Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 575
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Meral Okay Cenaze Töreni ...поклонението...

# 676
# 677
# 678

Е, нали е на смъртно легло къде да го видиш Сюлейманчо.... Малко черен хумор.... Наистина едва ли някой има дето не му е мъчно за Мерал и само на 52 години, какво е още можела да сътвори....

# 679
Meрал Окай ми беше много симпатична лелка и много съжалявам за ранната ѝ кончина, но как изграждаше сериала не ми харесва. Отдавна загубих интерес и вече гледам по инерция, кокошкарските истории ми идват скучни и монотонни. Сега имам лека надежда, че ще се променят нещата, но се съмнявам защото едва ли еднолично е взимала тези решения.

# 680
  • Атлантис, Галактика Пегас
Meрал Окай ми беше много симпатична лелка и много съжалявам за ранната ѝ кончина, но как изграждаше сериала не ми харесва. Отдавна загубих интерес и вече гледам по инерция, кокошкарските истории ми идват скучни и монотонни. Сега имам лека надежда, че ще се променят нещата, но се съмнявам защото едва ли еднолично е взимала тези решения.
както казват руснаци ППКС (подписываюсь под каждым словом)  Peace И аз нямам никаква надежда че нещо ще се промени.
Серила се превърна в амбициозно комерчески проект, който иска само гледаемост, пари и ред сълзи и сополи.

# 681
както казват руснаци ППКС (подписываюсь под каждым словом)  Peace И аз нямам никаква надежда че нещо ще се промени.
Серила се превърна в амбициозно комерчески проект, който иска само гледаемост, пари и ред сълзи и сополи.
ППКС   yes

# 682
  • В тъмната гора.

Сега да не стане - " ела зло, че без теб е по-зло."
Никога не бих направила такова изказване в деня на погребението на починал човек. Особено като си нямате и на идея какви са алтернативите.

# 683
E, айде сега! Не харесвам филма, не човека. Човека ми е искрено симпатичен, написала съм го вече. Искам алтернатива за филма, не за човека. Ако се беше дочуло за по- добра алтернатива трябваше да се радвам за смъртта ѝ ли? Мишел, написала си глупост, наистина.

# 684
Халит и Берг на погребението на Мерал/ посл.минута от клипа/

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/meral-okayi-dostlari-ugurladi

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 21:18 от Lilims

# 685
  • София
ЛИЛИ,  bouquet  bouquet

# 686

Lilims,Благодаря много за всички публикувани материали за погребението на Мерал Окай..
Много ми е тъжно,защото ние обикновените фенове на сериала,без да преувеличавам,станахме част от тяхната съвместна работа,те ни станаха,като роднини,като семейство.
На мен сериала си ми харесва и ще ми харесва,до последната минута..
Тъжно ми е,че такъв човек,още повече млад,си отиде..

Мир на праха и..Със сигурност ще е на по-хубаво място...

Поклон,  bouquet

# 687
  • Атлантис, Галактика Пегас

[/quote]

Сега да не стане - " ела зло, че без теб е по-зло."
Никога не бих направила такова изказване в деня на погребението на починал човек. Особено като си нямате и на идея какви са алтернативите.
[/quote]
Мишел, моето изказване пък нямаше нищо общо с погребението, или Мерал (мир на праха и) Написах че сериала се превърна в комерчески проект, от който изстискват гледаемост с невероятни интриги, при това реално едва ли биха били възможни, имам предвид безнаказано горене на законна съпруга на Султана. Лично аз така и не възприех тази безнаказаност.  ooooh!

# 688
Лили,благодаря за снимките и клипчетата свързани с погребението.

# 689
Здравейте момичета,моля ви кажете ми къде мога да гледам серията on-line?Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт