Отговори
# 405
Здравейте, милички Flowers Bouquet

По въпроса за сухата кожа аз и преди бях писала, че съм голям фен на BIODERMA. И аз имам суха кожа и едновременно с това все ми излиза по някоя пъпка тук-там. Не мога да кажа, че имам проблем с акне или нещо по сериозно но използвам от време на време кремчета за пъпки, които зимата много ми изсушаваха кожата. Че спасението ми вечер беше комбинацията от новият серум и хидратиращия крем от серията за проблемна кожа. Иначе имам и този http://apteka.framar.bg/30008304/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -40-%D0%BC%D0%BB- Много съм си доволна и от него. От както съм бременна за дневен крем ползвам http://apteka.framar.bg/30062864/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … 100-%D0%BC%D0%BB- По-мазен е и пак ми помогна със сухите участъци.

Аз продължавам да имам доста сериозен проблем с кървенето на венците и вчера си купих вода за уста АРТРОДОНТ. Ако и с нея няма подобрение ще отида вече при стоматолог. Просто това ми е един от големите кошмари и някакси се надявах да си го спестя.
Другия ми по-сериозен проблем е кръвта от носа и си купих вит. С да си правя тампончета, че вече и това едвам го издържам. Кръста ме наболява все по-силно но за сега се търпи.

neotrazima количка ми харесва много. Със здраве да си я ползвате.

Момичета, някоя правила ли е примерна калкулация на списъка от първа страничка. Говоря за "Дрехи, спално бельо + други текстилни изделия", " Аксесоари и принадлежности за хранене",  "Хигиена" и "Аптечка". Вчера за първи път усетих тръпката да накупя всичко и едвам се спрях (ние сме от суеверните). Купихме само една малка розова шапчица. Много сладки неща има...направо едвам се стърпях.

Angioletto аз просто не знам какво да ти кажа, освен, че силно се моля за теб и се надявам всичко да приключи с възможно най-малко поражения за психиката ти. Пожелавам ти неземна сила и устойчивост. Всички сме с теб. Силно те прегръщам Hug

# 406
  • В. Търново
Здравейте, майчета и от мен! Честит ви ден на шегата, да поизлъжите добре днес. На мен май хич не ми се отдава, та всяка година се намира някой да ме хвърли в тъч  Mr. Green  hahaha
Честито на майките с хубавите новини от консултации. Моя АГ странно защо не ми е казвал до сега размери на бебко, казва само, че си отговаря изцяло на седмиците и по главичка..и коремчето мери и дължината като цяло. Гледа винаги гръбначния стълб, сърчицето, стомахчето, пик. мехур...и пишката си потвърждава... Mr. Green Трябва да питам какъв върви нашия "грамаж" следващия път, който е чааак края на април.
Димитрова, аз също ползвам голяма част от козметиката на Талодерма - и Еудермола и тоал. мляко...и аз съм много доволна.
Angioletto, миличка, освен да намериш сили да издържиш, не знам какво друго мога да кажа. Думите са излишни!  Hug  Hug
srcs , при мен кръвотечението от носа също е ежедневие.  #Cussing out Страааашно е неприятно...да кажеш дали помага вит. ц като тампони, че и аз съм пред побъркване. Whistling
И аз давам за пореден път сайта, който е на моя позната - евтини и с разнообразие неща за бебо с безплатна за ЦЯЛАТА страна доставка без значение от цената и размерите на покупката!
http://www.detski-magazin.com/
Хубав ден от мен!

# 407
И ние да се запишем днес Имам усещането че моята принцеса  се е обърнала с главата надолу досега все беше легнала Все още е рано Нали в осмия месец заемаше положение ?
 Ставам да сготвя нещо и по-късно ще се включа пак

# 408
Здравейте млички!

Вчера си купих колан за коремчето и днес ще си го сложа за разходката в мола. Grinning Дано да си заслужава паричките.

Angioletto имаш и моята пълна подкрепа, ще се моля за теб.  Cry Вярвам, че ще се справиш с това изпитание и после ще получиш двойно по-голямо щастие, защото има равновесие в природата и след нощта изгрява слънце! Hug

Целувам ви и спокойна неделя!

# 409
silveto_niki_svetli, бебето може и в деветия месец да се обърне.
neotrazima, коилчката е много хубава. И аз вчера гледах, гледах колички и се спрях на Мутси, но мисля да изчакам новия модел Evо.

# 410
Мили мами, прочетох, че имате проблеми с кървенето от носа, аз също имах и то доста сериозни и тъй, като мн се уплаших след като започна и да ми прималява от това, ходих на лекар. При уши, нос, гърло ми обгориха с киселина капилярите, които се оказа, че са разширени и ми предписаха един гел. Ако не ви се занимава с доктори, можете да си купите гелчето - TАНТУМ ПРОТЕКТ ГЕЛ ЗА НОС - възстановява носната лигавица, ползва се сутрин и вечер по 2 пръскания във всяка ноздра, малко щипе, но на мен ми помогна. Абсолютно безвредно е за бременни и доктора каза, че определено не е хубаво да се оставя да има такова кръвотечение при бременност. Дано съм помогнала  Hug

# 411
  • Някъде там край морето
Привет на всички мами в този мързелив и снежен (поне за София) неделен ден.
Ние днес сме се захванали малко с ремонтни дейност. След големия ремонт и преместването в новия ни дом през най-студените дни на декември и януари, сега ни останаха някои малки неща да пооправим и да започнем усилено да се готвим за появата на малкия  newsm32

Вчера ви се оплаках от болки в кръста ама след снощи започнах да се съмнявам дали са точно от кръста  Confused Почти цяла нощ не мигнах от болки вдясно точно където се намира бъбрека. Болката трае около 15-20 минути, после спира и след известно време се появява пак newsm78 Заемах какви ли не пози за спане и при никоя не се чувствам по-добре. Малко се притеснявам да не са някакви проблеми с бъбреците, че в моето семейство са си проблемни  newsm78

# 412
Здравейте, маминки!
Angioletto бъди силна, потърси още едно мнение не се отчайвай.  Hug
neotrazima честита ти покупка и нова стая за бебето. Simple Smile

# 413
pavlina_vt това с тампончетата вит.С го знам от майка ми и е стара изпитана рецепта. Сигурна съм, че помага за това ако искаш пробвай. Естествено ако няма подобрение аз ще изпробвам това, което Mrs Dimitrova ни препоръчва. Hug
Като цяло майка винаги ми е казвала да имам течен вит.С в аптечката си за подобни случай. Той стеснява кръвоносните съдове и помага при кръвоизливи от носа. Признавам си, че и аз бях забравила и за това търпях до сега.

Леле днес времето е просто ужасно.  Rage

# 414
Здравейте скъпи мами,
И аз не съм писала от няколко дни, но покрай ремонта и всичкото чистене вкъщи не ми е останало време! Само да се похваля че вкъщи стана страхотно, взехме си и нова спалня която е доста по широка от предишната ни - 180х200 !
Angioletto каквото и да кажа, едва ли ще намали болката ти! Желая ти много сила и самоувереност за да се справиш с кошмара, през който минаваш мила! Силно те прегръщам и се моля за теб и семейството ти  Praynig Hug Hug Hug
Неотразима количката е супер - да ви е честита и със здраве да си я ползвате! Аз също нищо не съм купила за бебо, освен една шапчица!
Да ви се оплача, че от три дни имам големи проблеми с врата, явно съм спала накриво и не мога да се обърна от врата, а го правя с цялото тяло! Болката е неописуема и няма и какво да пия или поне незнам кое е подходящо!
Хубав ден на всички ви, аз след днешната разходка и шетане смятам да си полегна малко!

# 415
Мили мами, прочетох, че имате проблеми с кървенето от носа, аз също имах и то доста сериозни и тъй, като мн се уплаших след като започна и да ми прималява от това, ходих на лекар. При уши, нос, гърло ми обгориха с киселина капилярите, които се оказа, че са разширени и ми предписаха един гел. Ако не ви се занимава с доктори, можете да си купите гелчето - TАНТУМ ПРОТЕКТ ГЕЛ ЗА НОС - възстановява носната лигавица, ползва се сутрин и вечер по 2 пръскания във всяка ноздра, малко щипе, но на мен ми помогна. Абсолютно безвредно е за бременни и доктора каза, че определено не е хубаво да се оставя да има такова кръвотечение при бременност. Дано съм помогнала  Hug
с киселина ли?каква?На мен ми гориха с ток!но при мен проблема не е само бременността и преди нея си имах проблеми с носа.

# 416
  • София
Да ви се оплача, че от три дни имам големи проблеми с врата, явно съм спала накриво и не мога да се обърна от врата, а го правя с цялото тяло! Болката е неописуема и няма и какво да пия или поне незнам кое е подходящо!
Хубав ден на всички ви, аз след днешната разходка и шетане смятам да си полегна малко!

Пепи,и аз имам чести схващания на врата от неудобно спане ooooh! Използвам Алга Сан,като го масажирам във врата и в основата на косата много хубаво.Винаги ми помага и отпуска болката много бързо.
Сега мисля да го приложа и за кръста,че имам много гадни болки от време на време,но ще питам първо доки за там Thinking

# 417
mpeeva не знам каква е киселината, но със сигурност не беше ток, доктора ме намаза с едно тампонче и доста щипе, повторих тази процедура 2 пъти през 10 дни и през това време ползвах това гелче, за което ви писах.

# 418
Ками благодаря за съвета, а това може ли да се ползва от бременни  newsm78

# 419
katia_o_m сега съм на 50 гами, а за ендокринолози ходих при 3 различни уж добри Simple Smile, и в Шумен и във Варна, май сама ще си назнача изследване за FT 4, a иначе се опитах да увелича дозата, но не се чувствам добре дали е от хапчето или не- кой знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт