Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Няма ли още трейлър newsm78
И аз се надявам ,че бебето на Ефсун ще "спаси"  Бали бей и Айбиге Wink  красиво и напевно име e  Айбиге...а и Малкочоглу много еротично го произнася... Heart Eyes hahaha

Благодаря за поздравите Hug

# 601
Според мен Ефсунчето ще го убият преди да роди  ooooh! . На Айбиге също ще й се случи случка  baby_neutral и повече няма да се появи .

Малкочоолу може и да оцелее - все пак наказанието му е само за 6 месеца и вероятно ще цъфне през следващия сезон блед,състарен и посърнал .....но вече като друг актьор  Crossing Arms

Започва агонията и за Мустафа - малко след като е изпратен в Маниса,по заповед на баща си е преместен в най- отдалечена от столицата провинция (Амася),което се счита като "сваляне на доверие" от страна на султана . На негово място в Маниса, е изпратен Мехмед . Другият брат - Баязид - пък е в Коня.

http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eehzade_Mustafa

# 602
Михайлов Grinning не е честно, ти си плакнеш очите в мацките от цял харем, а ние да останем без  атракцията Бали бей ooooh!  Joy
Интересно ми е кой ще играе ролята на Рустем паша- в следващия сезон той ще е "на мода" Wink

Ако съм сценарист на ВВ щях да "оженя" Михримах и Мимар Синан, защото имам интерес към хората  на изкуството Heart Eyes hahaha

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 23:39 от Lilims

# 603
Права си Лили, кофти се получава, но грижите на жените (по отношение на Малкочоолу) винаги са свързани с нещо от сорта екмек чок - файда йок   Laughing преведено на български означава убав кон - ама кьорав   hahaha bowuu .... Laughing

Напоследък дори Гюл и Сюмбюля не се карат така както само те умеят  Peace

Аз вече се настройвам за порасналата Михримах (бивша миска ) и хич не ми дреме за Ефсунчето  Crossing Arms .

Така и не разбрах какво толкова му харесвате на хасодабашъ - това си е мъж-секретарка дето няма ни харем, ни нищо  Whistling...Друго си е гьозде на шейхзаде с опция за валиде  Thinking

Сцената с разпъването на Джихангир беше много добра . Напомни за рязането на краката на ген.Капел в "Адмиралъ"   Cry  и спонтанната му реакция да се изправи след отговорът по телеграфа на ген.Жанен .

# 604
 Hug Здравейте! Казвам се Зорница  Hug Приятно ми е! Страхотна тема   bouquet  Браво!  Heart Eyes
Интересно ми е да я посещавам, а сега и да пиша в нея.
Хубава седмица!

p.s.  в тутър видях една новина, която дано не е истина. Вярно ли е, че Мерал Окай е починала?  Sad Praynig 

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 10:09 от *joreste*

# 605
  • IT
Добро утро Simple Smile
Михайлов много интересена интерпретация на думата екмек Simple Smile спомням си и преди я беше писал, ма без превод.
ББ е хубав мъж и то доста, а какво работи е друг въпрос:)

# 606
  • Варна и...духом на Босфора
 Sad HugЗа съжаление за добро утро влизам с тъжна новина.Току-що водещата Мелек започана шоуто си по Стар ТВ с вестта ,че Мерал Окай е починала тази сутрин... Да почива в мир... Sad

# 607
Айййййййййййййй, Редеми?!!?

# 608
  • Атлантис, Галактика Пегас
 Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Да почива в мир

# 609
  • В тъмната гора.
В 6 часа тази сутрин е починала Мерал Окай.

Светла и памет на жената!

# 610
  • IT
ооооооооооооооо много лошо, мир  Flowers Rose

# 611
Sad HugЗа съжаление за добро утро влизам с тъжна новина.Току-що водещата Мелек започана шоуто си по Стар ТВ с вестта ,че Мерал Окай е починала тази сутрин... Да почива в мир... Sad

Да почива в мир! Вечна ѝ памет ! smile3518

# 612
  • в сърцето на държавата
Бог да прости!
Колко жалко!   Кой  ли ще довърши този филм..

# 613
  • в сърцето на държавата
изненадана съм...нали казаха ,че жената е преборила болестта...

# 614
  • Варна и...духом на Босфора
Айййййййййййййй, Редеми?!!?
Пине,спомняш ли си точно преди месец ,когато Мистик ни гостуваше във Варна си говорихме за нея,за това което създава и твори,за ролята и в Икинжи бахар.... Бог да я прости! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт