Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 886
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • Там, където ме обичат
Импулс е в ЦУМ. Атти, там е умряла работа, отдавна не зареждат почти нищо ново. Аз дори си мислех, че ще затварят.
И аз така мислех, но само там намерих неща, които ги няма на други места в С-ф - много Лолити, много Картиета. Heart Eyes

# 526
Импулс е в ЦУМ. Атти, там е умряла работа, отдавна не зареждат почти нищо ново. Аз дори си мислех, че ще затварят.
И аз така мислех, но само там намерих неща, които ги няма на други места в С-ф - много Лолити, много Картиета. Heart Eyes
Тях си ги има да. Имаше и Едън Кашарел,който също вече си е рядкост. Едно верме имаше и Роша и дори Алшими.

# 527
Днес разбрах що е то Табако Ванил - череши, ванилия и пурета. Страхотен е.

Тосканската кожа ме плесна буквално с миризмата си на кожен колан, много явна, силна, сега като улегна може, поносим е, но не е за мен.
Помирисах на блотер обаче, Oud Wood - борова гора... мисля, че се влюбих  Heart Eyes Бях се нафъскала и нямаше как на кожа, но ще се пробва. Много, много ми допадна.

Органзата е наистина прекрасен аромат, но Табако Ванил заглуши всико и пак ще трябва да се тества.

Мисля си, че перфектния аромат за мен ще е съчетание на wood, /spicy/, /powdery/ patchouli and white flowers -  Grinning има ли?

Том Форд са замисляни, за да се смесват. Някъде четох кое с кое върви най-добре, но съм забравила... Помня само за Тусканската кожа и Черната виолетка и съм изпробвала: наистина божествено се съчетават. Та тествай различни комбинации, ще ги преоткриеш.  Peace

# 528
Леко напомням /особено на една редовна потребителка, чиито мнения редактирах вече три пъти последните дни/, че покупко-продажбите във форума са забранени и че ако предложение за нещо подобно е публикувано чрез функцията 'спойлер', то е толкова забранено колкото ако е написано нормално. Особено потребителките с повече стаж, моля, не ме карайте да трия постове и да 'прибирам химикалки' за по седмица-две. Големи хора сме, да не се излагаме по елементраен начин.

# 529
Рени, точно това ми обясни консултантката в ЕЛ за парфюмите на ТФорд, че са създадени да се съчетават. Но доста проби ще трябват Simple Smile

Ти беше споменла за Перлите на Лалик, че са божествени, нали? И че са подходящи за пролет-лято?

В БЗ пък ми казаха, че Клиник Еликсира не се внясял вече в БГ - някой да знае дотоверна ли е тази информация?

# 530
  • USA, Steak State
Момичета в кои бутици/магазини в София се намираха парфюмите на Ерме? Една приятелка ме пита, понеже се заинтригува от Кели-то и Градините им.

# 531
Внася се. Peace
Не се намират. Peace Ермес не се внася в България и се намират само нелегални бутилки по квартални магазини. Градините ги има, но не и трите на Касно село, Кели се намира доста по-трудно.

# 532
  • USA, Steak State
Ех, явно ще и пращам пробички. Simple Smile
Много благодаря, Денси!  Hug

А да препоръчате място където може да разгледа аромати от по- немасовите марки?

# 533
В The Circle и в Олфактив салон.

# 534
Рени, точно това ми обясни консултантката в ЕЛ за парфюмите на ТФорд, че са създадени да се съчетават. Но доста проби ще трябват Simple Smile

Ти беше споменла за Перлите на Лалик, че са божествени, нали? И че са подходящи за пролет-лято?
Аз, аз! Пробвай ги на топло- страхотни са.
 Иначе и аз си мислих същото за ТФ: то ако трябва от всички по един флакон да си взема, за да съчетавам, къде ще му излезне края! 25x150 euro= 3750. То това си една хубава кола на старо!  Joy Или почивка до екзотичен остров с ЛМ!

# 535
Рени, ще ги пробвам - като си ги купя  Grinning
Те са на първо място в летния ми списък.
Слончето на Кензо подходящо ли е за сезона? Още си душа блотера и много ми харесва  Crazy

Като казахте The Circle - искам да ме посъветвате какво от Лартизаните да пробвам?
Тествала съм Лютите чушки и пачули.
В Олфактив какво предлагат?

Леле колко въпроси задавам, нещо ме е хванала музата, дали защото се намирисах днес на страхотни парфюми   Crazy

# 536
  • Варна
Самсара, Слонът само на минус, иначе ще починеш на мига. Не знам дали някой може да го носи при по-високи температури от нула.

# 537
  • Пловдив
Привет и от мен в тази студена и мрачна неделя, прекрасна за последни носения на някои ухания  Mr. Green .  Искам да попитам- теста с памучния плат и петното - ефективен ли е  newsm78 . Защото снощи ми стана интересно и реших да тествам - от 5 оригинала и 1 менте си имам 6 петна  hahaha

Днес отнооово минах през БЗ, тествах само Fan di Fendi, само на блотер  и слава на Бога никаква кожа не усетих там , лесно парфюмче , за сега не ме впечатлява, /което и ме радва , предвид списъка с други желания/ но мисля пак да го тествам.

# 538
  • София
Самсара, смело момиче си ти  Hug Малко хора могат да минат покрай Кензовския Слон, без да бъдат прегазени безмилостно  Peace Наистина обаче е за студ.

# 539
  • Пловдив
Самсара, смело момиче си ти  Hug Малко хора могат да минат покрай Кензовския Слон, без да бъдат прегазени безмилостно  Peace Наистина обаче е за студ.

Това плашещо прозвуча, "прегазени"  Thinking Laughing , сега ако реша да го тествам, ще си представям прегазване от слон.  ooooh!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт