Прием детски ясли Варна 2012

• 56 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
На нас само ни погледнаха картона и дали има ваксини, не е следено дали са всички.Така или иначе на някои деца им забавят ваксините поради болест или т.н., идеята е дали изобщо са му поставяни някакви,няма да ти направят проблем. Не се втилясват чак толкова Peace

# 451
Момичета, някой знае ли какво става при промяна на адреса, от един район на друг- от Приморски в Аспарухово? Мога ли да променя желанията си за какндидатстване в новия район или трябва да кандидатстваме наново с нов номер?

Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 452
Номерът ти е валиден за всички ясли във Варна - отиваш с новата си лична карта в яслата, където са подадени документи и ги изтегляш от там и ги подаваш в новата  Wink

# 453
Номерът ти е валиден за всички ясли във Варна - отиваш с новата си лична карта в яслата, където са подадени документи и ги изтегляш от там и ги подаваш в новата  Wink

Благодаря   bouquet

# 454
Здравейте! Ние сме приети в Ясла 5 Чуден свят в 2 група и тръгваме на 20 август! Та искам да попитам имали др. приети там, и какво точно ви искат за детето като вещи!

# 455
Здравейте! Ние сме приети в Ясла 5 Чуден свят в 2 група и тръгваме на 20 август! Та искам да попитам имали др. приети там, и какво точно ви искат за детето като вещи!
искаш да кажеш 20 септември??
и ние сме там , но не е казала директорката коя група.
смятам като ходя да нося документите на 17 септ. да питам за необходимите неща за яслата.

# 456
Документи за прием:
( от ДЯ номер 5 са , но смятам ,че важат за всички)

1. чревни изследвания
2. кръв и урина
3. копия на ваксините от здравния картон
4. лична здравна профилактична карта
5. васерман от единия родител
6. заключение от лич.лекар за всички изследвания( важи 3 дни)

П,п имах малко време докато спи дребния. дано да съм била полезна  Wink

# 457
искаш да кажеш 20 септември??
и ние сме там , но не е казала директорката коя група.
смятам като ходя да нося документите на 17 септ. да питам за необходимите неща за яслата.
Не не на 20 август! Ние по рано щяхме да тръгнем,но точно в деня на тръгването вдигнахме Т и се разболяхме много лошо и за това не можахме тогава да тръгнем и за това сега ни казаха, иначе ще ни изтекат изследванията! Но не са ми казали какво за детето трябва да нося, имам предвид от сорта на лигавници, кърпи, чаши.....

# 458
0885/666589 звънни и питай . директорката е винаги много отзивчива!

после пиши тука , за да не звъним всички поотделно Simple Smile

# 459
0885/666589 звънни и питай . директорката е винаги много отзивчива!

после пиши тука , за да не звъним всички поотделно Simple Smile
Да!  да знам, че е много любезна, но телефона е друг , а директорката е в отпуска до 3 септември

# 460
  • Варна
Здравейте, ние сме в Иглика, започваме другият понеделник(27авг.).
Има ли някой, който вече е готов с изследванията, дали ще станат за 5 дни, в Санита ще ми ги направят ли, и мога ли да взема урината от гърнето, то все пак не е стерилно  newsm78
моля някой минал през това да сподели  Praynig

# 461
Здравейте, ние сме в Иглика, започваме другият понеделник(27авг.).
Има ли някой, който вече е готов с изследванията, дали ще станат за 5 дни, в Санита ще ми ги направят ли, и мога ли да взема урината от гърнето, то все пак не е стерилно  newsm78
моля някой минал през това да сподели  Praynig
Здравей! Нашите изследвания- чревни станаха за 3 дни, а кръвта и урината на същия ден, да в Санита ги правят изследванията. Ние урина не сме взимали от гърнето, направо пишкаше в шишенцето, ние сме без памперс, но може да си вземеш колекторчета и така! Не ти препоръчвам да взимаш от гърнето защото все пак трябва да е чиста урината - стерилна, те я изследват за седимент, и да не ви цъфне нещо

# 462
  • Варна
Притеснява ме урината как ще я взема, дъщеря ми също е без памперс, но не пикае права, ако и сложа колектор ще го махне, чудя се как да я накарам да се изпикае в шишенцето  newsm78
ами акото може ли да е от предния ден?

# 463
  • Варна
Здравей, не ви трябва стерилна урина, стерилна урина се дава само за посявка. Измий добре гърнето с вряла вода, остави го да изсъхне само и да се изпишка. И ние сме в Иглика приети също Hug

# 464
Притеснява ме урината как ще я взема, дъщеря ми също е без памперс, но не пикае права, ако и сложа колектор ще го махне, чудя се как да я накарам да се изпикае в шишенцето  newsm78
ами акото може ли да е от предния ден?
Ние също не пикаем прави, таткото я дръшаше над клекалото аз естествено със шишенцето дебна! А относно стерилната урина, ами аз не бих взела от гърнето, това го казвам от гледна точка че съм здлавен работник, и никога няма да направя тази глупост.

Общи условия

Активация на акаунт