Монодиета - част 7

• 93 876
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
И за мен беше вчера успешен ден на пилешко,а днес съм на яйца.....ужас...много съм гладна,но ще изкарам.Утре се чудя между варени картофи и домати и краставици.
Стискай Сиренче устата ако требе тиксо и лепни ама да не си куснала  Laughing Laughing Laughing Аз като огладнея почвам да се наливам с вода. И аз съм гладна на едно мляко съм днеска и съм си приготвила още едно. Според мен яж картофи ще те заситят повече от домати и краставици. Аз не съм го измислила може пак да съм на динка.

# 661
mimi_msm  стискам я аз пустата уста,ама погледа ми все в хладилника закован  Joy Joy JoyОбаче няма да ям друго защото имам мноооооооооооооооого за сваляне и от февруари все се каня и все папкам,а кг си стоят и сега в топлото нямам какво да облека.Имам да свалям 20,че и 25 кг ще ми дойдат добре  Grinning.Стартирах в неделя от 85кг и ще се тегля на 7 дни.Смятам да съчетавам монодиетата с лунната.
Иначе преди тази диета правих Скарсдейл и бях много стриктна,но за 14 дни само 2 кг,а преди съм имала по малко кг да свалям и съм отслабвала с по 4-5 кг....явно от хормоните или годините   Joy Joy Joy

# 662
Ами незнам ти на колко си аз съм почти на 40 и трябва да ти кажа че много много трудно свалям. Това все пак да не ни отчайва. За хладилника да не ти говоря и ние с моя се обичаме  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Аз посвалих седем осем и да ти кажа самочуствието ми стана друго, вече почнах да нося поли щото преди ходих като патка, че ми се търкаха кълките една в друга  Joy Joy Joy Joy ма сега е добре работата. За лунната се обаждай аз все не ги следя а все ми се ще и аз да лунувам сега ще се подкрепяме и работите ще станат.  Peace Peace Peace Peace Аз си изявам млякото ти яйцата и забравяме за кухнята. Утре на линия с отчет  Laughing Laughing Laughing Laughing

Прегрешения не се допускат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms лятото ще свърши  smile3511 smile3511

# 663
И аз съм почти на 40...преди лесно свалях кг,но сега се плаша.Но ще се преборим ...няма къде да ходим.Аз приключих с яденето за днес и  след малко ще сваря 5 картофа за утре.
Айде лека и утре много минуси да има на кантара.Моя не е електронен и затова е безмисленно да се тегля всеки ден.

# 664
Добро утро, да си пийнем по едно кафенце.

Вчера бях повече от режимна. Сутринта минуси на кантара нямаше но това не ме сломи  Laughing Laughing Laughing Laughing Днеска съм на череши.
Сиренче браво на тебе давай в същия дух  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 10:08 от mimi_msm

# 665
Да се отчета,днес четвърти ден - 2,200 много съм доволна Laughing.

# 666
smile3501 smile3501 smile3501 Браво чудесни резултати.

# 667
Благодаря и аз съм много доволна.Днес продължавам с извара,трябваше да са яица но не ги понасям Sunglasses.

# 668
  • София

Браво, все така да продължаваш с отслабването. Колко кг имаш да сваляш?

# 669

Браво, все така да продължаваш с отслабването. Колко кг имаш да сваляш?
violetkatana Ти сигурно си писала в темата ама не съм се върнала да чета. Каква е твоята история. Колко кила си, колко ще сваляш видях, че ходиш и на зумба. И аз включих спорт само че в къщи, че нямам време.

# 670
  • София
Сега съм 92 кг. имам да свалям поне още 10 кг. Правя различни диети, много трудно смъквам килограми.

# 671
Сега съм 92 кг. имам да свалям поне още 10 кг. Правя различни диети, много трудно смъквам килограми.
И аз трудно свалям щото не съм постоянна. Два дена добре и на третия някой ми развалил диетата  ooooh! ooooh! ooooh! Сега обаче съм казала че ще си затварям очите за всички вкусотии.

# 672
Eха...заформихме се компания   Grinning.И аз съм стриктна-имам още 2 картофа и си ги пазя за към 19 часа,че рано ставам и късно лягам с малкия бяс и трудно издържам без храна.Преди като правех диети,вечер хапна и скок в леглото и по не се усещаше.
Момичета луната е на 23,06-неделя-от  14,33 часа се почва на вода,чай и фреш до  15,03 часа на  24,06.Ако има желаещи.... ще ви напомня пак в събота  Wink

# 673
Eха...заформихме се компания   Grinning.И аз съм стриктна-имам още 2 картофа и си ги пазя за към 19 часа,че рано ставам и късно лягам с малкия бяс и трудно издържам без храна.Преди като правех диети,вечер хапна и скок в леглото и по не се усещаше.
Момичета луната е на 23,06-неделя-от  14,33 часа се почва на вода,чай и фреш до  15,03 часа на  24,06.Ако има желаещи.... ще ви напомня пак в събота  Wink
Сиренче   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet супер си . Ей така те искам и с фазите на луната ме зарадва много. Аз съм на линия за лунуването и съм с тебе. Може събота пак да напомниш.
Вчерашния ден изкарах на череши и вода. Сутринта подкачах със Синди а вечерта час и полвина ходене с детето в морската. Днеска нямам нищо за ядене и се налага петък да замина при мама  ooooh! ooooh! ooooh! обаче обещавам, че няма да се изложа там абсолютно стриктна ще съм. Днеска като че ли ми се иска да съм на зеленчуци. На кантара ще се кача понеделник сутрин ще докладвам резултати.
Чакаме отчета на Цеци и Виолетка   ruporuu  ruporuu

# 674
Вчера грешка не устоях на един резен диня и обърках работата  Cry ,но днес стриктно продъ.лжавам на месце .Утре ще се тегля и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт