще си нося сух пакет  Joy Joy Joy Joy Имам да свалям осем девет кила и ту качам един ту свалям един наникъде не съм. Аз не искам бързо да свалям искам да е бавно така ги задържам от зимата съм свалила около седем кила и не ги качам. Спирам обаче с прегрешенията.

# 647
Здравейте момичета!  Цоп и аз от днес тук, че свалих 6 кг от началото на април до средата на май, обаче след  това като се заредиха едни празници Embarassed съм с три килограма нагоре. Само дето се чудя с какво да почна.
mimi_msm и при мен положението е същото като отида при мама. Peace

# 648
Е тъкмо мислих че съм сама  Laughing Laughing Laughing Laughing Аз днеска съм на зеленчуци.
Не си сама  Hug.Аз имам доста за сваляне и ще се позадържа тука   Joy Joy Joy

# 649
О Сиренче ние с тебе май свалях ме по едно време заедно пак.
Ами компанията се заформи днеска съм на домати и краставици. Утре смятам на диня.

# 650
О Сиренче ние с тебе май свалях ме по едно време заедно пак.
Ами компанията се заформи днеска съм на домати и краставици. Утре смятам на диня.
Да диетували сме заедно...дано пак има много свалени кг Simple Smile
Аз утре съм на пилешки кълки  Joy
Много ми се иска и на мен на диня,но само цитруси ми понасят на гладно иначе ми се обажда гастрита.

# 651
МоРсКа СиРеНа нека това лято ни е последното в моното и във всички диети  Peace Peace
Аз вчера се провалих. Днеска съм си взела диня и ще карам само на това. Сутринта се изтеглих. Почвам от 70,700 трябва до края на лятото да съм 60.
Успешен ден на всички диетуващи.  Hug Hug Hug

# 652
От вчера съм с вас ще пиша резултати в края на седмицата. Стартирам много чак ме е срам от мене си  Cry

# 653
От вчера съм с вас ще пиша резултати в края на седмицата. Стартирам много чак ме е срам от мене си  Cry
welcome welcome
О и аз непрекъснато се срамувам от себе си ама  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ще се стягам

# 654
Привет на диетиуващите  Hug Hug Hug Hug
Вчера беше един успешен ден за мене. Целия ден диня. Днеска съм на кисело мляко. Хайде давайте отчета момичета.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 655
  • София
mimi_msm  пиши кой ден си и какви са резултатите от диетата

# 656
mimi_msm  пиши кой ден си и какви са резултатите от диетата
violetkatana почнах всичко отначало. Вчера си го смятам за първи ден имам минус 0,300 грама. Целия ден бях на диня и бях повече от стриктна.

# 657
  • София
Браво, стискам ти палци да издържиш така до края на диетата и да постигнеш желания резултат.

# 658
Браво, стискам ти палци да издържиш така до края на диетата и да постигнеш желания резултат.
Дано че вече и мен ме е срам от самата мене си. Аз смятам цяло лято да си карам моно. Имам да свалям а се свалят трудно, защото на работа по цял ден седя ама сега съм включила и спорт в диетата.

# 659
И за мен беше вчера успешен ден на пилешко,а днес съм на яйца.....ужас...много съм гладна,но ще изкарам.Утре се чудя между варени картофи и домати и краставици.

Общи условия

Активация на акаунт