Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе/София
Направило ми е впечатление, че на повечето мъже им харесва. Харесва им препечената кожа, бледорозовото червило и прическа тип гъбка.
В моето обкръжение има само един мъж,който харесва такива/тя и жена му леко спада към тая категория де/.Според мен  повечето мъже търсят мимолетна връзка точно с такива/за да може да не са капо/,но за сериозна избират коренно различна визия.

# 346
  • София
Според мен  повечето мъже търсят мимолетна връзка точно с такива/за да може да не са капо/,но за сериозна избират коренно различна визия.

Мда, определено си права...

Направило ми е впечатление, че на повечето мъже им харесва. Харесва им препечената кожа, бледорозовото червило и прическа тип гъбка.
Ма няма  лошо в препечената кожа, ама да е такава лятото, и в червилото няма лошо, ама да не си правиш устата като кокошо дупе или да си я държиш отворена като риба на сухо.....ама...тва е.. ooooh!

# 347
# 348
  • София
Явно такива мъже имаш в обкръжението си.  Peace
Мъжете около мен харесват... мхм, да речем, по-скромно изглеждащи дами, демек нормални.

# 349
  • София
И около мен мъжете си имат нормални жени. Истината е, че се заглеждат по подобен тип жени, то и аз се заглеждам де.  Laughing Мъжа ми тия дни се беше потресъл от черната Златка на живо, дълго ще му държи влага мисля.  hahaha

# 350
Боже щях да повърна на монитора си Sick, каква е тази циркаджийска-фрийки гняс бреееее???
Това не са нормални индивиди, това са у....ди. ooooh!
newsm10

# 351
  • София
http://hotarena.net/lifestyle/olele-maik%D0%BE!-vij-pileto-na-ani-hoang!-idl-2954

Ани Хоанг ooooh!

# 352

На десетата снимка и на втората е сегашната Клаудиа, а на останалите е младата.  Laughing Поне така ми изглежда.

Нито един мой приятел или познат не ходи с момиче с поп-фолк визия, просто се заглеждат много по тях и въздишат  Laughing

# 353
Тази Ани Хонг каква го раздава? Не беше ли някаква братовчедка на Люси?

# 354
Тази Ани Хонг каква го раздава? Не беше ли някаква братовчедка на Люси?

МАй му е гадже   Laughing

# 355
Гадже му е на Люси. В събота ще си излива душата при Венета в Горещо.

# 356
Ауууууу, нама да спя но ще гледам интервюто, такова нещо не се изтърва Outta Joint.

# 357

На десетата снимка и на втората е сегашната Клаудиа, а на останалите е младата.  Laughing Поне така ми изглежда.

Не, и десетата снимка е от '89-та. Peace
От тази година са само тези, където пише "30 sexy years".

# 358
 Това Ани Хоанг има ли сестра ?

# 359

Общи условия

Активация на акаунт