Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 33 246
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
elenor1973 заела съм се.
До 50 страница се изписват темите
Peace

Kosty newsm51 newsm51 newsm51

# 601
lotos4e и от мен честит рожден ден, много здраве, много щастие, любов и лека бременност!!!

bouquet

# 602
wildcat ,не се притеснявай не е проблем да пътуваш. Рисковано е в по-напреднала бременност , а и до Италия са само около два часа полет така че спокойно ще имаш страхотно преживяване . Къде ще ходите точно ? Аз съм била в Рим -градът който трябва да видиш преди да умреш  Grinning

# 603
Геринце,никакъв аборт! И аз имаше ден ,в който се замислихме с моя приятел,но за минути се отказах. Понеже аз живея в Бг,той в чужбина и това е проблем... Ще е трудно докато се остановим някъде заедно,ест и сами,понеже вмомента сме и с брат му в една квартира. А аз искам семейство,да сме си тримата с бебо. Надявам се след като се роди бебо живо и здраво до няколко месеца да сме решили този въпрос,че не искам детето да расте без тати в повечето време. Относно гаденето-аз май съм щастливка,имам само непоносимост към някой храни ,които съм обичала преди.

Wildcat,има дъвки против повръщане. Може би са безвредни за бременни. Попитай в някоя аптека Simple Smile

# 604
Добро утро, момичета
При мен все по-често сутрините са придружени с гадене. Засега удържам фронта, но да видим до кога... Преди малко, например, изведнъж стомахът ми започва да се обръща, а моят човек се надвесил над мен да ме целува за добро утро. Ако не се бях завъртяла, сигурно щях да го изкъпя, а той ме пита "От какво ти се гади?"  #Crazy Пффф, тези мъжеее.... Понякога, моят специално, задава мега-глупави въпроси #2gunfire

# 605
Добро утро!Ние ще си ходим на село за 2 дни,след малко тръгваме,но аз първо да мина да ви видя Grinning
Лотосче,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие,любов и най-вече,здраво бебче през януари! newsm59 А по другия въпрос-ще ти пиша в неделя или в понеделник като се върнем! Wink
Геринце,добре дошла!Според мен сте взели правилно решение! WinkИ на братовчедите ми разликата е само 10 месеца,леля ми винаги е казвала,че колкото е и трудно,толкова е и лесно.Те се разбират перфектно и никога не са скучали,понеже са на една и съща възраст и ги интересуват едни и същи неща. Simple SmileПък и ще си ги изгледаш на веднъж като близначета и после ще ти е по-лесно. Simple SmileА дъщеря ти е родена на много хубава дата. Wink
wildcat,страхотно е това за почивката в Италия! Simple SmileНяма да има проблеми с летенето,спокойно. PeaceНазад в темата даже момичетата доста бяха писали по този въпрос,ако искаш се върни назад и прочети. Wink
Гризли,ние ще ходим чак от 17.06 на море,надявам се до тогава времето да се пооправи и да случим на слънчево време. PraynigИначе сега определено не става за море,времето е ужасно! CloseДъщеря ти Невена ли се казва?Много ми харесва това име,ако имаме пак момиче,това ще е един от вариантите за име. Simple Smile
За неразположенията-имам ги и аз. ConfusedНо тия дни като че ли все по-малко ми се гади.Иначе ми става лошо от някои миризми,но не е чак толкова зле положението. GrinningБая ме боли глава,гърдите ми са напрегнати и ме болят,а и съм много сънлива...Сега поне на село ще си спя на воля. Laughing
Хайде,ние тръгваме!Приятно изкарване на уикенда!

# 606
Добро утро момичета и прекрасен ден!
lotos4e Честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет, любов и лека бременност!  newsm51    newsm67

Геринце, страхотно е, че ще са две дечица на близка възраст. Не съжалявай, че си го оставила. Било ви е писано да ги имате. Пожелавам ти лека бременност и силна подкрепа от любимия!

Неразположенията - от някои миризми ми се повдига, нямам сутрешно гадене, много сънлива съм станала, гърдите ми са станали огромни и адски чувствителни, ям неща, които преди не съм се сещала да си купувам...Но при всяка жена май е различно.
Прекрасен ден ви пожелавам!

# 607
Добро утро!
Днес помъдрявам и се разхубавявам с още една година и ви черпя виртуално  Grinning

# 608
Екатерина, да момиченцето ми се казва Невена , и аз много си го харесвам това име  Grinning
А , за морето да наистина втората половина на юни си е вече топло и приятно за плаж , аз явно не съм обърнала внимание че става въпрос не за веднага , ама нали съм бременнна и ми е простено  Mr. Green Laughing
Сега се сетих за главоболието и аз - мда много неприятно , аз още преди да зная че съм бременна дори един път пих аналгин толкова силно ме цепеше главата .  Rolling Eyes

# 609
Лотосче, Честит рожден ден ! С пожелания най-вече за една прекрасна и безпроблемна бременност ! Бъди жива и здрава и много обичана !  bouquet newsm59

# 610
Честит рожден ден, lotos4e! Да си жива и здрава, много щастлива и през януари да имаш най-хубавото бебче! Simple Smile
Благодаря ви за топлото посрещане, много сте мили!
Гергана се казвам, на 22 години съм Simple Smile Когато бях на 18 имах една бременност, завършила в 6-ти месец трагично. Чаках 3 години, благодаря на мъжа ми, че беше до мен и тогава и сега и че винаги ми е помагал. Решихме пак да имаме бебе. Много беше трудно, все ''-'' тестове виждах и бях загубила надежда, докато не видях двете чертички! Много бях щастлива! Родих на 14.02, нормално Simple Smile
И с мъжа ми възобновихме контактите си.... идваше ми като по часовник докато не ми закъсня.. на 10.05 чаках... казваха ми, че е нормално, аз вярвах.. правих тест шуърчек, беше ''-''... и започна да ми се гади от цигари, което за мен не е нормално и просто знаех, че съм бременна, само дето не бях видяла двете чертички... Направих тест престо и се показаха две ярки черти Simple Smile)) Бях много уплашена, но мъжа ми каза, че за аборт не иска и да чува, това ни е дар от Бога, взе ни едно и сега ни връща Simple Smile Щом се е случило значи е трябвало Simple Smile И сега трябва много да внимавам, но.. с едно малко бебе как да стане Simple Smile))

А за морето-миналата година август месец бяхме на море в Гърция, не мисля, че е проблем, стига да не стоим много на слънцето Simple Smile Ние тая година май няма да ходим Simple Smile

# 611
Гризли към Рим точно сме се запътили   bouquet Екатерина четох точно там темичката, където момичетата са писали за летенето, но все пак не ми дава мира  Weary. Ще се консултирам с гинеколога като наближи...

Честит празник на lotos4e-то! Да ни е много здрава,позитивна и заобиколена с хора, които обича!  newsm59  bigdance2 

# 612
wildcat, не се притеснявай за летенето, няма страшно, имам една приятелка, която летя със самолет в 3-ти месец до Испания, няма повод за притеснение Simple Smile

# 613
Момичета, знам че е прекалено рано и не е хубаво предварително да се говори, но все пак... Какви имена харесвате? На мен са ми любими за момче: Виктор и Мартин, а за момиче Наталия и Мая...

# 614
Наистина не се говори толкова рано за това, но.... честно казано си мисля как ли да го кръстим бебето Simple Smile аз много искам едно момченце Simple Smile за момче и аз харесвам Мартин, за момиче... може би Виктория, Даниела, Рая.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт