Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 465
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Ех,че хубави емоции  отново в нашата тема  Heart Eyes.Честити придобивки на всички.
Нели ,мисията смокинов парфюм в шуменска парфюмерия е невъзможна.Имам Средиземноморските градини ,които ги дават като смокинови-макар че,аз не усещам такива там,също  и Хилари Дъф имам , ако искаш да ги душкаш и пробваш,само свиркай Hug.
Аз два дена си разносвам пробичките ,които получих ,та ще напиша малко впечатления.
Pulp Byredo- в началото усещам слива-презряла ,тъмно синя кюстенделска слива.После сливата се трансформира в червена печена капия.Миризмата на капия остава почти до края ,но впоследствие базата ми е по-скоро плодова.Много вкусен парфюм и мноого траен.
Frapin 1270- имаше на времето по стрелбищата  и панаирите едни турски цигарени дъвки /розови бяха на цвят/,ми именно на тях ми мирише в началото Frapin -сладко ,плодово ,после в базата става изискано сладък.Доста тих парфюм,стои близо до кожата.
 За другите две проби,ще пиша после ,че много дълго стана.

# 361
  • София
Момичета, помогнете ми моля да си избера по-пролетен/летен аромат. Като ориентир харесвам много Narciso Rodriguez For Her ЕДТ, Insolence, L`Instant Magic Elixir, L'Instant Magique на Guerlain. Това ми е скромното гардеробче http://www.fragrantica.com/member/113283/# Моля препоръчайте ме хубав и запомнящ се пролетен аромат. Hug Hug Hug

# 362
Много приятно се раздвижи темата наистина.Да аз за това мъжко Гуци говорех мисля че и Силвето него има предвид.Сега заредена с хубави емоции отивам на парфюмно кафе  EmbarassedМимс ще те чета внимателно по-късно за разликите и приликите които си установила Peace
Баш си е за кожи , аз говорех на Ивелина понеже сме споделяли някои неща и мисля че на нея няма да и допадне даже и в студа кели едп камо ли сега. Иначе мен не ме бъркат кожите , но пък аз сега съм със филосикос дни наред и в лекия ветрец е приказен. Мерак LaughingНо нинфеото наистина е още рано за него според мен.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 18:56 от raz_nejena

# 363
  • виртуално
Момичета, помогнете ми моля да си избера по-пролетен/летен аромат.

Според мен в момента му е точно времето на жълтия ти Alien.
Иначе перфектно си се насочила към Chanel Beige - някой предлагаше отливки  newsm78
или Chloe Love  Peace

# 364
  • Варна

Frapin 1270- имаше на времето по стрелбищата  и панаирите едни турски цигарени дъвки /розови бяха на цвят/,ми именно на тях ми мирише в началото Frapin -сладко ,плодово ,после в базата става изискано сладък.Доста тих парфюм,стои близо до кожата.

По-капризен парфюм от този едва ли съм имала. В топло време наистина стоеше тихо и близо до кожата, но затова пък се чувствах като бъчва, пълна с джибри, така неприятно вкиснало се развиваше, като развалено вино. В студено време беше коренно различен - ликьорено сладък, с дъх на кафе, хубав и шлейфов. От което заключих, че времето му е в люта зима. Така и не успях да възприема напълно тази му противоречивост, обаче. Имах огромна стотица, раздавах отливки, после ме беше яд що съм ги раздала  Joy, после пак раздавах, после пак го исках и накрая каквото беше останало също изчезна. Сега изобщо не ме е яд за нищо  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 12:48 от Mims*

# 365
  • Пловдив
Сега имам проблем - списъка за тестване, с летни парфюми които бяхте дали се изчерпа.  Mr. Green Те не бяха много де, но моля вкарайте някоя нова муха в главата.

пп.
Скрит текст:
Казвам се Антоанета ,приятно ми е Simple Smile) ползвам профила на сестра ми Ивелина , която напоследък хич не го ползва и понеже вече взех да си внушавам, че и аз се казвам така, реших да сменя потребителското име  Joy

# 366
Ами Mims, според мен правилно си постъпила ,хич не е за яд.Хубав е парфюма, ама не е нещо изключително ,пък и цяла стотица ,щеше да ти омръзне определено.
Продължавам с впечатленията:
Wild Pears Montale- В началото отчетлива круша ,жълта, сочна.После се появяват белите цветя и става леко главоболен за мен.Има и една монталска нишка,според мен монталите си я имат ,както и герлените и шанелите си имат тяхна.Бях се почти навила да го поръчам на сляпо ,но добре ,че го пробвах, сега не бих -белите цветя ми идват прекалено задушаващи.И накрая:
L air du Desert Marocain -An.Tauer-сауна ,сауна и пак сауна.Нагрята борова дървесина,чак ми залютява на очите.Много интересен парфюм ,нетрадиционен.За мен обаче е прекалено мъжки ,не бих го носила.В базата според мен става доста сходен с любимото на Силви мъжко Гучи.
Та така ,не можах да се влюбя в нито един от пробваните ,ноо  ще търся нови предизвикателства Laughing.

# 367
Много е забавно тук! Май всички са се събудили за пролетта!   Nature Sun With Face  Nature Sunny
Аз пак съм за бойс с всички тия летно минималистични аромати! Нито Озио, нито Никол са за мен- твърде са ми минималистични и натурални и... абе, както и да е, заминават откъдето са дошли. Сега чакам и двете смокини Филосикос и на Молинард, да видим. Ама и те ако не ме градбат вече не знам! Ще си ходя със зимните сладости...  Mr. Green

# 368
  • София
Използвам питането на Cesari , за пролетни аромати за да изтупам от прахта Anais Anais.
Благодарение на пробичка , днес разносвам Леката версия. Heart Eyes Тоолкова е симпатичен и женствен и щастлив. Много подценявам и потънал в забвение парфюм. Липсва ми.Чудесен за пролетта.Стига човек да харесва поне малко кремести цветя разбира се.  Grinning

# 369
  • Пловдив
Някой случайно да си е харесал нещо от http://www.feelunique.com  ,  НЕКА МИ ПИШЕ на лични , в момента има кодчета за отстъпки и има опция "препоръчай на приятел" - като му препоръчам ще ползваме някаква отстъпка и двамата освен тази от кода май  newsm78 Simple Smile Мисля да поръчам Нинфео-то от тук.  Peace

извинявам се ако се тълкува като спам

# 370
  • София
Нали занеш , че ако избереш Аник Гутал за "любима/вип марка" ползваш отстъпка ?

# 371
А можете ли да кажете колко струват двете разфасовки на нинфео мио в сердика, приблизителна цена
densi?

# 372
  Аз още задържам гащите си, че мъжът ми хърка блажено след нощната смяна.

Кой е казал, че този парфюм трябва да бъде носен от собствения ти мъж!? Mr. Green

Фрапин 1270 - е най-пивкия парфюм, мноооого го харесвам и някой ден ще си взема цяла бутилка Flutter Превръщам се в едно малко алкохолно петно щом го подуша Embarassed

Точно за това Гучи говоря Peace

Някой пита за парфюм за мотор, а да, Куражчето- Черния кашмир/трябва да излъжете мъжа че е мъжки, стои божествено на ЛМ и то особено на мотора,обожавам да го вдишвам,тъмен, опасен и високоскоростен/ , Ком де Гарсон/ първия им парфюм/-мирише на изпарения от врящ резервоар  на мотор, с това май ми се изчерпват предложенията ми. ММ е скромен в това отношение. Всъщност ето още: Тере де Ермес става още по-мъжкарски, след пропътувани километри. Като цяло нещо тамянесто, но пък те хич не са лесни за харесване. Знам, че не съм много полезна но това е моят скромен опит.

# 373
 goddess  LaughingБа, не си полезна ние си записваме  Simple SmileАбе я вместо Фрапен да си купим по един хубав коняк за вътрешно поливане пък за външно си имаме Laughing
Току що вдигнаха с малко цената на нинфеото в парфюми шоп, то ако така говорим за това -онова и тя ценат Фърчи Simple Smile ОПс то било тестер се появил Simple Smile
Courage какво значи да изберем любима марка там да се закълнем ли че все Гутали ще пазарим.Въпроса ми е че се ползва при втора поръчка сигурно някаква отстъпка?Не съм изчела де сори питам за по-удобно Simple Smileпазарилите от сайта

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 18:57 от raz_nejena

# 374
Този Фрапин наистина създава асоциация за алкохол. Аз не мога да го нося и по други причини, но една от тях е, че не искам хората около мене да мислят, че съм цапнала едно преди да изляза  Simple Smile Simple Smile  

Пробвах най-новия на Comme des Garsons 2011 пак днес, този в странната бутилка. Ами обичам да експериментирам, да пробвам нови аромати, но някои са просто за фън,  за коментиране с приятел, и имам чувството, че не са създадени за носене. Този е от тях. Говорейки за асоциации, машинно масло си представям да мирише така. Много е индустриален.

Общи условия

Активация на акаунт