Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това на раменете й подплънки ли са?  newsm78

# 497

И аз това гледам сега. Не стои добре, никак. Поне черни да бяха....

# 498
# 499
  • ...край Дунава
И аз го прочетох но в друг сайт.
Бебето се казвало Никол-тежало 3.500 и 50 см.....дали е истина ще се разбере.

# 500
# 501
И аз това се зачудих newsm78
Някой забеляза ли, когато даваха Стелиян Петров на трибуните заедно със семейството му, жена му как се хилеше, доволна от цялото внимание, ще стане световно известна покрай болестта на съпруга си Whistling не разбрах на какво отгоре беше доброто и настроение и смеха.......мъжът и може да умре, а тя ooooh!Стлиян, мъчно ми е за него, дано намери сили да се пребори, стискам му палци. Голям шок-не само край на караиерата му на футболист, но може и живота си да загуби, плачеше му се на момчето.
Относно щерката на Николета и Валери, съдбата се пошегува с тях, каква дата.........определено ще прилича на майка си(и двете са с 5 в първи цикъл), т.е. несериозна като нея.

# 502
  • Варна
И аз това се зачудих newsm78
Някой забеляза ли, когато даваха Стелиян Петров на трибуните заедно със семейството му, жена му как се хилеше, доволна от цялото внимание, ще стане световно известна покрай болестта на съпруга си Whistling не разбрах на какво отгоре беше доброто и настроение и смеха.......мъжът и може да умре, а тя ooooh!Стлиян, мъчно ми е за него, дано намери сили да се пребори, стискам му палци. Голям шок-не само край на караиерата му на футболист, но може и живота си да загуби, плачеше му се на момчето.

Определено ми изглеждаше притеснена, не забелязах да се хили... Thinking

# 503
Жената се опитва да сдържи сълзите си и просто е очевидно колко и се плаче и на нея.
Прегледай се, сериозно.  smile3511
То бива бива злоба, ама до такава степен пък дори да си го помисли човек това...

# 504
ani27, може ли съвсем приятелски да попитам откъде тая злоба, неприязън и негативизъм у теб? Трябва да има някакво обяснение. Ако отговорът се крие в преживян тежък момент в миналото ти, съчувствам ти!

Честита им дъщеря на Николета и Валери, пожелавам им да расте здрава и да я възпитат качествено.

# 505
ЕЕ, честито на Николета, както се каза, най-вероятно ще е несериозно детето заради цикъл 5, обаче заради времето в София - предполагам че ще и капризно. Лично число 1 - май лидер ще бъде.  За името - липса на въображение, ноо поне като се натирят с Валери, няма да е в позицията на горката Алисия - да е дала името на този човек на детето си.  

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:07 от Blondie_

# 506
  • Варна
Жената се опитва да сдържи сълзите си и просто е очевидно колко и се плаче и на нея.
Прегледай се, сериозно.  smile3511
То бива бива злоба, ама до такава степен пък дори да си го помисли човек това...
  202uu

# 507
Да им е честито бебето на семейство Божинови!  smile3501  ylinfant

# 508
Някой забеляза ли, когато даваха Стелиян Петров на трибуните заедно със семейството му, жена му как се хилеше, доволна от цялото внимание, ще стане световно известна покрай болестта на съпруга си Whistling не разбрах на какво отгоре беше доброто и настроение и смеха.......мъжът и може да умре, а тя ooooh!

Рядко се включвам в темата, но това изказване просто ме потресе.Рядко срещана злоба!
Как успя да го видиш това, акъла ми не го побира.
Жената едвам сдържа сълзите си и се вижда, че просто не знае на къде да се обърне, за да не заплаче.
Ужасно противен пост, включително и последното ти изречение за бебето на Николета.
Сигурно ти е много трудно да живееш с тази злоба в себе си.

# 509

Колите им са автоматик, няма непрекъснато натискане на съединителя.
Просто си забиваш токчето в килимчето и не го местиш настрани, а само натискаш и отпускаш.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 17:23 от Boomer

Общи условия

Активация на акаунт