Къде са най ниските цени на памперсите

• 63 377
  • 240
  •   1
Отговори
# 90
Иде дума за тяхната си марка, Кревър се казва.Всякакви съм вземала, но тези никога не са ми пропускали, освен това моето пие много течности, доволна съм много от въпросните памперси, правят ги в дания.

# 91
  • В Голямото село
Иде дума за тяхната си марка, Кревър се казва.Всякакви съм вземала, но тези никога не са ми пропускали, освен това моето пие много течности, доволна съм много от въпросните памперси, правят ги в дания.

Супер, мерси, ще се пробват!   bouquet

# 92
  • Пловдив
Магазинчето на В.Априлов срещу аптека Мальовица
Аз живея в този район, ами тази в магазинчето си слага каквито цени иска и постоянно ги увеличава.Още като отваряше магазина ги беше пуснала Молфикс на 15.00 лв и гледам как леко ги увеличава с по 50 ст, през месец.Мисля, че сега са по 17-18 лева за пакет.Не, че и на другите места не ги увеличават, но при нея това ми се стори най-осезаемо.
Продавачката,а предполагам и собственичка на това магазинче ми е адски антипатична и затова престанах да пазарувам там.Много на око определя цените тази жена.Лятото бях чела,че малките пакети Прима там са на 11 лв.Паля колта и тичам,тъкмо затваряха,аз чукам на вратата,отвориха ми,влизим и питам имат ли малки пакети Прима.Тя казва,че има,питам каква е цената,а тя ме оглежда бавно от глава до пети и заявява 12лв! Shocked Аз й казах" А-а-а,ама как 12,на мен ми казаха,че са по 11лв и затова идвам до тук." Тя пак ме заоглежда и заяви,че до вчера били на промоция 11 лв,но вече е свършила промоцията и са на 12." В крайна сметка й обясних,че искам да взема повече пакети и се съгласи да ми ги даде на 11.Като й разказах на колко съм ги взимала памперсите /от един склад на Брезовско шосе срещу м-н Рамбо/ заяви,че това било абсолютно невъзможно! ooooh! После й казах за цената на която бях взела либеро предишния месец-пак било невъзможно! Тя била техен представител,зареждала аптеки и дрън-дрън.

# 93
Напълно съм съгласна с написаното от последния потребител, в този магазин никъде няма официално написани цени, т.е. маркирани върху памперсите, тъй че преспокойно може да си каже каквито цени иска на всеки.

# 94
  • Sunshine state
Напълно съм съгласна с написаното от последния потребител, в този магазин никъде няма официално написани цени, т.е. маркирани върху памперсите, тъй че преспокойно може да си каже каквито цени иска на всеки.
Shocked Няма ли на тая кой да й направи една проверка..  Close

# 95
Shocked Няма ли на тая кой да й направи една проверка..  Close
От около 2-3 месеца направиха ново магазинче на около 50м от нейния срещу аптеката се пада. И тя е намалила цените ще / не ще, съобразява се с конкуренцията. Еднакви са и в двата магазина сега. Иначе 4-ка прима 36бр. от нея ги взимах на 11,50лв, а вече ги е свалила на 11лв.

# 96
  • Plovdiv, Bulgaria
Най-евтини са тук в Столипиново. Laughing Добре,че живеем в този квартал.Едва ли някой друг ще го отчете като плюс,но наистина си е. Crazy
добре че ми напомни и а живея в този квартал.....и ще обиколя пазара....

# 97
Да, явно защото има конкуренция и затова ги е намалила, като отвори магазина съвсем не беше така, както съм писала по-рано в темата си ги увеличаваше цените на памперсите с 50 ст всяка седмица.Наистина няма етикетче/маркировка с цената никъде, затова си плаче направо за проверка според мен.Да, магазина си е нейн.Нищо не зарежда, само своя магазин

# 98
До ви кажа наскоро отвориха магазин Ганчев в кв.Овча купел на ул. Промишлена цените са им доста ниски аз преди ходех до люлин да пазарувам.
Сега издават клиентски карти и там събираш точки които после можеш да разменим за продукти. Примерно фризо 2е на 10,19лв и от него спечелих 27т.  а едно пюре е 47т.
Има всякакви памперси и играчки. Тези на ганчев са на 18лв май,наистина евтино най-вече АМ.

# 99
  • Пловдив
В Пловдив съм пазарувала на доста сносни цени от едно складче-магазин на центъра. Аз купувах памперси за възрастни, когато баба беше жива ... Бог да я прости. И други разни неща съм си взимала оттам. Разнасят и по домовете когато е над определена сума покупката.  Ето им сайта: http://niksi.free.bg/
Само не помня дали имаха памперси и за бебета, но предполагам да. За нашите памперси имаше сериозна разлика с цените по магазините.

# 100
Някой може ли да каже някаква ориентировъчна цена на памперсите Прима....Знам,че са значително по-евтини от оригиналните,но пък са качествени и затова питам!Да знам като отида да купувам много ли ми искат или са наистина на сметка там където съм ги открила(ако още ги има,де)

# 101
  • Sunshine state
Някой може ли да каже някаква ориентировъчна цена на памперсите Прима....Знам,че са значително по-евтини от оригиналните,но пък са качествени и затова питам!Да знам като отида да купувам много ли ми искат или са наистина на сметка там където съм ги открила(ако още ги има,де)
Взимала съм много отдавна тук от нашия пазар/столипиновския/ и бяха около 18лв. пакет 3-ка.

# 102

До нас продават, но скоро не съм гледала, че ние отказахме вече памперсите  newsm44 но ми се върти из главата 20 - 22лв за пакет. Това по спомен от преди Нова година. Ако искаш утре като излизам мога да погледна информативно. Като цяло магазинчето е евтино до колкото са споделяли други майки.

# 103
Благодаря ти,agnesana  bouquetАко имаш път натам провери....Интересува ме по-скоро 5-цата

Скрит текст:
Кое е това магазинче?Питам понеже сестра ми е от Русе...може да си от нейния квартал!

# 104
Примата като цена са с около 0,15 -0,16 лв на брой по-евтини от Памперс. Нямат абсолютно никаква разлика като качество. Просто се произвеждат в завода на "Протър енд Гембъл" в Турция и са с това наименование. Ние в момента купуваме 4-ка "прима" х 62броя в пакет за 21лева.

Общи условия

Активация на акаунт