Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 612
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Привет на всички! Много жалко за Мерал Окай, мир на праха и. Нека почива в мир.
Че СС ще се събуди е ясно, разбира се и имам чувството, че Махидевран отново ще провали с гръм и трясък, типично в нейн стил.
На мен, също ми е много интересна реакцията на Валиде спрямо децата на Хюрем. Не мисля, че Мустафа също ще бъде "за" да убият братята му. Смятате ли, че Валиде би се обърнала с/у Мустафа в една хипотетична ситуация, в която Хюрем и предложи регентските права над Мехмед, например. Все пак ако Мустафа стане Султан, Валиде я отпращат по живо, по здраво в стария сарай, а ако Мехмед  или което и да е от другите малолетни деца на Хюрем се възкачи на трона, Хафса ще управлява империята изцяло. Колкото и да обича Мустафа си мисля, че такава възможност би я поблазнила.
Пак се унесох в абсурдни сценарии, но имам много развинтено въображение  Grinning Grinning

# 661

Какво ще се случи оттук нататък с "Великолепния век"?

Özel Haber/ Muhteşem Yüzyıl'da Peki Şimdi Ne Olacak?

http://www.acunn.com/haber/ozel-haber-muhtesem-yuzyilda-peki-simdi-ne-olacak/7768

Скрит текст:
Özel Haber: Ceren ONDÖRTOĞLU

Dizinin bundan sonraki bölümlerini kim yazacak?

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi ve ünlü sanatçı Meral Okay'ın ani ölümü tüm sanat camiasını şoke etti.

Bir çok önemli dizinin senaryosuna imza atan Meral Okay’ın ölümü şüphesiz sevenlerinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl fanatiklerini de şoke etmiş durumda. Ekranların en çok sevilen reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl'a hayat veren Meral Okay'ın ani ölümü diziyi nasıl etkileyecek?

Muhteşem Yüzyıl'ın geleceği konusu şimdiden muamma.

Tarih uzmanları Erhan Afyoncu ve Deniz Esemenli, senaryonun tarihî gerçeklere uygun olması amacıyla diziye danışmanlık yapmakta.

Türk televizyon tarihinin en pahalı dizisinin yapımcısı Timur Savcı’nın önümüzdeki hafta bu konuda bir açıklama yapacağı öğrenilirken, dizinin yeni senaristinin kim olduğu merak konusu. Ayrıca dizinin gidişatı konusunda tarih konusunda destek alınan iki uzman Erhan Afyoncu ve Deniz Esemenli’nin ekipten ayrılmayacağı öğrenildi.

Dizinin devamında nasıl bir çözüm üretileceği merak konusu olurken senarist değişimi dizinin başarısına gölge düşürecek mi?

Meral Okay'ın akıcı ve tarihe ışık tutan senaryosunun ardından yeni senaristin merak konusu olduğu dizide ne gibi değişiklikler olacak?

Yeni senaryo izleyicilere Meral Okay’ın yokluğunu hissettirecek mi?

İşte bu ve bunun gibi bir çok sorunun cevabı önümüzdeki günlerde cevap bulacak...

Acunn.com ailesi olarak Meral Okay'a Allah'dan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

# 662

След малко по турската ТВ 8 ще има репортаж от поклонението пред Мерал Окай в джамията в Бебек. Praynig

Ето линк за ТВ 8

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canlitv8

# 663

Какво ще се случи оттук нататък с "Великолепния век"?

Özel Haber/ Muhteşem Yüzyıl'da Peki Şimdi Ne Olacak?

http://www.acunn.com/haber/ozel-haber-muhtesem-yuzyilda-peki-simdi-ne-olacak/7768

Скрит текст:
Özel Haber: Ceren ONDÖRTOĞLU

Dizinin bundan sonraki bölümlerini kim yazacak?

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi ve ünlü sanatçı Meral Okay'ın ani ölümü tüm sanat camiasını şoke etti.

Bir çok önemli dizinin senaryosuna imza atan Meral Okay’ın ölümü şüphesiz sevenlerinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl fanatiklerini de şoke etmiş durumda. Ekranların en çok sevilen reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl'a hayat veren Meral Okay'ın ani ölümü diziyi nasıl etkileyecek?

Muhteşem Yüzyıl'ın geleceği konusu şimdiden muamma.

Tarih uzmanları Erhan Afyoncu ve Deniz Esemenli, senaryonun tarihî gerçeklere uygun olması amacıyla diziye danışmanlık yapmakta.

Türk televizyon tarihinin en pahalı dizisinin yapımcısı Timur Savcı’nın önümüzdeki hafta bu konuda bir açıklama yapacağı öğrenilirken, dizinin yeni senaristinin kim olduğu merak konusu. Ayrıca dizinin gidişatı konusunda tarih konusunda destek alınan iki uzman Erhan Afyoncu ve Deniz Esemenli’nin ekipten ayrılmayacağı öğrenildi.

Dizinin devamında nasıl bir çözüm üretileceği merak konusu olurken senarist değişimi dizinin başarısına gölge düşürecek mi?

Meral Okay'ın akıcı ve tarihe ışık tutan senaryosunun ardından yeni senaristin merak konusu olduğu dizide ne gibi değişiklikler olacak?

Yeni senaryo izleyicilere Meral Okay’ın yokluğunu hissettirecek mi?

İşte bu ve bunun gibi bir çok sorunun cevabı önümüzdeki günlerde cevap bulacak...

Acunn.com ailesi olarak Meral Okay'a Allah'dan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

В резюме:

Всички се питат,кой ще пише сценария на останалите епизоди,след внезапната загуба на Мерал Окай.Новината за нейната кончина хвърли в шок,цялата гилдия актьори,режисьори,кинопроизводители,хора на изкуството.
Известна със многото сериали,в които е участвала,като актриса,сценаристка,Мерал Окай,
как ще се отрази липсата и върху сериала,който е с най-висок рейтинг в страната?
Фанатиците и те са в шок,за бъдещето на сериала.

Продуцентът на най-скъпия сериал,Тимур Савджъ,идващата седмица ще излезе с пояснение,кой ще се заеме със работата по сценария.
Дали,тези ,които се заемат с тази работа,ще успеят за задържат зрителския интерес и ще притежават ли таланта на Мерал Окай,която поддържаше запалено винаги пламъчето на
свещта?

Ще се усети ли нейната липса,при промяна на сценария, при интереса на зрителите?
Какво промени ще настъпят в сериала?
Дали работата на новите сценаристи ще се надвеси като сянка върху досегашната работа на сценарния екип?

Историците-специалисти,Ерхан Афйонджу и Дениз Есеменли няма да се отделят от досегашния екип и ще се включат активно в поготовката в по-нататъшната работа по сериала.
Двамата провеждат необходимите консултации,за историческите събития,
съпътствали този период ,
които ще намерят място в сериала.

Как ще се отрази всичко върху сериала?

Бъдещето на сериала,за сега остава загадка.
Но в бъдещете,на всички тези въпроси,които измъчват феновете,зрителите на "Великолепният век",ще бъдат намерени отговори.

Мир на праха и! Светла и памет!

Който намери пропуски,моля да ме допълни..

Поздрави,   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 12:20 от Н.И.

# 664
Светла й памет.  Cry Дано намерят сценарист на нейното ниво. Мерал умее да задържа вниманието и интереса на зрителите като никой друг.

# 665
И аз се зачудих какво ще се случи със сериала...
Неочаквана новина за смъртта на Окаю, но пък е била болна жената.

Имате ли идея в колко часа се излъчва утре сериала? Досега гледах преведените серии, но вече ще започвам онлайн гледане и аз  Simple Smile

Сори, не съм чела първата страница явно  Hug

# 666
Тъй като снощи дейлито не публикува дълго време трейлъра с превод, го слагам едва сега. Благодаря на Невин за превода  newsm51 smile3501

Великолепният Век 55 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

# 667
                                           Здравйте отново,

преди малко хванах края на репортажа от поклонението на Мерал Окай,след което ще бъде погребението и.
Репортерката каза,че на всички,които са присъствали от екипа на ВВ очите им били пълни със сълзи и явно не могат да дадат интервю.

Извинявам се за грешно разбраната информация,дано не съм объркала никого.

Поздрави,   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 13:14 от Н.И.

# 668
И една интересна страница посветена на Мерал.

http://cm.ntvmsnbc.com/dl/meralokay/index.html

# 669
  • Атлантис, Галактика Пегас
НИ на фрагмана на стар тв пише 20.00

# 670

Невин, благодаря ти! Hug Hug

# 671
И една интересна страница посветена на Мерал.

http://cm.ntvmsnbc.com/dl/meralokay/index.html

Много ми е тъжно, все едно съм загубила познат.В продължение на 3 месеца я гледах като актриса в "Ако бях облак" две серии седмично...само преди дни приключихме с финалния епизод и затова ме шокира така тази новина...все ми е пред очите,как се бори за ново училище за децата ,които минават през минно поле да отидат на учат...в едно свое интервю тя казва"пиша само за това което ме вълнува и докосва"

Невин Hug  bouquet благодаря за преводите Hug

Правилно си прочела 19 ч но това е по европейско време Peace от 20 ч ще е епизода

# 672

HAPPY BIRTHDAY!

to my dear friend Andria from the HE fans PASSIONATED,
with my best wishes for all the joy and inspiration
in her work on the wonderful site for our favorite Halit!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673
Анна, Невин, благодаря за трейлъра!

Леле, че зловещо ми прозвуча въпроса на Валиде към Ибрахим дали е готов за това. И след това взеха децата. Май ще бързат да се избавят от конкуренцията преди да е умрял султана. Ако намесят текето в дворцовите интриги, то ще е за Селим срещу Мустафа защото Мустафа е подкрепян от Ибрахим.

Горката Хюррем е срещу целият свят, да не говорим, че с тези 4 момчета трябва да предпочете едно и да изгуби останалите 3. Наистина Мерал е царица в поддържане на напрежението.

# 674
Да е жива и здрава сладката Андрия- една от най-върлите  фенки на Халит Peace Аз я поздравих вече и във фейсбук Grinning

Общи условия

Активация на акаунт