Отговори
# 420
Здравейте пак от мен, все забравям да помоля да ме добавите на 1ва страничка - термина ми е за 15.07. 2012, първа бременност и живот и здраве чакаме един малък мъж stork-boy.

# 421
  • София
Ками благодаря за съвета, а това може ли да се ползва от бременни  newsm78

Пепи, гелчето е изцяло на растителна основа и не би трябвало да има проблем. Аз не се притеснявам да го ползвам в областта на врата.Локално е,а и е в доста малък участък.
За по-активно приложение ще питам док в четвъртък,тогава съм на преглед.

# 422
Добро утро!

Минавам на бързо само да ви пожелая хубав, слънчев ден и силна успешна седмица!

# 423
Добро утро, момичета!
Angioletto, бъди силна. Решението ще е трудно, но съм сигурна, че ще вземеш най-правилното решение! Прегръщам те!
Хубав ден момичета!

# 424
Добро утро сладки бременелки!
Пожелавам на всички ви една спорна и слънчева седмица  Hug
Ками благодаря мила, но учудващо сутринта се събудих без помен и от болка! Но поне ще знам за следващия път! Като питаш док, ще се радвам да споделиш той какво мисли за гела!  Hug

# 425
Добро утро и от мен, мили тумбачета   bouquet  bouquet  bouquet
Тук за момента пече едно хубаво слънце и се надявам така да се задържи Simple Smile
Успешна седмица ви желая изпълнена с много усмивки и емоции  Hug Hug  bouquet

# 426
Здравейте коремчета  Hug
Прекрасна седмица на всички!   bouquet
Neotrazima честита покупка  Hug. Много е хубава количката, аз и на живо я видях. Със здраве да си я ползвате!
srcs наистина ще е много добре някой, ако е правил примерни калкулации и ги сподели с нас  Mr. Green.
pavlina_vt  и на мен не ми казват всеки път размерите на бебко, но пък винаги ми дава снимка Сигридов, на която си ги пише  Peace.
nelinadg аз за сега съм доволна от този колан, който взех. Наистина е доста плътен, но пише, че е дишаща материя и има някакви дупчици, дано да не ми спарва в горещините  Mr. Green. Иначе за сега ми облекчава доста болките.
pepina_79 честита ти спалня  Hug. Да не се преуморяваш покрай ремонта  Naughty.
slunceiluna щом не ти понасят по-високите дози, ще си взимаш колкото ти понася. Аз съм на 100 мг, но всеки път док ме пита дали съм добре и дали нямам сърцебиене. За съжаление за Варна не мога да препоръчам Ендокринолог, ако искаш питай в темата за хашимото и бременност.

Айде до скоро момичета!  Hug

# 427
Здравейте и от мен момичета, аз вече тотално не мога да спя- вие как сте?  Все ми е неудобно, все ми е тесно, все нещо ме дразни и няма спане. Незнам как ще  я изкарам до юли.
 Аз още нищо не съм купувала за бебо, но има време.
Честити покупки на всички.
Хайде лек ден тумбачета и много усмивки. preggo

# 428
Добро утро, мацки  Heart Eyes Затъжих се за вас Hug Нямах грам време тези дни, а и все бях някъде и нямах нет Crazy Но сега съм си у дома и си пия кафето Flutter Обаче да ви кажа вече не ми се отразяват добре дългите пътувания, чувствам тежест  Rolling Eyes От четвъртък съм по пътища и мисля,че няма да го повторя Naughty
Angiolettо, аз едва сега разбрах . Мила Hug пожелавам ти да бъдеш силна, ти и половинката ти. Сигурна съм ,че търпението и подкрепата ще дадат най- добрия резултат в случая, а и ще ви покажат правилния път Hug Hug Hug
Неотразима, мммм, страхотна количка,честито и със здраве да си я ползвате.
Аз пък да се похваля,че пак купих дребни неща на бебо от Бургас, явно там ми върви на шопинг, а през уикенда бяхме у свеки и ме разпитва какво съм искала, защото тя била вече избрала няколко неща, но предпочитала да ми даде пари Crazy И стигнахме до консенсус- пари  Whistling
Момичета, на мен още на ЖК не са ми казвали тегло, нормално ли е newsm78 ???
Пепина, честита спалня, мила Hug Само хубави моменти и събития в обновения ви дом Heart Eyes И не се преуморявай много , ей Naughty
Анчелоти, и аз не мога да спя от няколко дни, но си викам сигурно е, защото съм на гости, е снощи пак не можах да заспя като се прибрах. Бебо рита, а аз не мога да оцеля подходящата поза за спане, тежи ми вече, пък не ми се мисли като стане и топло какво ще е   ooooh! Но и това ще мине само да са ни здрави бебоците Heart Eyes
ХУбав ден, милички bowuu Днес сякаш ще е малко по- топло, тъкмо ще изляза да си свърша работата Flutter

# 429
Добро утро коремчета!

# 430
Здравейте мили момичета . Всеки път като чета какво ми пишете , плача още по-неудържимо . Не мога да повярвам колко много подкрепа може да получи човек от хора , които дори не е виждал на живо . Тук се оказа , че много майки са мнение , че видите ли аз съм млада , че ще си имам друго дете , че това не е най-страшното в живота и аз вече не издържам . Имам си една приятелка от детството и тя е единствената , която си плаче искрено с мене и просто ме изслушва . Недоумявам как може да ми говорят така други жени и особено такива , които са преживели същото като мен . Да ми казват , че всичко ще забравя и всичко ще бъде наред . За второ мнение няма смисъл . Не знам защо , но имам доверие на Д-р Атанасова . А и проблема е видим с просто око . Вижда се много добре къде прекъсва захващането на прешлените и се образува кистата , която не е никак малка . Вижда се също така деформираната главичка и всички останали проблеми . Сега се сещам , че е хубаво да спра да пиша тук . Вие изживявате толкова хубави моменти и не ми се иска да ви натоварвам повече . Силно се надявам след време пак да ви пиша и този път новините да са много хубави . Благодаря ви отново . Дадохте ми много по-голяма подкрепа от хора , от които би трябвало да я получа , но не би . Целувам и прегръщам всяка една от вас и ви пожелавам юли месец да се радвате на най-прекрасните и здрави дечица . Бъдете здрави и безкрайно щастливи !!!

# 431
Angioletto   Hug Ще се молим за теб, мила, но най- важното в този момент е да не се отчайваш, да не се оставяш на произвола, на течението да те отведе нанякъде. . .Щом вече си тук и имаш подкрепата на най-близките си хора, сигурна съм,че ще се чувстваш поне мъничко по- силна Hug И не забравяй едно, мила... животът е битка... пожелавам ти да я спечелиш  Praynig

# 432
Angioletto,  Hug! Няма да го забравиш, защото това детенце е твоето! Пожелавам ти скоро да имаш успешна бременност със здраво детенце. Дали ще пишеш или не това ще решиш ти. Можем да сме съпричастни с болката ти, защото всяка една от нас се страхува за детето си. Сигурно не ти до радостните ни новини, но пожелавам и ти да изживееш следващата си бременност с наслада. А за това,ч е си млада, така е, но това не означава, че нямаш чувства. Още веднъж - прегръщам те и ти пожелавам много сили да се справиш с това предизвикателство!

# 433
Angioletto
Angioletto,  Hug! Няма да го забравиш, защото това детенце е твоето! Пожелавам ти скоро да имаш успешна бременност със здраво детенце. Дали ще пишеш или не това ще решиш ти. Можем да сме съпричастни с болката ти, защото всяка една от нас се страхува за детето си. Сигурно не ти до радостните ни новини, но пожелавам и ти да изживееш следващата си бременност с наслада. А за това,ч е си млада, така е, но това не означава, че нямаш чувства. Още веднъж - прегръщам те и ти пожелавам много сили да се справиш с това предизвикателство!
........каквото и да кажем ще е малко..........болката и ужаса който изживявяш .........решението което ще вземеш-всичко е трудно........прегръщаме те  Hug Hug Hug и бъди силна! Hug Hug Hug

# 434
Честито на всички за хубавите новини и новите придобивки newsm03!
Да ви питам мами newsm78 да ви се е случвало както си лежите да започне да ви бие сърцето по силно и бързо и да се чувствате уморени сякаш сте се качали до 10 етаж или да отида от едната до др стая и вече съм гроги newsm78 newsm78-на мен напоследък ми се случва мн често.
Прекрасна седмица от мен само с хубави новини и много положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт