ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 122
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
ВЕЛИКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМАМ ДУМИ!!!!

СИНИ БОГОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДИГЙСИОХЙСИХЙСПРОЙХСРОПЙХФЙХО;ПДФКЙХКЛ;ДФЙХЛДФКЙХКЛХЙФЙХ

Laughing Честито на всички фенове на Челси!  Hug
Блу, помниш ли, че те питах Торес има ли някакви планове за Барса ... ето какви били.  Joy

# 556
  • Mars Hotel
Роми, Гери! Hug

# 557

Peace Peace PeaceРоми, Гери и всички останали Hug Hug HugНе бях ни за Челси, ни за Барса......Но от двата отбора - Барса са ми по-несимпатични........За съжаление съм само зрител вече, без емоция...........

Утре съм за Реал, не си спомням някога да съм викала за германци в какъвто и да било спорт.....Утре няма да направя изключение........

За тези, които могат да спят и за тези, които не могат - лека и спокойна!

Това е спорта - колелето се върти - победителите се сменят, никой не е вечен........И.....колко бягат - път победителят е само един..........

Уф....и друго......мъка ми е,че почна снукъра, това така и не го свикнах да го гледам, а в къщи е на такава почит......Пък и сега световно ooooh!........

# 558
Ох, Гери, толкова съм развълнувана, че всичко ми идва да ги нареча, даже богове ми се струва слабо  Grinning Grinning Grinning

Киаааааааааааааааааааааааааааа  Hug Hug Hug Hug
Лорен  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:07 от -True Blue-

# 559
  • Ænima/Albuquerque
СИНИ БОГОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Извинявай? Какво? Богове? Не ставай смешна!

Червен картон за Дрогба? Не? Смяна най-добре!
Турчина да мре в кофа, и пак ми говорете за подпиране!!!
Драйфа ми се от това, което видях!  Sick Sick Sick

За протокола: не можеше да не се изкажа и с това финализирам участието си.

# 560
Стой си.

# 561
Ами турчина даде авантаж, щото Барса бяха тръгнали на рейд, то не може и така , и така. Имаха шанс да вкарат с тоя авантаж, но не можаха. Картона трябваше да е жълт, за това ги пусна.

Иначе пак извадихме и късмет, де. С изпуснатата дузпа на Меси и после гредата Simple Smile Но то върви, върви, па спре, както се казва  Laughing
Обаче няма такава радост!! Просто такъв мач последно изпитах срещу Ливърпул , четвъртфинал на ШЛ...
А Торес ... струваше си 50 млн този гол и победа Grinning

# 562
Ани  Embarassed съжалявам миличка, не съм влизала цял ден ни в бука, ни тук, извини ме, че ти честитя чак сега, като видях коментарите назад. Знаеш си, че те обичкам и си ми виртуално другарче, ще се реванширам за пропуска.   Hug    bouquet
ЧРД, много здраве и късмет през цялата година за теб и любимите ти хора  Heart Eyes

Честито момичета, голямо БРАВО на Челси, не съм се съмнявала в тях!  Simple Smile Насладете се на чувството - заслужихте си го!

Роми, по-добре играхте и в двата мача, положения, владение, но.. както се доказа, никое зло не остава ненаказано. Не казвам, че Барса са 'злото' (макар че ги мразя и винаги им желая крах и няма нужда да се преструвам  Peace) обаче както някой по-напред отбеляза - колелото се върти, а шефа от горе никога не забравя..  Mr. Green

# 563
  • Манчестър
Каквото било било....Барса бяха детронирани тази вечер и факта си е факт...Не може всеки ден боб да се яде....трябва малко разнообразие......
тази вечер и аз бях за Челси, утре съм за германската машина.....моята кристална топка показва,че ще разиграят яко балета.....на финала Байерн е победител срещу Челси.
Аз залагам на това в Уилям Хил утре.

# 564
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Да им е честито на Челси. Германците ще ги смачкат на финала в Мюнхен.

# 565
Тери се извини на фенове и съотборници за червения картон

Капитанът на Челси Джон Тери се извини за червения картон, който получи в полуфиналния сблъсък с Барселона, спечелен от лондончани с общ резултат 3:2.

"Видях повторението и наистина изглежда зле. Не съм такъв тип играч, който умишлено да се опитва да нарани съперника. Разочарован съм от постъпката си, но съм изключително горд с момчетата. Да дойдеш тук на "Ноу Камп" и да играеш по този начин с 10 човека... Все пак чувствам, че ги предадох в труден момент. Извиних им се и искам да се извиня и на феновете на Челси. Момчетата заслужават да бъдат на финала. Това е толкова важно за клуба. Преди 3-4 месеца, никой не ни предричаше такъв успех, но ние го заслужаваме. Имахме и малко късмет, дано да продължи така и във финала.", сподели Тери след края на двубоя.
----------------

Много глупава постъпка на капитана ни. Не мога да намеря логично обяснение за себе си защо може да го е направил...

# 566
  • Лондон
Специални адмирации за Челси тази вечер... newsm10

И от днес съм доживотен фен на Рамирес, трябва да си много cool да направиш това, което направи Heart Eyes

Гледам сега повторения и още не вярвам на очите си...

Утре съм за Байерн и така до финала...

# 567
Германците ще ги смачкат на финала в Мюнхен.

Praynig

Много съм разочарована от резултата. Толкова гадно не съм се чувствала. И пак някой да ми говори за подпирания и съдийски отборчета  Crossing Arms

# 568
За протокола: не можеше да не се изкажа и с това финализирам участието си.

Моля те, ела си  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Иначе за мен не е същото. Все те търся!!!)
!!! Точно се завърнах, а и това лято има толкова бира за изливане и изпиване...  Малко повече  Whistling Whistling Whistling и готово   Hug

# 569
  • Mars Hotel
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦЕЦИНКО! Heart Eyes Hug  bouquet
Бъди много щастлива, обичана, уникална по своя си начин и дано мечтите ти станат реалност!

Скрит текст:
И повече сини мачове в приятна компания. Wink

Общи условия

Активация на акаунт