Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
‎69. Bölüm'de Kenan Ali'yi işten kovacakmış.
Onun yerine Caroline'i işe alacakmış.
Bu sahne bölüm sonunda olacakmış ve orada bitecekmiş.

# 556
69. Bölüm'de Kenan Ali'yi işten kovacakmış.
Onun yerine Caroline'i işe alacakmış.
Bu sahne bölüm sonunda olacakmış ve orada bitecekmiş.
...
Mete'nin minibüsü Süleyman'nın kullandığı araba ile karşı karşıya geliyormuş.
Soner ve Aylin gözü yaşlı bakışıyormuş.

İlerleyen bölümlerde Mete konser verecekmiş.
Aylin ve Soner'de orada olacakmış.
(Büyük ihtimalle 69. Bölüm)

# 557
# 558
# 559
Ahmet: Gülümsemeni o kadar özledim ki...
Berrin: Bugün iyi günümdeyim!
Ahmet: O zaman bu firsati degerlendirmem lazim.
Berrin: Nasil?
Ahmet: Sana mükemmel bir ögrenci ziyafeti çeksem?
... Berrin: Ziyafet?
Ahmet: Evet :
Berrin: Ne pisireceksin bana?
Ahmet: Sahanda yumurta,ekmek, su... makarna!
Berrin: Ne enteresan! Kirk yil düsünsem aklima gelmezdi.

# 560

Öyle Bir Geçer Zaman Ki-Hani Büklüm Büklüm Boynunda Nostalji Tülay Özer

# 561

Фрагманите много закъсняват....И утре е ден....Приятна вечер и спокойна нощ  Hug

# 562
Arzu :

caroline said ali does not love me anymore so he wouldnot care if I divorced him. I want a divorce. and kenan said I need him for the time being. I am smuggling guns not playing a game here. she said but alis mom will tell ali about us. and kenan said she won't. she will think ali will kill me and become a murderer like before so she won't tell ali anything.

# 563
68 BÖLÜM  FRAGMANI - ÖZEL

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 21:51 от MAMA-AN

# 564
68 BÖLÜM  FRAGMANI - 2

# 565
ALİ:ya ne munasebet ben iniyorum sen inemessin
CEMİLE:iniyorum oğlum durdursana şu arabayı
ALİ:ben iniyorumya allah allah ya
CEMİLE:sen otur ben ineceğim ya
ALİ:ya ben ineceğim
... CEMİLE:bırak sen iniyorum ben dur
ALİ:cemile nereye
CEMİLE:sanane
ALİ:cemileeeeeeee nereyeeeeeeeeeee
CEMİLE:sanane sen neriye
ALİ:önce ben sordum söyle hem benim nereye gittiğimden sanane
CEMİLE:allah allah sen bana soruyorsun
ALİ:çünkü sen tarafa gidiyorsun ev butarafta
CEMİLE:eve gitmiyorum
ALİ:nereye gidiyorsun
CEMİLE:ya sanane ya
ALİ:taksi falan çağırayım
CEMİLE:istemem ben kendim yürürüm
ALİ:o avukata gidiyorsun dimi o yüzden söylemiyorsun
CEMİLE:allahım yarabbimya
ALİ:ha dur bir bekle
CEMİLE:offffffffffffff
ALİ:dimi nedim denen adama gidiyorsun niye saklıyorsun peki
CEMİLE:ulan niye saklıyavağım senden birşey ya ben senden ne saklayacağım ha adam benim avukatım görüşüyorsam o yüzden görüşüyorum ayrıca başka birşey olsa sanane sanane yok kızmıyacmışta bilmem neyimşde ne salaksın senya
ALİ:ne biçim konuşuyorsun terbiyeni takıl birkere
CEMİLE:nasıl konişim
ALİ:niye saklıyorsun peki nedenini söyle niye
CEMİLE:birşey sakladım yok
METE:ya siz ne yapıyorsunuz yolun ortasındaya
CEMİLE:oğlum babanla ne yapılır kavka ediyorsuz sen nereye
METE:sizi bırakabilirsem eve ondan sonra nihali görmeye gideğim
CEMİLE:tamam sen beni bırak
ALİ:nereye
CEMİLE:offfffffffffffffofffffffffff atölyeye masa sandelye falan bakacım tamammı
ALİ:ne atölyesi
CEMİLE:trikajer atölyesi eski atölyenin yerini kiraladım kendi adıma krikajöter atölyesi açıyorum

# 566

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm 1.Fragmanı

# 567

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm 2.Fragmanı

# 568
Привет, по нощите...
Съвсем не ми е до Али и Джемиле, ама какво да ви правя...
Скрит текст:
Придружител съм в болницата, моят свекър снощи по време на филма.."Сезоните" го приеха , луднах от снощи насам....дойдох си да се наспя и изкъпя, поне.. ooooh!

# 569
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Özetler

Cemile, Selma’yı kaçırıyor
Salı 20:00

Cemile, Selma’yı kaçırıyor, Kenan da Cemile’nin peşine düşüyor.

Kenan çok heyecanlıdır zira, az sonra mahkeme kararı ile Selma’nın bütün mal varlığı onun eline geçecektir. Duruşma başlar fakat, Selma kayıptır. İbo ve Kenan her yerde Selma’yı aramaktadır. Ali de mahkemeye gelir ancak gördüklerine inanamaz. Selma, Cemile ile birliktedir. Kenan’a yakalanmadan Selma’yı Cemile’nin evine getirirler.

Aylin’in hamile olduğunu öğrenen Carolin’e gün doğar. Beklediği fırsatı yakalayan Carolin,  bu bilgiyi kullanmak üzere harekete geçer.

Hastane bağış yapan gönüllüleri için bir gece düzenler. Gülay’ın zoru ile bu geceye katılan Soner’i bir sürpriz beklemektedir. Aylin de Dr. Tarık ile geceye katılır üstelik, inadına onların karşısındaki masaya oturur.

Pamuk Prenses piyesinde prens rolünü Arif’e kaptıran Osman, yenilgiyi kabul etmez. Aklına parlak bir fikir gelen Osman, Arif’i saf dışı bırakmak için harekete geçer.

Mete, Nihal’i görmek için cezaevine gider. Süleyman da oradadır ve ona ilginç bir teklifte bulunur.

Berrin ile Hakan boşanma davasından vazgeçtiklerini beyan etmek için birlikte mahkemeye giderler. Fakat Ahmet de oradadır ve Berrin ile konuşmak ister.

Джемиле..отвлича Селма, Кенан пък...тръгва..подир Джемиле...

Кенан, той бе развълнуван.. защото след малко всичките му усилия щяха накрая да се възнаградят, всичко на Селма..ставаше, негова собственост....Заседанието на съда бе започнало, но Селма я нямаше....изчезнала, бе! Ибо и Кенан, преобръщат навсякъде..търсят я! Али и той пристига, неможе да повярва...на това, което виждаше...Джемиле бе заедно със Селма..Докато Кенан не я открие, завеждат Селма в къщата на Джемиле...
Научилата за бремеността на Айлин Каролин, сякаш него се ражда...Уловила, чаканата възможност, минава в действие...за да го използва..
Болницата, организира вечеря отново..благотворителна, за наистина по-големите дарители! Присъединилият се, насила в тази вечеря от Гюляй, една изненада го чакаше Сонер..на нея! На всичкото отгоре Айлин и д-р Тарък, също са там...и нарочно сядат, насреща им...на масата, срещу тях!
Осман, който не получи ролята на принца в пиесата, заради Ариф, не приема поражението...За да го елиминира, мислейки му идва брилятна идея как да го ...постигне!
Мете, отива да види отново Нихал, в затвора и Сюлейман е там...да му направи интересно предложение..
Берин и Хакан, заедно отиват в съда..да отменят, отпадне решението им за развода...да уредят!
..но и Ахмет е там, иска да говори с Берин...

Общи условия

Активация на акаунт