Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 467
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Кели Калеш едп не е за сега. Когато беше студ се развиваше чудесно при мен. Сега времето е за едт. Но като цяло е по-труден парфюм и ако на човек не му харесва няма нужда да се мъчи  Laughing
Не съм мирисала тобако ванил , но отдавна чаках някой да се изкаже за приликата с амбр наргиле. Че има прилика съм чела на доста места. Аз не съм почитателка на Том Форд от по-достъпните му творения и се съмнявам че може да е направил нещо по-добро от Елена.Това разбира се може в бъдеще да бъде опровергано , но честно казано не ми се вярва. Не съм от почитателките на канела, но в наргилето не усещам отделни съставки по -скоро е идеално балансиран ориенталец.Ама не разбирам защо баш сега се заговори за парфюми дето не им е времето Laughing
Атти я за смокини дай една тема не съм срещала да е имало  newsm78

raz_nejena , знам че не е за сега, ама пусто любопитство...  Heart Eyes

# 346
М7- Не, не и не! Това не е парфюм. Това е мъжът, с който току-що сте изневерили на вашия мъж. Мъжът с който сте правили мръсен, развратен секс в някой отдалечен мотел. Тялото ви все още носи миризмата на пот, сперма и усещате привидно грубите ръце на любовника си в косите ви..... Потриса ме. Отблъсква ме. Чувствам се мръсна, несресана, със снощните дрехи, неподходящи за носене през светлата част на деня и размазан черен грим около очите си. Нямала съм време да се прибера и да се приведа в един по-подходящ вид.
Сега ще заложа на някой хубав шипър иначе тази картина ще ме съпътства цял ден Grinning

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 10:16 от goddess

# 347
  • на североизток от Рая
   Hug

Чета ви и от вчера си водя записки. Ще си търся парфюм със смокиня, ако ще чудо да стане, но ще преобърна всички парфюмерии в Шумен. Поне да подуша, за да видя дали ще ми хареса.
 Понякога ми се иска да не пишете така красиво за парфюми. И този Табако Ванил вече го усещам като аромат само благодарение на описанията ви.  Hug

Снощи намерих пробичка на Коромандел. Една фея прекрасна ми я беше пратила, но не съм го пробвала още. Днес първокласниците ми имат празник на буквите. Аз ще присъствам и като техен учител /от занималнята/, и като родител/синът ми е в този клас/, затова ще съм сред публиката. Реших да съм с Коромандел. Ама ми е леко притеснено дали е подходящ. Гостите ще са много + много деца + помещение, което трудно ще ни побере. Има ли опасност да задуша някого?
 И при такива сбирки, където хората са един върху друг, какъв парфюм е удачно да се ползва?

Благодаря предварително!  Hug

Лелеее, Силви, размаза ме. Засрами ме направо... ooooh!
 Ама и аз имам пробичка. Кога ли да го пробвам?  Mr. Green

# 348
  • София
Аааааааа, Годеееееес  ooooh! Може ли да пишеш такива неща в ранни зори, когато единствения наличен мъж е в командировка?  Naughty Че и не познавам М7. Разбираш ли какво ми причини сега  Crossing Arms

Нели, смокини аз усещам много подчертано в Хилари Дъф, но там са направени на сладко и леко горчиви, а не зелени и свежи, заедно с листата. Не се сещам за смокинов парфюм, който може да се тества в масова парфюмерия  newsm78 С Коромандел няма да убиеш никого, най-много татковците да искат още по-настойчиво впечатления за децата си  Mr. Green

# 349
  • София
Куражче, не съм го срещала ЧК в тази му бутилка,моите са от старите.Надявам се обаче да не са го окипазили.Поне Хаос не са.

Благодаря !     bouquet Силно ли се усеща шафрана в Хаос? Пирамидата много ми харесва, до скоро го игнорирах , заради високата му цена..

Какво е това описание ..Колко си лоша. Smile

П.п. И аз не го познавам, но вече мноого ме заинтригува.

# 350
  • Пловдив
Моля сложете   червена точка Misc Ghost .  Joy

# 351
  • София
neli mar4, смокини има и в Червения чай на Булгари и Уоманити на ТМ - тези поне лесно ще ги намериш по магазините.

# 352
  • виртуално
Нелка, разкошно сладко от узрели смокини е Halle Halle Berry

# 353
Силве добре че съм на второ кафе щот се опулих яко на твоето описание благодаря ти за което , събудих се Peace PeaceМале не съм го мирисала тоя М7 или поне не си спомням ама по едно време мислех насляпо за моя мъж да го купувам хихи
Иве ще се обгазиш бе момиче аз затова ти казвам зарежи кожите сега Embarassed
Аз за М7 не знам но със сигурност мога да кажа че Кели Калеш едт се харесва на чужди мъже Joy

# 354
Моля сложете   червена точка Misc Ghost .  Joy

Готово, сложена Mr. Green

Атти, ама то това си беше негативно описание, честно, понеже още миришеше на китката ми, го полях с Бялото пачули, сложих полу-маскировъчните дънки и отивам на работа да въвеждам ред и дисциплина. Sunglasses

Нели, аз не бих сложила Коромандел/ обожавам го/, но ще утрепиш родителите, сложи нещо по-масово. Не помня с какво бях на нашето тържество. Rolling Eyes

М7, в/у. моят мъж дори и вкъщи-НЕ Naughty

Пийте си спокойно кафето. Мъжкото Гучи е далеч по-рафинирано и изтънчено,създава ми малко по-прилични асоциации и гащите ми сами падат от него Mr. Green

# 355
  • София
Негативно, ама виж колко гащи паднаха внезапно  Mr. Green

# 356
  • на североизток от Рая
  Аз още задържам гащите си, че мъжът ми хърка блажено след нощната смяна.

В косата си вече пръснах Черна орхидея. Бях се затъжила. Колко му е на китката да сложа Коромандел като тръгвам. Тържеството е чак в 18 ч. Дотогава я има аромат по мен, я не.

За смокините  - благодаря. Ще записвам.  Hug

# 357
А за мъжкото гучи пък хич не споменавай него го препоръчах преди време да го купят на един мъж, харесал му де ама след това аз отнесох бъзиците хихи вече парфюми не препоръчвам , не подарявам и като ме питат мълча като партизанин пред разстрел че всеки си тълкува както му е удобно на него hahaha
Нели според мен може коромандел ама съвсем мъничко в деколтето Peace
Силве не открихте ли моторджийския сезон, я яхай там метлата , не морИ децата  hahaha

# 358
  • София
За кое Гучи говорите, за това ли? http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-pour-Homme-691.html

Нещо се разгоних.. Joy

Като казахте мотори, Годес, препоръчай моля те, нещо подходящо за мотор. За мъж.  Praynig

# 359
  • Варна
Силви, аз пък възприех описанието на М7 като позитивно и изобщо непотресаващо. Чудесно ми дойде с кафето за разсънване  Joy Обаче заслужава номинация за класациите на Натали  Laughing

От снощното сравнение между Тобако ванила и Амбър наргиле резултатът е следния - Тобако съвсем отчетливо лъха от ръката ми, Наргилето е изчезнало напълно. Не знам доколко е достоверно това, защото там, където сложих Тобако нося един червен конец и може би той е поел.

И при такива сбирки, където хората са един върху друг, какъв парфюм е удачно да се ползва?

Нели, сложи каквото ти душа иска, но много пестеливо. Там, където хората са буквално един върху друг, и най-неагресивният парфюм би подействал като химическо оръжие, ако е предозиран.

Защо говорите, че не е времето на кожите сега? Баш си е за кожи. Не мога да сложа смокини в момента, хладно им е. Във Варна де.
Хич не страдам за парфюми, които не мога да нося, толкова други има, които мога  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт