Прием детски ясли Варна 2012

• 56 695
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета! Имам нужда от малко помощ Simple Smile Живея в кв. Левски, какви са мненията ви за яслите в района? Като сте подавали документи - целият комплект ли носихте? Ако искам детето ми да го приемат догодина май-юни, то от коя дата е добре да запиша като начало?

Миналата година подадохме документи по същото време и бяхме на същата възраст като вас. Приеха ни чак сега,бях писала дата за класиране 01.06. Ако питаш мен отивай веднага за номерче,че голямо чакане пада. А датата за участие в класиране може да пишеш февруари,март,но най- вероятно пак есента ще ви приемат.

Не ми се вярва да има много отказали се, при положение че чакаме по година и повече за прием.
Същото се отнася и за ДЯ № 7 "Роза"

# 436
Освен август има ли друг голям прием през годината?

# 437
  • Варна
Сигурно няма да има много отказали се, но много деца кандидаствали за ясла са вече приети в ОДЗ, имайте и това в предвид  Peace

# 438
  • Варна
Не е точно по темата, но да попитам някой да знае къде се продават големи хавлиени лигавчета? Искат ги за яслата, но на колкото места съм търсила са много малки.

# 439
Въпрос към майките, чиито деца са приети на големия прием на 06.08 в Иглика:
 Знаете ли вече конкретна дата, от която детето ви ще тръгне на ясла?

# 440
  • Варна
Въпрос към майките, чиито деца са приети на големия прием на 06.08 в Иглика:
 Знаете ли вече конкретна дата, от която детето ви ще тръгне на ясла?

Блу, и ние сме приети в Иглика. На мен директорката ми каза, че на 20.08 щяла да изготви график за приема на децата, защото ще ги приемат поетапно. Така, че на 20-ти, ще се обадя или ще отида..моля и някой друг ако получи такова инфо да пише тук.  bouquet

# 441
И ние сме приети в Иглика... и на нас ни казаха, че на 20-ти ще изкарат списък с датите, на които ще приемат всяко дете.

# 442
ivka_smile, bili_mi6leto, благодаря! Очаквах в края на тази седмица да са готови с графика, че да си правя плановете...

# 443
Не е точно по темата, но да попитам някой да знае къде се продават големи хавлиени лигавчета? Искат ги за яслата, но на колкото места съм търсила са много малки.

Виж в детските магазини на Колхозния пазар, няма начин да няма там.Аз купих хавлийките които искат,но за лигавниците небях сигурна дали искат чисто бели.

# 444
Ние сме приети в ДЯ "Зайо Байо", но още не зная какво ще ни искат. Щели да кажат като занесем изследванията през септември. Така, че съм в неведение и от вас разбирам че искат лигавничета и хавлийки. Ако някои се включи да пише какво точно трябва, ще съм  му благодарна. Чудя се и дали във всички ясли искат едни и същи неща.

# 445
Бели хавлиени лигавчета и кърпи за яслата има в почти всички магазинчета за детски дрешки в квартала- Възраждане. Лигавчетата днес купих за 1,10 бр, а кърпите са 0,50-0,60ст за бр. Искат още по-голяма хавлиена кърпа, за изтриване ако стане беля, резервен чифт дрешки и обувки и слънчева шапка.

# 446
  • Варна
Аз вчера ходих във Възраждане има два магазина(и на много други места ходих Simple Smile ), но лигавчетата за 1,10 лв. са от малките, а на нас ни искат "големи, хавлиени лигави".
Утре ще отскоча до колхозния пазар да видя, дано там да намеря Simple Smile

# 447
DeiziL, благодаря ти за информацията. Днес и аз ще отскоча до магазинчетата на Колхозния пазар, за да взема.По колко бройки искат от лигавничетата и кърпите?Явно ще трябва да взема и втори чифт обувки.

# 448
На нас ни искат по 5 бр. лигавничета и 5 бр. кърпи 30/30 ст.,белички,мокри и сухи кърпички,вода,дрешки,в последствие разбрах и пантофи и шапка.Аз само кърпичките съм купила - 10 бр в пакет - 5 лв.

# 449
Един въпрос не точно по темата, но свързан с яслите .
Задължително ли е да са поставени всички ваксини ? Имам предвид, че на сина ми не му е сложен последния прием на Пентаксим и не ми се искаше да е непосредствено преди започване на яслата.
Има ли и други дечица, които нямат всички ваксини ?

Общи условия

Активация на акаунт