Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Има много детски смях.
То и аз това си мислех преди малко.
Толкова вяли коментари, че дори и намек за отделна тема няма.  Mr. Green

# 661
  • където ми харесва
Еми вкарахме я в разговора, ей така стават тези работи  Laughing
По- добре нея да дъвчем, отколкото словоизлиянията на нумероложката  Laughing
Не я знам, Адел плаче ли докато пее, или не. Не я гледам, както писах, още повече пък по лайфове, награди и т.н. Прекрасно е, че има толкова много фенове, но поне приемете, че има и немалко такива, които не я харесват  Peace
Флуудя последно, че не ми е гот така Wink
Аз това казах-никой не е длъжен да я харесва. Всеки има вкусове и доста често са различни. Не се опитвам да ви накарам да я харесвате, а обясних защо изглежда многострадална (не помня кой я окачестви по този начин) докато пее на сцена.
Подразни ме веднага скачането на цитираната от мен потребителка-позволила съм си да коментирам конската физиономия на Кристина Димитрова и тя веднага ми скача, че едва ли не-коя съм аз да я коментирам, особено ако не съм по-хубава от нея (не знам на какво трябва да приличам ако съм по-грозна де, ама все тая).... ooooh!

# 662
Наистина е много грозна, може да е голям талант на България, но това не променя нищо.  bowuu

# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има нещо, което ме изумява. Николетката хем новина направи, хем не я зачетохме кой знае колко  hahaha
hahaha hahaha hahaha

# 664
# 665
  • Sofia
Пишеше,че Валери се изръсил с над 10000лв.за детската стая,а сега прочетах,че Николета е рекламно лице на въпросната марка,дори получила лимитирана серия аксесоари,количка и др.

# 666
# 667
Не съм на ти с биитбокса  Wink ,но много се изкефих за победата на Skiller- к`ва малка държавица сме ,а едно момче става първи в световен шампионат в музикален стил,който не е мн.популярен в БГ. Как да не се гордееш, а и на фона на лошите новини и злобата ,която се лее........Браво!

# 668
 Няма ли вече снимка на бебчето Никол? Малкия Валери веднага го бяха пуснали на снимка.

# 669
Не било официално потвърдено, че се казва Никол.

# 670
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не съм на ти с биитбокса  Wink ,но много се изкефих за победата на Skiller- к`ва малка държавица сме ,а едно момче става първи в световен шампионат в музикален стил,който не е мн.популярен в БГ. Как да не се гордееш, а и на фона на лошите новини и злобата ,която се лее........Браво!

Това е много труден стил, а Скилър наистина е добър.  Grinning И е много готино, когато на  надсвирването кажат България срещу... и наш Скилър обикновено ги отвява.

# 671
  • София
Няма ли вече снимка на бебчето Никол? Малкия Валери веднага го бяха пуснали на снимка.

Е,не беше веднага Naughty

# 672
 Ами беше в кувьоз , в болница, не в домашна обстановка.

# 673
  • София
Ами беше в кувьоз , в болница, не в домашна обстановка.

Така ли newsm78аз помня,че на някакво списание го имаше май беше около три месечно бебе Rolling Eyes..И защо е било в кувиоз Rolling Eyes

# 674
 А, корицата с Алисия и двамата Валерковци беше доста по-късно. Бяха пуснали снимки от болницата, дали те сами...не стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт