Прием детски ясли Варна 2012

• 56 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Ние сме още малки, но искам на пролет да почна работа. Сега ли трябва да си подам документите за ясла?
Благодаря ви!  bouquet

# 541
  • Варна
Подайте ги още сега, но много се съмнявам да Ви приемат напролет, най-вероятно на есен по това време. Закъснели сте.

# 542
Здравейте,
нещо не ми е ясно и се надявам вие да ме просветлите  Laughing Когато родителя, който ще попълне заявлението за кандидатстване работи, освен бележката от работодателя, трябва ли и друга от бюрото по труда за другият родител или такава не е нужна?
Много се надявам да успеете да ми помогнете, че аман от бюрокрация и глупости други ooooh!

# 543
  • Варна
Когато родителя, който ще попълне заявлението за кандидатстване работи, освен бележката от работодателя, трябва ли и друга от бюрото по труда за другият родител или такава не е нужна?
Не. Документи само на родителя, който работи (в твоя случай).

# 544
Pepsilight мноооого ти благодаря  Peace

# 545
Някой има ли информация кога ще има ново класиране?

# 546
  • Варна
Май не се очертава скоро класиране, тъй като преди два дена приеха наредба, децата които не са приети в градина да останат до края на септември в яслите. Но местата им вече бяха предвидени да се освобождават и сега много от вече класираните деца няма да могат да почнат по график както бяха предвидени от септември, ще се проточи приема до октомври. Съмнява ме да пуснат свободни места, след като и тези които са приели няма да могат да наместят  #Crazy лудницата е пълна

# 547
Къде точно прочетохте тази наредба,децата да останат в яслите до края на септември?Ние също чакаме да обявят свободни бройки,номера ни вече наближава,но ако приемането на децата се проточи ,малката може да стане за първа група Mr. Green

# 548
  • Варна
Четох го в темата за детските градини, обаждали са се на всички деца, буквално преди 2дни. Една приятелка трябваше да започнат ясла в понеделник и са им казали, че заради наредбата ще ги вземат след 2 седмици, но до края на месеца ще са само до обед, защото нямало да има свободни легла.

# 549
А на моя приятелка,детето и вчера беше за последен ден на ясла,дори преди това е разсписвала декларация ,че детето може да остане най-много до края на август.

# 550
  • Варна
Вчера имаше деца, които ги изписаха и от Иглика, прадполагам, че са приети в градина и затова. Момичета от другата тема се хвалеха, че са им казали, че децата им остават до края на септември, това е което знам. Директорката на Русалка също е казала, че ще има деца, които ще останат до края на септември и затова ще се забави приема.

# 551
Да,за Иглика става въпрос,но това детенце не е прието в градина....чудна работа newsm78

# 552
  • Варна
Здравейте преди няколко дена подадох документи за ясла Зайо Байо от Октомври ще участваме в класирания. Въпросът ми е искат ми бележка от университета че съм студентка, а аз занесох такава че мъжа ми е на постоянен трудов договор...след доста четене не виждам някъде да искат това на студентите майки има ли и други на които са искали ..или си  намират повод да ме разкарват Simple Smile)
  bouquet

# 553
Здравейте преди няколко дена подадох документи за ясла Зайо Байо от Октомври ще участваме в класирания. Въпросът ми е искат ми бележка от университета че съм студентка, а аз занесох такава че мъжа ми е на постоянен трудов договор...след доста четене не виждам някъде да искат това на студентите майки има ли и други на които са искали ..или си  намират повод да ме разкарват Simple Smile)
  bouquet

Хм по принцип се изискват док на единия родител,т.е щом са подадени док на бащата небитрябвало да искат док на майката.Предполагам тъй като се пише в заявлението раб.място на бащата и майката,и във вашето ако пише "студентка",може затова да искат.... newsm78

# 554
Във петък като вземах малкият от ясла изписваха 3 год за градина.Но щели да задържат неприетите до септември, един татко питаше какъв е смисълът и сестрата каза , че явно имали нещо в предвид.Така , че може и да намерят още някое др място по градините, знаете ли Peace

Общи условия

Активация на акаунт