Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 813
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Moмичета, да споделя с вас една реклама на Опиум, която видях току що по тв и ми взе акъла!
Най-вече заради "Реквием", който обожавам!!!!! Не си спомням изобщо как ухае този парфюм....но при следващото ми посещение в парфюмерия това ще е номер едно в списъка ми Heart Eyes Heart Eyes

a тук дори визуално са в хармония

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 20:10 от Жаки°

# 61
Страхотна тема, Атти   bouquet
The One - слънчев пролетен ден
MaDame - капчици роса върху уханен розов цвят
Zen - безмилостен лукс
мъжкия  Вlack XS - винаги се сещам за определението на сестра ми, че миришел на хубав мъж  Laughing

# 62
Обикновено не слизам от балкона, но темата е прекрасна  Blush

Knowing - стар резбован скрин
Chloe EDP - сутрешна роза, покрита с роса
Agent Provocateur - мускал розово масло
Escada Margaretha Ley - стари накити, скътани в дървена кутия
L'or de Torrente - бяла роза, потопена в кафе с мляко
Alien - жасминовите храсти на Дубровник  Heart Eyes
Ninfeo Mio - листо маточина, стрито между пръстите
Sicily - лак за коса (най-ранната ми асоциация беше обществена тоалетна  smile3505)
NR For Her - розов копринен шал
Womanity - топли мъфини с кокос  Crazy

# 63
Сега се напръсках с L de Lolita и реших да ви напиша каква картинка ми изниква в съзнанието: екзотичен плаж, тюркоазена морска вода и леденостуден коктейл от горчив портокал. По устните се стичат капки морска вода и портокал.
Знам, че за много от вас Лолитата е зимен, даже Коледен парфюм. Аз го купих и носих точно преди Коледа, но тогава някакси не се разви както го очаквах. Сега на топлото време е нещо страхотно.
Съвсем различно и опияняващо ухаение на солено, горчиво и сладко

# 64
  • Пловдив
Момичета, спешно се нуждая от помощ , имаме  спор отностно оригиналността на едно CK truth - мъжко 50 ml. ако имате под ръка 50мл. шише ще съм благодарня да ми изпратите снимка на дъното.   Praynig

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 21:19 от ivelina2

# 65
  • София
Имам, но не мога да снимам в момента. Ако искаш-снимай ти, качи и ще търся разликите  Peace

# 66
  • Пловдив
Имам, но не мога да снимам в момента. Ако искаш-снимай ти, качи и ще търся разликите  Peace
Забравих да кажа, че е мъжко 99% убедена съм ,че е менте понеже имаме вкъщи една 100-ица тестер останала на дъното и самото начало на тази 50-тица е спиртосана повече от тестера. Стана ми интересно и смешно, защото не е някакъв култов и прехвален парфюм , че да го ментосват, ама май не се подбира много.
 Joy

# 67
На абсолютно всичко се правят ментета. Peace

# 68
  • Бургас
Учудва ме, че първо излизат ментетата на пазара. .. ако изобщо дочакаме оригинал  Crossing Arms
http://uhanie.eu/product/815

ooooh!

# 69
  • Чукарландия
Учудва ме, че първо излизат ментетата на пазара. .. ако изобщо дочакаме оригинал  Crossing Arms
http://uhanie.eu/product/815

ooooh!

И аз затова говорех, преди няколко дни. Производството на ментета придобива все по-ужасяващи размери...

# 70
  • Чукарландия
Момичета, някой познава ли този парфюм? Ако да, моля за отзиви. Hug

# 71
Да аз го познавам. Хубав топъл парфюм. Ванилово-дървесен. Не е шедьовър, но има добра трайност.

# 72
  • при морето
Аз утре ще пиша по темата,че сега  ме примързя.Пък и малко се вълнувам,защото съм в тръпнещо очакване на Black Aoud ...тия дни. newsm68Чак си се усмихвам сама от радост. Laughing

Бела,аз !Много хубав ориенталец.Ако обичаш сладки аромати ,този ще ти допадне.Меден,с манго и ирис,това помня.Прекрасен е за сняг,респективно-за зима! Hug

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 00:10 от Winter fairy

# 73
  • Козлодуй
Ame Toscane Isabel Derroisne-сочна,зряла мъхеста праскова.

Бях получила пробичка от Годесчето преди доста време.Тогава го харесах,потърсих го из мрежата без успех,не открих кой може да ми го купи от Франция и се отказах,даже бях го забравила...Но случайно преди около две седмици изрових старата пробичка(която никак не беше се променила,а стои в шкафа май повече от година) и си мацнах от него за припомняне.Пренесох се в едни други времена,безметежни,когато бях малко момиче,сладко топло лято с безгрижни игри...и стичащ се по брадичката сок от хубаво узряла праскова Grinning Няма го в пирамидата на аромата този плод,а аз и не го обичам в парфюми,може би не го усещам и буквално,но ми навява такава асоциация.Мил,уютен,нежен като майчина милувка,човек понякога има нужда и от такова малко бягство-и от "бомбите",и от ежедневните грижи.Пожелах го на момента и този път имах късмет-намерих го в ибей,спечелих го и от вчера му се наслаждавам Heart Eyes

Ame Toscane-мил спомен от детството,или бягство от реалността.

# 74
  • Бургас
Момичета, моля отзиви за този аромат
http://www.fragrantica.com/perfume/Angel-Schlesser/Angel-Schless … tion-II-6976.html

Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт