Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 532
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
A ima li ve4e vtori trailer za 53 epizod?

# 76
НЕВИНbouquet
КОРДЕЛИЯ- Peace
И АЗ СЕ БЯХ ЗАКАХЪРИЛА ЗА НОРЧЕТО.

# 77
Miki, thank you  newsm51  love001

Добро утро от слънчева Прага!

Днес повторих 1 част на 52 еп., за да видя защо чувам цитат от Изкуството на войната на Сун Дзъ, който в случая е неуместен и благодарение на превода на епизода разбрах, че в "Ya oldugun gibi gorun, ya gorundugun gibi ol" аз дочувам неправилно едно отрицание, което обезмисля казаното.

За пореден път имах възможността да констатирам колко интелигентен, смислово и граматически правилен е преводът на момичетата. По някаква причина ми става и на мен едно драго и изпитвам гордост от това. Наслушала съм се на коментари колко сме били неграмотни.   Grinning
Eмел, дано нямаш нищо против да се присъединя към поста ти.
Наистина много талантлив превод и точен и светкавичен!!
Двойно по - приятно ми е ,че си искерна и не усетих  никаква завист .

Даная, не виждам причина Емел да показва каквато и да е завист. Тя е част от преводаческия екип на тази тема  Hug
Емел, не се притеснявай  Peace Правилно беше разбран поста ти
  bouquet
Аз винаги съм казвала, че много се гордея с нашите преводачи. Всички са много интелигентни и ерудирани личности. За мен е чест да ги познавам bowuu

bowuuДа не прояви завист и да може искрено да се зарадва на чуждо постижение Лично за мен е едно рядко срещано Достойнство.
Позволих си да оттдам заслуженото на Емел .....и дано правилно да съм разбрана

# 78
Muhteşem Yüzyıl 53.Bölüm 2.Fragman

# 79
Имам питанка, може да ми пишете и на лични. Имам DVD с филма Iklimler някой ако има повече инфо за филма и къде да намеря субтитри, може и на английски

# 80
Голямата Михримах, не е за изхвърляне  Laughing

# 81
Имам питанка, може да ми пишете и на лични. Имам DVD с филма Iklimler някой ако има повече инфо за филма и къде да намеря субтитри, може и на английски

Пробвай тук и се похвали, ако резултата е положителен  Peace  Laughing

http://bg.podnapisi.net/iklimler-2006-subtitles-p212261    

bouquet

# 82
  • Истанбул
Добро утро от слънчева Прага!

Днес повторих 1 част на 52 еп., за да видя защо чувам цитат от Изкуството на войната на Сун Дзъ, който в случая е неуместен и благодарение на превода на епизода разбрах, че в "Ya oldugun gibi gorun, ya gorundugun gibi ol" аз дочувам неправилно едно отрицание, което обезмисля казаното.

За пореден път имах възможността да констатирам колко интелигентен, смислово и граматически правилен е преводът на момичетата. По някаква причина ми става и на мен едно драго и изпитвам гордост от това. Наслушала съм се на коментари колко сме били неграмотни.   Grinning

Благодаря, от свое име  Hug

# 83
  • Мюнхен
Мда наистина е много хубава новата Михримах. Само не мога да си спомня къде съм я гледала. Четох нещо с "1001 нощи" и "Двама завинаги", но в момента не мога да си я спомня. А това сигурно ли е, че ще играе Михримах или пък е само слух?

Като гледам фрагмана, май пак лошо и се пише на Хюррем, пак няма да я видим щастлива!

# 84
Мда наистина е много хубава новата Михримах. Само не мога да си спомня къде съм я гледала. Четох нещо с "1001 нощи" и "Двама завинаги", но в момента не мога да си я спомня. А това сигурно ли е, че ще играе Михримах или пък е само слух?

Тази артистка, Езги Ашароолу, играеше 16 годишна ученичка в "1001 нощ" и студентка в "Горчива любов" с Халит Ергенч.

# 85
Muhteşem Yüzyıl 53.Bölüm 2.Fragman

Хюррем : Тази вечер преминаваме в действие,Гюл ага!
Скоро ще изгрее такова слънце,което ще огрее моето лице и лицата на децата ми!

Махидевран : Знам,какво кроиш! Но не забравяй,че те наблюдавам!

Нигяр : Дайе хатун иска отново да ме омъжи!

Хатидже : Ибрахим,не ме ли обичате?
Или не ме обичате,както преди?!

Махидевран : Султанке,не знаех,че сте тук?!Бях с Господаря!

Ибрахим: Господарю,настана голяма бъркотия!
Само,ако чуете,какво говорят за Вас?!

Имамин : Така нареченият Ибрахим,не се страхува от Бог,
но и не може с пръст да ни пипне!

Ибрахим : Душата ми се свива,защото се страхувам,
че това е бунт срещу моя Господар и цялата Държава!

Имамин : Кажете: Бог е велик!

Спокойна вечер на всички,  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 20:49 от Н.И.

# 86

Тази артистка, Езги Ашароолу, играеше 16 годишна ученичка в "1001 нощ" и студентка в "Горчива любов" с Халит Ергенч.

В 1001 нощ не я помня,а в Горчива любов не беше ли тъмнокоса там?Аз спрягах Аслъ Тандоан за ролята,но са я взели в другия сериал-Osmanli.....

Една статия за ОИ,но за друг период.Може би ще ви е интересна Peace

Как са живели българите в Османската империя?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4666551

# 87
Невин  bouquet благодаря за превода  Hug
Махидевран вероятно блъфира Whistling не ми се вярва нещо да е била със султана newsm78 обаче бижуто е в нея- подарък ли е Praynig

И бунта се разраства ooooh!

Айбиге не се вижда- сигурно е отплувала за Крим Thinking

# 88
В "1001 нощ" Езги игра дъщеря на Енгин/архитекта,за когото щеше да се ожени Шехерезада в последният епизод  Heart Eyes

# 89
  • планетата Земя и по точно до морето
Невин, Лили благодаря за трейлъра !  Hug Hug  bouquet  bouquet

Дали пък бунта няма да отвлече вниманието от врътките в харема и най вече капана за Бали бей и Айбиге.
Напушва ме смях, че Махидевран все гласи, тъкми и все не и се получава.
Мустафа иска Ефсун, мама не я ще! Мама иска Айбиге, тя пък иска Бали бей, не ще Мустафа. Joy
Тази брошка Махидевран е закичила не защото и харесва, а за да я покаже на Хюррем.

Днес четох, че Камила на Чарлз преправила на брошка и се закичила с едно известно и любимо бижу, принадлежало на  Даяна. И естествено предизвикала омерзение . Нищо ново под слънцето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт