ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 441
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз гледах само 2рото полувреме  Simple Smile

Как няма да сме доволни от резултата, както каза Блу по-рано, то днес направо се решаваше титлата  Laughing

# 256
Лелеееее, Реал направили равен... Киа, на колко точки сте вече от Барса?

# 257
  • Ænima/Albuquerque
На малко.  Twisted Evil

# 258
Еми 4т. актив ни останаха  Laughing Доста бързо ги топим. 

Голямо дерби направиха Реал и Прилепите. Емери беше напипал много тънко тактическата постройка, Валенсия много трудно ни допускаха до чисти положения, стабилни отзад. Грамотно изигран мач от тяхна страна и заслужено си разделихме точките. И вратарчето им спаси каквото имаше.
Може би, Моу сгреши като пусна Игуаната (който не пипна топка на полувремето), но бързо се усети да го смени на почивката още с Ди Магия.  Grinning  Веднага ни се отвори играта с влизането на Мими..
За тоя мач мога да кажа едно нещо - запечатани бяха и двете врати..  Mr. Green
Рефера са справи с мача, нямаше грубости. Доволна съм.  Simple Smile Тъжно ми е, че загубихме точки, но нека всички мачове са такива. Хубав двуостър мач на скорост с положения и греди .. Нямам претенции, че заслужавахме победата тази вечер.

П.п Голяма тупалка на моят любимец Скоулси  Heart Eyes и Юнайтед вече помирисват титлата  Joy 

Страхотен удар и на "Атлета"   Joy Арсеналчета май са изпуснали доста и те, гледах само головете от двата мача.

# 259
A eто и мейкинга на рекламата на Пепси http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY  Grinning

# 260
И, Блу, може целият Мадрид да е зад гърба ви, но цяла Барселона е СРЕЩУ вас!!! В добрия смисъл на думата естествено!!! Wink

Айде, Роми! Добре се завърнала, надявам се да си изкарала страхотно.  Hug  
Няма конспирация, остави иронията, нека започнат психологическите войни преди вечното дерби. Сега!   Hug  Виж Емо как добре ми влиза в тона, не може все да сме сериозни.   bouquet  

# 261
A eто и мейкинга на рекламата на Пепси http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY  Grinning

За коя реклама на Пепси става в/с? Чудно ми е как не си гледала на Туркиш Еърлайн с Юанйтед рекламата дето Лори я постна, яка е  Joy  И Митя ..  Hug 

# 262
Kиа, малко преди рекламата на Юнайтед съм я постнала Simple Smile

# 263
Гледах аз, да, но не направих връзката   Hug  Mr. Green   

# 264

Много зариби с тоя мейкинг  Mr. Green  слушах го 5-6 пъти вече, едно след друго, докато преглеждах новините за Реал в нета Mr. Green   Добро е!  Simple Smile

# 265
Арсеналчета май са изпуснали доста и те, гледах само головете от двата мача.

Е щом само головете си гледала, значи си пропуснала по- интересната част от мача на Арсенал  Joy Убедена съм, че ще получат някаква награда. Такава каръщина не сме гледала скоро.

Някой каза за вечното дерби нещо. Извинявам се, не съм чела предишните страници, но, ако говорите за нашто си вечно дерби на 29 април, с моя приятел( той болен левскар, аз болен цскар) мислим да направим един прекрасен неделен следобед в някоя градинка, предвид мъката по стадионите напоследък. Но пък вчера Черноморец и Черно море показаха нещо красиво за нашите стандарти. Rolling Eyes

И нещо забавно от вчера: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qcvj1X66ZbI

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 09:10 от blackisback

# 266
  • Варна и...духом на Босфора
 HugБлеки какви са тез сини крекери в готварския ,а? Mr. Green Crazy
Ходи ми се на дербито,обаче съм на работа...Жалко. Верно ли от Реал се стопарлясали на терена взаимно newsm78 Киа ,имаш ли видео...

# 267
Йессссссссссссссс, Тотнъм паднаха и довечера, ако бием Фулъм се изварвняваме по точки и отиваме 4тииииииии  newsm44

# 268
Тотмън-мън-мрън ... може ли да са толкова зле?  Laughing
Обаче не било никак лошо да имаш Бен Арфа в отбора си.   smile3506
А Сисе както е тръгнало ще измести Ба по голове. Луда работа.
  newsm09

# 269

Дори Пепе не може да стигне тази  Joy

Общи условия

Активация на акаунт