От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 213 282
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 945
не съм ги обръщала , отдолу са по- твърди, ако се развалят от мемори страната тогава Party

# 946
Вече имаме спалнята /леглото/, харесали сме матрак - двулицев, остава да поръчаме подматрачна рамка. Моля, за препоръки и мнения за рамка. В магазина ни предложиха на Тед.
Има ли такива с по-добро качество и с не чак толкова?

# 947
Вече имаме спалнята /леглото/, харесали сме матрак - двулицев, остава да поръчаме подматрачна рамка. Моля, за препоръки и мнения за рамка. В магазина ни предложиха на Тед.
Има ли такива с по-добро качество и с не чак толкова?
Има всякакви и с по-добро качество и с не толкова добро, има с регулиране , но скоро не съм избирала и не съм наясно. Скоро синът ми си купи, но имаме приятел доставчик и оставихме да избере той, но се регулира нещо потъването на матрака ,  не съм я виждала още и не съм разпитвала. Поинтересувай се обаче и прочети и подматрачната има значение.

# 948
Купихме ORTOPEDICO FRESH Magniflex. Сега обаче имам притеснения ли не е много твърд за 6г. дете? двоумя се и за подматрачните  рамки ТЕД  Модел 610 серия „COMFORT” или обикновена. Моля изразете мнение.

# 949
  • Пловдив
Дами,в процес съм на избиране на еднолицев матрак средно твърд.Бихте ли ме насочили? Hug

# 950
  • до най-прекрасния мъж
Дами,в процес съм на избиране на еднолицев матрак средно твърд.Бихте ли ме насочили? Hug
Аз се насочих към Елите, виждам, че и ти си от Пловдив. Те имат фабрика в града. А едно момиче от форума спомена, че могат да направят матрака според изискванията на клиента, така че аз залагам на тях. Само че нямам време да отида до там - работят с моето работно време от 8.30 до 17.30 ч, без събота и неделя. Като цени също са добре, като се има предвид, че на мен ми трябва нестандартен размер /по-дълъг/. За 160/210 ми оферираха цена между 380 и 460 в зависимост от изпълнението.

# 951
  • Пловдив
blue.angel ,благодаря ти  bouquet
Ще изчакам и друг да се включи с препоръка.Магнифлекс не са ли по добра марка?

# 952
  • Русе
blue.angel ,благодаря ти  bouquet
Ще изчакам и друг да се включи с препоръка.Магнифлекс не са ли по добра марка?

На Молифлекс са също италиански матраците и са с по-ниски цени от на Магнифлекс. Може да разгледаш сайта им  http://mollyflex.bg/
Аз си купих преди време този http://mollyflex.bg/product/matrak-quebeq/ и съм много доволна.
После агитирах мъжа и за тази възглавница http://mollyflex.bg/product/vazglavnica-moontex-blue-lavander/ - също много доволни от тях.

# 953
Лятото ни предстои ремонт на детската стая. Ще правя легла на децата и се колебая за матраците. В момента има промоция в Метро на матраци на Магнифлекс - Мемори Алое и Натура Гриин. Можете ли да ме посъветвате дали това ще е удачния избор.

# 954
Момичета, харесала съм си Аманте на Magniflex. Но усещам, че дооста мек. Лежа в магазина, удобно ми е, мъжа ми няма претенции, обаче си мисля като ме били гръб, дали тоя мек матрак няма да ми създаде повече главоболия за в бъдеще. Има ли начин да преценя? Много пари са това, как да ги ръсна, а после да се чудя какво да го правя.....

# 955
Взехме матрак Магнифлекс, но не мога да открия баркода, с който да го регистрирам, за да е валидна гаранцията. В сайта им пише, че е на опаковката, но нищо не видях. Някой да ме насочи, моля  Simple Smile

# 956
Здравейте. Търсим матрак 160/200 до към 600 лева, ортопедичен заради болки в кръста. Доколкото се ориентирах в обясненията най-добре е да латексов, нали така? Някакви препоръка за марка и модел? Магнифлекса и ТЕД като че ли излизат доста повече от 600 лева, по-скоро към ЕКОН и Нани да се ориентираме? Благодаря предварително!

# 957
  • софия
Аз от латексов ,но мек ,съм с болки в кръста.Сега търся някакъв ортопедичен твърд.Не знам пружинените от по-нов тип дали не са подходящи?

# 958
Не знам кой ви каза , че за болен кръст трябва твърд матрак, матрака трябва просто да е удобен. Един лекар навря мъжа ми не знам къде , той е с дископатия и лекаря каза , че твърдия матрак е остаряло схващане, отговора беше този, който на тебе ти е удобен Peace.

# 959
  • София
Момичета, леглата в детската са широки 80 см, ако поръчаме двулицеви матраци 82 см дали ще станат или ще трябва да са по поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт