Прием детски ясли Варна 2012

• 56 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Здравей, не ви трябва стерилна урина, стерилна урина се дава само за посявка. Измий добре гърнето с вряла вода, остави го да изсъхне само и да се изпишка. И ние сме в Иглика приети също Hug
Да не трябва да е стерилна урината, защото една стерилна урина се взима по специален начин- да не обяснявам сега как. Но като здравен работник никога не бих взела от гърнето ако искам да са ми реални резултатите и да не се притеснявам  от тях !

# 466
  • Варна
Знам колко  трудно да се вземе урина от малко дете и затова предлагам този вариант..когато бяхме в болница с малката и тя беше бебе ни даваха памучни тампончета, които да сложим в памперса! и като се напишка да се изцеди тампончето и така да се вземе урината. И това в болница! Чашките, които дават по лабораториите също не стерилни, така че прецени и си избери най-удобният вариант за теб, успех!А иначе ако успееш  с колекторче  най-добре.

# 467
Някой ходи ли днес до Иглика? Дали са изкарали списъка кой, от коя дата започва ? Thinking

# 468
Здравейте мили дами! Днес ни беше първият ден в яслата "чуден свят" №5 - премина успешно без ревове все пак бяхме за 1 час. Ние сме във втора група при Г-жа Димитрова и още една г-жа но за съжаление забравих името,  просто съм учарована, толкова мило и приветливо ни посрещнаха. Така сладко и говореха , че малката веднага си подаде ръцете на госпожата и се втурна да играе.
Дано така да продължаваме

# 469
Някой ходи ли днес до Иглика? Дали са изкарали списъка кой, от коя дата започва ? Thinking
По телефона питай, аз така направих. Peace

# 470
  • Варна
Някой знае ли къде стават по-бързо изследванията, в Санита ми казаха 4 работни дни, което означава, че в понеделник сутрин няма да съм с пълни изследвания  ooooh!

# 471
Здравейте мили дами! Днес ни беше първият ден в яслата "чуден свят" №5 - премина успешно без ревове все пак бяхме за 1 час. Ние сме във втора група при Г-жа Димитрова и още една г-жа но за съжаление забравих името,  просто съм учарована, толкова мило и приветливо ни посрещнаха. Така сладко и говореха , че малката веднага си подаде ръцете на госпожата и се втурна да играе.

Супер Party дано така да продължавате,без ревове  Grinning

Нашата реве от чужди хора и незнам как ще е.Ако мога да я пусна в стаята веднага ще отиде при децата и играчките, но ако трябва да я вземат от мен....загубени сме  Crazy

# 472
rма ли някоя мама от Санаториалната, моя ще започва от 8ми октомври. Или има отделна тема за санаториалната

# 473
  • Варна
По телефона питай, аз така направих. Peace
Аз звънях в Иглика, казаха ми, че била сформирана вече първата групичка, но до нашият номер не били стигнали, направо да съм отидела към края на месеца да ми кажат откога почваме и какви изследвания са нужни.

# 474
Ивка, ние сме от 10.09. Явно сме по-напред в списъка на приетите и затова ми казаха дата. Учудих се, че още вчера една майка каза, че детето й почва от 27.08. Нали уж от 01.09 е приемът и графика щеше да е готов днес... Тези дни ще отидем до яслата. И детето да види какво го чака Laughing, и аз да питам за изследванията, валидността им и така. Simple Smile

# 475
Здравейте мили дами! Днес ни беше първият ден в яслата "чуден свят" №5 - премина успешно без ревове все пак бяхме за 1 час. Ние сме във втора група при Г-жа Димитрова и още една г-жа но за съжаление забравих името,  просто съм учарована, толкова мило и приветливо ни посрещнаха. Така сладко и говореха , че малката веднага си подаде ръцете на госпожата и се втурна да играе.

Супер Party дано така да продължавате,без ревове  Grinning

Нашата реве от чужди хора и незнам как ще е.Ако мога да я пусна в стаята веднага ще отиде при децата и играчките, но ако трябва да я вземат от мен....загубени сме  Crazy
Здравей, вие в коя ясла сте! Днес ни беше втория ден и също успешен , не е плакала, дори като отидах да я взема не искаше  да тръгва! А относно оставянето, при нас се звъни на звънец и излиза госпожата и тя я повежда в стаята с децата ти не можеш да влезеш Sad

# 476
Здравейте, реших да драсна малко инфо за изследванията нали минахме вече по този път преди 2 седмици, че така! Чревните изследвания стават за 3 работни дни и са валидни 15 дни от изслизането на резултата. Кръвта и урината стават на същия ден и са валидни 7 дни от излизането на резултата. Васерман на един от родителите става същия ден и е валиден 6 месеца. Трябва да направите копие на картона на детето - т.е. челото на кортона преснимате и страницата със ваксините. И така със всичките документи отивате при личния лекар на детето за бележка, че детето не е било с контактно болни /бележката важи 3 дни от издаването и/ и за още една декларация от лекарката. и със всичките тези документи водите малчо на ясла. Там ще ви искат депозит от 48 лв. Надявам се да съм била полезна, ако има нещо ми пишете.

# 477
Някой знае ли къде стават по-бързо изследванията, в Санита ми казаха 4 работни дни, което означава, че в понеделник сутрин няма да съм с пълни изследвания  ooooh!
Аз ги правих във ДКЦ ІІІ - владиславово. Там чревните станаха за 3 дни

# 478
Много полезна информация давате за изследванията, ние още не сме ги правили, може би следващата седмица. Колко ви излизат всички изследвания като цена, включително и васермана на единия родител, имам предвид с направление от педиатъра?

# 479
Ивка, ние сме от 10.09. Явно сме по-напред в списъка на приетите и затова ми казаха дата. Учудих се, че още вчера една майка каза, че детето й почва от 27.08. Нали уж от 01.09 е приемът и графика щеше да е готов днес... Тези дни ще отидем до яслата. И детето да види какво го чака Laughing, и аз да питам за изследванията, валидността им и така. Simple Smile

И ние сме от 10 -ти, казаха да заведем малчо в 8 и 30 с всички изследвания и депозит 48 лв. travel

Общи условия

Активация на акаунт