ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 121
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Цец, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! АЙДЕ ДА СИ ВИНАГИ УСМИХНАТА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!

За мача вчера :
На мен ми хареса! Барса общо взето беше разкодирана и е факт, че повечето отбори вече знаят стила на игра. Евала на Челси при 10 човека да направят такъв мач, но в историята са познати много такива случаи. Абсолютен червен картон за Тери - не му прави чест. Меси - отпадна психически.... Повече не бих коментирала.

Иска ми се Байерн на финал, за да е интересно, но не ми се вярва.

# 571
Честит рожден ден и от мен Цеци.Много здраве,радост и щастие.За мен беше грешка,че Меси изпълни дузпата.На него срещу Челси не му върви.

# 572
  • Mars Hotel
Че съм пристрастна, пристрастна съм,  Mr. Green но не виждам защо някои обвиняват Челси, че са наливали бетон цял мач. И на мен не ми харесва да ги гледам така, и аз искам да водят играта и да нападат, но за всички е ясно, че срещу Барса това не става. Дори и с 11 човека. Щеше да е безумие, ако Челси се опита да бие Барса в собствената им игра, затова и избраха друга тактика. Пък ако ще, другия път не с автобус, а със самолетоносач да запушат вратата.

# 573
Днес още един празник....

Цеци, мила, здраве, щастие и любов ти желая!!!! Много положителни емоции и усмивки на лицето ти!!!! Хубав празник!!! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За протокола: не можеше да не се изкажа и с това финализирам участието си.

Моля те, ела си  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Иначе за мен не е същото. Все те търся!!!)
!!! Точно се завърнах, а и това лято има толкова бира за изливане и изпиване...  Малко повече  Whistling Whistling Whistling и готово   Hug

Peace Peace Peace Peace Peace

Момичета и момчета, тази тема е толкова хубава, точно защото всички сме тук. Не е интересно, не е сладко, ако някой липсва........И да, с малко повече компромиси нека всички да пишем тук, да уважаваме и радостта, и мъката на другия......Все пак това е само една игра, заради което не си струва да се развалят отношенията ни.......Че той кервана все ще си върви, все един ще е горе, все ще има загубили......Това е спортът, първото място е само едно.  А и къде, къде има по-важни и стойностни неща в живота ни, заради които наистина си струва да си хабим нервите. Заради спорт е просто смешно. Не приемайте неща искрено и лично.........

Иначе ще заприличате на моя 8-годишен син, който снощи отказа да си свали екипа на Барса, рева поне половин час, риташе едни малки възглавнички и не знаеше какво прави от яд и мъка.......В 1ч. съм го успокоила и сме заспали гушнати.........Пък и любимия Меси пропусна дузпа, да бъда точна - той от тогава и започна да реве, въобще тежка емоционална вечер имаше........

Няма вечни спортисти, няма вечни отбори, така е в живота - един ден у теб пренощува мъката, но на другия ден изгрява слънцето и радостта........Пълно и равно няма никъде!

И наистина заради едни непознати на терена - пък независимо кои са те - да си създаваме ние тук кофти отношения. Нека покажем,че сме над тези неща........Пък все големи хора сме се събрали.....

Прекрасен ден, момичета и момчета! До 21,45ч. тази вечер........Да донесем тогава само доброто си настроение, останалото е без значение......... Hug

# 574
# 575
# 576
Наминавам да туря малко почерпка,
Благодаря ви!  Hug

# 577
Веднага си вземам парченце торта и чакам мача тази вечер с нетърпение.

# 578
  • España

На мен веднъж в новия ми паспорт ми бяха объркали годината на раждане и, то хубаво ,че ме бяха подмладили  newsm03, но все пак излизаше, че по природните закони все още не се бях родила Shocked- издаден август 2002 ,а за рожденна дата бе посочена - октомври 2002! И ,което е още по-смешно ,че със сестра ми заедно си вадихме паспорти и нея просто я изкараха безсмъртна или неродена мома , защото вместо на 16 -ти 12-ти месец беше записана на 12-ти 16-ти месец!!! newsm62

За снощи съм се изказала вече, няма какво да се повтарям ! Надявам се единствено  окончателно да бъдат запушени устите на тези дето обвиняваха Световната Конспирация за васал на Барса!!!
Mr. Green

Тери ,от мой любимец, след снощната си изцепка се превърна в поредния футболен скапаняк - в студиото на Ал Джазира коментарът на Шиърър беше- Абсолютли Инкредъбъл Ступид! Rolling Eyes

Така е във футбола- не винаги има логика и иконите също си имат срок на годност! Ерата Барса няма как да не си отиде един ден, те маите  са изчезнали като цивилизация, та какво остава за един футболен клуб newsm12! Меси обаче е едва на 24 години - още много Златни топки са пред него- време е и да се поразвихри в Националния отбор на Аржентина - много хора го обвиняват ,че там не се изявявал..... аз казвам-СПОКО още не му е дошло времето- я потърсете във футболната история и ще откриете- на колко години беше Марадона; Кройф; Пеле; Ван Бастен; Гулит; Стоичков; Балъков .......,когато започнаха да носят слава с националните си екипи!!! Меси е гений ,но в момчешко тяло- снощи се срина психически ,а и имаше защо- вратата на Челси сякаш беше заключено свише!!!! Между другото ,не знам защо, но Пеп и преди мачa имаше някакъв примиренчески дух и имах опасение, че нещо не е както трябва   newsm78 Както и да е .....  Още в началото на сезона имаше симптоми ,че това няма да е годината на Барса няма вечни неща!

За довечера, за разлика от противниците ни, аз твърдо съм за Реал Мадрид!!!! Просто защото НЕ СЪМ ДРЕБНАВА и обичам испанския футбол!!!

Цвети Честит Рожден Ден!!!! Да бъдеш най-красивото и обичано цветe от букета на любимите ти хора!!!!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:14 от dyvaromi

# 579
Ч.Р.Д Цвети!! Много здраве, усмивки и красиви емоции

Ех, Роми  Hug
Чак за край на ерата Барса е пресилено да се говори, случва се на всеки, нямахте късмет и това е.
За довечера Добре дошла в клуба Peace

# 580
hahaha

Да, добре дошла и от мен! Всеки е добре дошъл в клуба  Grinning Така и така сме малцинство. Емо, ти за кой ще викаш?  Simple Smile

Моля се само Моу да запази тази чаровна усмивка и след края на мача.  Praynig

Ще бъде труден мач, вторият по важност за сезона, след този миналата събота  Mr. Green
Съставите според Марка и Ас;

Мими много не го искам в игра, слаба форма показа в предните два мача, но Моу си знае най-добре. Баварците са голям отбор, винаги съм ги харесвала и ще стане спектакъл. Бернабеу ще е 12-тия ни човек, разбрах, че са подготвили страхотна хореография за мача.

ЧРД на ceciliya   bouquet

# 581
  • София
Ох сега съм в дилем за кой да викам довечера  Laughing Принципно съм за Реал, но Байерн няма ли да са по-лесен съперник на Челси за финала  newsm78 Ама пък лесен съперник на финал няма...значи след краткия ми монолог май съм за Реал  Laughing

ceciliyа, Честит рожден ден и от мен!   bouquet

П.П.  На 30.04 имам планирано пътуване и сега трябва да кажа на спътниците ми, че се отменя, защото тогава е мача ни със Сити  Mr. Green Мисля, че ще бъда убита, заровена, изровена, разчленена и нз какво още...  Laughing Покрай тези мачове доста сръдни отнасям и хорта все не свикват, че един мач е важно събитие  Embarassed Споделям си просто вечната драма  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:05 от Ismena

# 582
  • Mars Hotel
За Байерн съм, твърдо. Обичам ги от доста години, гледала съм ги наживо (вярно преди 10 години  Crazy, ама са ми сантимент).

# 583
ЦЕЦ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!!

Аз още не мога да определя кой от Реал и Байерн ще ни е по-лесния съперник. Със сигурност срещу Моу и формата на Реал ще ни е много трудно, особено както останахме без защитници за финала, а при наличието на Роналдо и Бензема не ми се мисли... От друга страна и Байерн са си сила, а и са домакини.
Много лошо, че на финала няма да играе Тери, Иванович, Мейрелеш и най-вече Рамирес, който ни доведе до тук. Дано Квйхил и Давид Луиз се оправят до тогава, че те са ни единстяените централни, а в момента и двамата са контузени.

п.п. реакцията на Гари Невил при гола на Торес  Joy http://www.youtube.com/watch?v=d6RG6yxgeFE

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 18:06 от -True Blue-

# 584
  • Лондон
Това беше много готин момент Laughing

Общи условия

Активация на акаунт