Нямаме си кафе и поднасям едно и отивам да видя диването какво ще хапва,че днес объркахме малко деня с по-дългото спане.
Хубав ден на всички

Хелън, все така да се обичате и радвате един друг 

. От едните купешки от БГ фирма имам поносима фира, а другите - румънски, около половината. Кокошките носачки (от онези нещастните) всячески се стимулират да снасят постоянно и организмите им не могат да осигурят достатъчно калции за здрави черупки
Но за 3 часа така се изтощи, че набързо се прибрахме за спане. Утре сме в другата баба, пък да видим как ще мине.
Докато се чудя ще ползваме довечера да го изкъпем като хората
Даже по случай махането на лепенките ще го пуснем в голямата вана да се изкефи максимално горкото. 
Но не винаги удобството на майката е полезно и за детето. Започнах да го слагам да спи там докато сме на гости, за да свиква да спи на друго място. Скоро ще пробвам и да го оставя за малко. Ще се научи - няма къде да иде. И аз съм спала в моите баби и ми е било добре, макар и на по-голяма възраст.
не бъди толкова критична 

,но пък сте се заредили.
.Много ме изуми,очаквах зъби,защото много му текат лигите и яде настървено всичко,но пък 4 !?!?! : ) Пу пу,не ги усетих през нощта,може би защото той си се буди така или иначе.
.Естествено все там ходи,вече направихме план да слагаме една врата,че наистина може да се пречука.
Пффф , дано се осъзнае Мим скоро,че ми се струва,че претръпваш,а това не е добре.
). Ще качвам още снимки, но ги събирам от 3 фотоапарата, а и както предполагах - на моя са най-малко на брой 

. Наистина звучиш претръпнала
. Браво на големия мъж