Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 254
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
ПП: И все пак и аз препоръчвам Клое, защото Перлите не са за на сляпо!
Да, много зависи от възприятията  Peace Това, което за някого е посредствено и скучно, за друг е свежо и носибилно и обратно. Само не знам защо на сляпо, има ги и двата за проба. Лалик имаше преди в БЗ, но скоро не съм гледала там.

Лилия, ти нали виждаш, че тук сме способни да качим всеки на черешата за отрицателно време  Mr. Green Търси и пробвай... и то не един път  Peace
  bouquet нова съм....ще разбера и за черешата  Laughing

# 646
О да, определено сме парфюмни хуни!  Joy Клое не е никак лош аромат, аз не исках отрицателно да го представя, все пак е любимец на много хора, което е показателно. Много стилна и елегантна роза, обаче на мен ми липсва бъзването при него, някак си не ме предизвиква с нищо. Много е индивидуално, трябва си тестване- аз препоръчвам ако се избира само между два парфюма следната тактика (ако няма финансии и за двата): първо паралелна проба на китка и на двата. Второ: един ден носене на единия, веднага на следващия ден на другия. И така се стига лесно и безболезнено до решение. Или ако това не помага: взимаш единия и след няколко месеца и другия.  Laughing

ПП: пръснах си от Перлите, за да търся камфора и моргата. Значи камфор, да мога да видя как би избил силно. Но при мен не избива. В началото пипера чак дразни носа- много пипер, много нещо! След около 15мин обаче позатихва. Розата я има през цялото време. Свежа е, но самия парфюм е сух заради пипера и пачулито. Аз ирис много много не усещам, може би е леко загатнат ама... Бих казала, че си е модерен шипър със свежарска розова роза. Определено се усеща мъха и ветивера, особено като улегне. Клое по спомени май е мускусна роза нали? Чиста и сапунена?

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 17:57 от Rennie

# 647
О да, определено сме парфюмни хуни!  Joy Клое не е никак лош аромат, аз не исках отрицателно да го представя, все пак е любимец на много хора, което е показателно. Много стилна и елегантна роза, обаче на мен ми липсва бъзването при него, някак си не ме предизвиква с нищо. Много е индивидуално, трябва си тестване- аз препоръчвам ако се избира само между два парфюма следната тактика (ако няма финансии и за двата): първо паралелна проба на китка и на двата. Второ: един ден носене на единия, веднага на следващия ден на другия. И така се стига лесно и безболезнено до решение. Или ако това не помага: взимаш единия и след няколко месеца и другия.  Laughing
Винаги така действам.....НО...перлите никъде не съм ги виждала по магазините...за това питам хора ,които са ги имали или мирисали....

# 648
  • Varna, Bulgaria
Здравейте Дами,
  Имам въпрос, на който Вие може да ми отговорите. Доколкото разбрах Essence  на Narciso Rodriguez е летен парфюм, който ухае на свежест и чистота. Въпроса ми е, как е откъм трайност и прави ли шлейф. Мисля да си го купя за лятото, но ще видим. Laughing

# 649
  • Пловдив
Хелоууу Simple Smile),
днес ми пристигна отливката от L`or de Torrente - наистина както го описахте е страхотен аромат, идеално се усеща кафето, даже аз го усещам по-скоро като капучино с коняк  Crazy , страхотен, страхоооотен аромат и МноооГооооО ВкУУУсЕЕЕН 

тествах от проба и Not A Perfume, еми .. Simple Smile)))))) то в заглавието си е написано, интересно ми е обаче и вие какво ще кажете за него?

тествамм сега и Petite Cherie Annick Goutal , нали някой питаше за КРУШИ- ето тук начинаещ парфюман като мен усеща крушата още в началото , разрязана и сочна-без да е презряла Simple Smile) , ейййййй страхотен парфюмм, страхооотеенннн и пак- вкусен  Mr. Green /днес явно ми върви на вкусни парфюми/ -бих искала едно такова бутилче да се озове в ръцете ми

пп. днес взимах първите си проби със спринцофки  Embarassed , имаше материал заносаннн и по двата начина , при вас как е, хвърчи ли материал като прибирате леко навътре буталото?

# 650
  • София
Хвърчи  Peace затова писах с иглата нагоре, като избутваш въздуха. Пак излиза една миниатюрна капчица, която вече няма как да се спести и трябва да се внимава много да не се плъзне и да изцвъркаш всичко в небесата.

И аз днес получих един чувал с проби   bouquet омагьосах се още докато ги разпечатвах, то кое от кое по-хубави и интересни. Кабаре мирише на молив  Crazy в началото, след това моливът се превръща в дървена кутия, а от нея излиза розова пъпка. Изнасилвачът М7 е мммнооооого мммммм... развратен  Mr. Green Joy и за мен е дамски  Crazy ТомФордовият Oud Wood държи палмата на първенството по гръмогласност - надвика цялата какафония. Точно борова гора е, много колофон или както се изразява мъжът ми - много е хубав, мирише на поялник!  Mr. Green

За другите ще пиша по-нататък  Peace

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 18:55 от Атти

# 651
  • Пловдив
И аз искам М7 пъъък Simple Smile)))))) , аз онзи ден четох на половинката описанието от тук и той веднага "Кой , кой е този парфюм , я го покажи" - заинтересува се силно  Mr. Green хаха

пп. Атти - за всеки случай мисля поне да стоя на пост, та ако хвръкне като тръгне да пада поне да е отгоре ми  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 19:33 от aH~

# 652
  • Чукарландия
Момичета, търсих из темите, но не намерих нищо конкретно. Дали някоя от вас познава John Varvatos for women? Интересува ме приликата му с Coco Mademoiselle Chanel и дали е траен? Мадмоазела ми е любим и усилено си търся някоя по паричноизгодна алтернатива. А дори и да няма прилика, важното е да е хубав и траен. Hug

# 653
Момичета, търсих из темите, но не намерих нищо конкретно. Дали някоя от вас познава John Varvatos for women? Интересува ме приликата му с Coco Mademoiselle Chanel и дали е траен? Мадмоазела ми е любим и усилено си търся някоя по паричноизгодна алтернатива. А дори и да няма прилика, важното е да е хубав и траен. Hug
Ако има някаква прилика,то е доста далечна за мен , и точно нетрайността му за ЕДП ме отказа да го купувам преди няколко години.Мен лично не ме вчечатли хич с нищо.Някак ми е обикновен и не особено траен  Peace

# 654
По мътни спомени аз установих прилика навремето. Щом си спомням значи имат нещо общо. Нямаше ли на Рефан някаква имитация, сигурно ще е по-сполучлива и трайна?

# 655
  • на терасата
Цитат
Момичета, търсих из темите, но не намерих нищо конкретно. Дали някоя от вас познава John Varvatos for women? Интересува ме приликата му с Coco Mademoiselle Chanel и дали е траен? Мадмоазела ми е любим и усилено си търся някоя по паричноизгодна алтернатива. А дори и да няма прилика, важното е да е хубав и траен.
Според мен нямат общо. Джон Варватос е стилен аромат, отначало започва плодово, но не компотено, после има цветя и още нещо. Не мога да правя разбор на съставките, може би, някоя по-опитна фея ще се намеси. Подарих го на мама за Коледа, но аз точно днес съм с него ("откраднах" си малко). Все още като поразмятам косата се усеща, а сутринта се пръсках и не съм подновявала. Не е толкова луксозен като Мадмоазелата, обаче, дори не ми напомня за нея.

Ако просто ти се иска да похарчиш пари, става. Но по-добре се въздръж и събирай за нещо силно желано.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:49 от рак-щрак

# 656
По мътни спомени аз установих прилика навремето. Щом си спомням значи имат нещо общо. Нямаше ли на Рефан някаква имитация, сигурно ще е по-сполучлива и трайна?
май няма  Peace

# 657
нелоша е лидълската имитация - не е толкова трайна, но е близка като аромат и няма гняс в развитието; купих го на баба ми, която и на 90 г. обича да се парфюмира и го носих 2-3 пъти  Laughing

http://bglady.net/wp-content/uploads/2012/02/BG_Suddenly.jpg

рефан май имаше имитация на петицата

# 658
нелоша е лидълската имитация - не е толкова трайна, но е близка като аромат и няма гняс в развитието; купих го на баба ми, която и на 90 г. обича да се парфюмира и го носих 2-3 пъти  Laughing

http://bglady.net/wp-content/uploads/2012/02/BG_Suddenly.jpg

рефан май имаше имитация на петицата
Хубав  е да:) Аз се пръскам в къщи и на дрехата цял ден си кара Mr. Green
и да,рефан имат Шанел 5 Peace Да  кажа- Ангел и Демон ЕДП им е много добър.Никаква ралзика с оригинала  fiuuuuuu

# 659
  • Чукарландия
Благодаря момичета  bouquet, ще ви послушам и ще се въздържа. Наистина е по-добре да посъбера парички и да си взема някой желан Монтал. Но първо да ми пристигнат пробичките и да си харесам нещо (макар, че надали ще ми хареса само "нещо"). Всякак ще са няколко НЕЩА! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт