Частна детска градина с много английски в София?

• 7 954
  • 28
  •   2
Отговори
# 15
сградата в Красна поляна е на ул.''Добротич''-самостоятелна с огромен двор,доколкото разбрах,от10май може да преместят част от децата,на които ще им е по-удобно там,ние ще сме там,защото ще ние супер близо-живеем в ОК,там ще са 1,2,3клас,предучилищна група,малка група от братчета и сестричета на учениците,сградата е бивша офис-сграда.Намира се в началото на Добротич в посока към ТЕЦА.

# 16
Пандичка - говорят постоянно на англ.  преподавателите са или нейтив или с много висок англ (момчета и момичета). всяка седмица ни пращат седмична програма какво ще учат ( в сайта е много добре обяснено какви теми засягат, а и като цяло системата) всеки месец има репорт - как се развива детето във всяка област
мога с ръка на сърцето да кажа, че всеки ден се прибира с много нови научени неща. другото, което много ми харесва е, че почваш да говориш на англ и тя включва веднага, отговаря, разказва..
мен ме спечелиха заради самата им нагласа, много позитивни, млади хора, възможно най-често са навън и дребната ходи с много голям кеф.

# 17
Агуто, благодаря за инфото и супер, че сте толкова доволни! Като им влезнах в сайта се сетих, че доста я гледах тази градина, но се отказах от там, защото ни е далч. Между другото поне от това, което чета в секция "Екип" има един native speaker - колкото и в градината, която избрахме в крайна сметка - Тути. Жалко, че не наемат повече такива преподаватели, защото на мен лично много би ми се искало детенце да усвои хубав акцент, а не типичния твърд български, който чух i едно от момичетата да говори и в Тути... Но предполагам искам тъврде много.

Мони 2006, жалко, че в тази нова сграда е само у-ще и най-малки деца. Но ще се радвам да споделиш отзиви от септември...

# 18
  • София
Мони 2006, знае ли се нещо за таксите за 1ви клас? В каква степен ще е застъпен английският?

# 19
Аз съм съсъ смесен брак и за мен няма значение дали постоянно се говори на английски или не. За да се попива правилно от детето, то това постоянно говорене на английски трябва да е от преподаватели или педагози с майчин език английски. Казвам преподаватели , защото в Бг повечето (native speakers) се оказват бъвши съкратени машинисти, продавачки в магазин или просто чужденци решили да поживеят на по-евтино място. Въпросът е какво търсим ние като потребители на подобна услуга и дали достатъчно се информираме за това каква потребност имаме и последваща полза реално ще получим. Изпращаме дацата си само на занималня с говорене на английски или искамe и като се върне да е научило нещо. Ние също се полутахме, поскъсахме малко нерви, дори изстрадахме една платена такса, но явно е вярно, че човек си плаща за да се научи. В крайна сметка ни беше препоръчана преподавателка с която сме вече повече от година и за нищо на света не ще се насоча отново към псевдо училище.

Поздрави и хубав ден,

Еви

# 20
Аз съм съсъ смесен брак и за мен няма значение дали постоянно се говори на английски или не. За да се попива правилно от детето, то това постоянно говорене на английски трябва да е от преподаватели или педагози с майчин език английски. Казвам преподаватели , защото в Бг повечето (native speakers) се оказват бъвши съкратени машинисти, продавачки в магазин или просто чужденци решили да поживеят на по-евтино място. Въпросът е какво търсим ние като потребители на подобна услуга и дали достатъчно се информираме за това каква потребност имаме и последваща полза реално ще получим. Изпращаме дацата си само на занималня с говорене на английски или искамe и като се върне да е научило нещо. Ние също се полутахме, поскъсахме малко нерви, дори изстрадахме една платена такса, но явно е вярно, че човек си плаща за да се научи. В крайна сметка ни беше препоръчана преподавателка с която сме вече повече от година и за нищо на света не ще се насоча отново към псевдо училище.

Поздрави и хубав ден,

Еви

За съжаление си много права за продавачките, магазинерките и желаещите да поживеят малко не екзотично място, като България! Не казваш от какъв смесен брак си, но ако е native English speaker, за това няма значение дали постоянно се говори на английски в градината. Още повече, че доколкото разбирам вече детето ти е за у-ще, а тук говорим за учене на така важния английски във възрастта, в която децата попиват най-добре, а именно 3-4г.

# 21
http://iccf-bg.com/ е първата англоезична градина създадена от expats и посещавана предимно от деца от смесени бракове.

http://littlesteps.bg/ е направена по подобие на Креативити сентър, но е по - нова. Програмата е подобна също, по принцип се говори само на английски, но учителките не са нейтив спиикърс.

Мъжът ми също не е българин и на нас също ни трябваше градина с усилен английски. Повечето деца на наши приятели и познати са завършили Креативити сентър, но ние избрахме Литъл степс, признавам до голяма степен, защото живеем на 800м., но и защото ни беше препоръчана от приятелите ни. Доволни сме от избора си, детето се чувства много добре и определено има резултати с английския.

Цената е 750лв на месец, отделно се плаща 5лв. на ден за обяд. За Креативити не мога да дам актуална цена, миналата година беше по спомен 850 лв., но не съм сигурна.

# 22
# 23
  • София
Браво на "Ново поколение"  Peace
Малко ни трябваше да запишем детето в английския филиал. По стечение на обстоятелствата не е там. Но ми направиха страхотно впечатление - директорката, концепцията, отношението, децата...
Ще следя за училището, че след 2 години ще е на дневен ред.
Успех им пожелавам.

# 24
Funky Monkey
Мисля, че имат едма учителка, която им говори само на английски през цялото време. И има отделно часове с native speaker.

# 25
Mony, благодаря за информацията. Новата сграда е на 5 мин. от нас.
Доволна ли си от детската градина?
Знаеш ли дали предучилищната е целодневна и има ли вариант да се взимат децата на обяд? Извеждат ли ги навън и през зимата?
Мисля тази седмица да отида на място.

# 26
http://www.montessori-bulgaria.com/ Детска къща Монтесори - обучението е изцяло на английски език. Ние сме много доволни.

# 27
http://littlesteps.bg/ е направена по подобие на Креативити сентър, но е по - нова. Програмата е подобна също, по принцип се говори само на английски, но учителките не са нейтив спиикърс.

Литъл степс е основана от бившата директорка (отпреди 2-3 години) на ИССФ, така че теоретично са доста подобни.

В ИССФ децата са предимно от посолствата, българчетата са грубо около 25%.

по въпроса за нейтив спийкърите, най-голямо значение има не дали учителита са нейтив спийкър(това също е от помощ, разбира се), а останалите деца в градината.  Peace

# 28

Литъл степс е основана от бившата директорка (отпреди 2-3 години) на ИССФ, така че теоретично са доста подобни.

В ИССФ децата са предимно от посолствата, българчетата са грубо около 25%.

по въпроса за нейтив спийкърите, най-голямо значение има не дали учителита са нейтив спийкър(това също е от помощ, разбира се), а останалите деца в градината.  Peace
И децата повечето не са,при нас българчетата или поне полу българчетата са 50%, има няколко деца от посолства.

Общи условия

Активация на акаунт