" Шоколадова" коса - 3

• 190 816
  • 776
  •   1
Отговори
# 510

Да, страхотен е цвета, благодаря ти. Ползвала ли си тази боя, как е и само от нета ли може да се поръча? Аз досега бях с Лореал преференс но скапаха ужасно моя цвят.
А какво мислиш за 7.43,  7.44,  7.45?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:11 от Lemy

# 511
Здравейте,
Знае ли някой с каква боя мога да докарам този цвят http://prikachi.com/images/253/2429253B.jpg

Мерси предварително Blush

# 512
Цитат
Момичета помагайте, искам такъв цвят на косата, дайте идея за боя?

Защо не пробваш това http://www.stuff4beauty.com/catalog.php?category=Socolor%20Color … rk%20Red%20Blonde На картинката не изглежда толкова добре колкото е на истински каталог , разгледай също и..7ците към края на страницата може нещо да ти допадне..http://www.stuff4beauty.com/catalog.php?maincat=Matrix%20Socolor%20Hair%20Color 

# 513
Lemy, и аз много харесвам този тип цвят, и  съм в търсене на 1 или 2 тона по - тъмен. Иначе в темата за блондинки публикувах една комбинация, която може да ти хареса.
Това е идеята . Оригиналния линк с пропорциите е от тук. Peace

# 514
Lemy, и аз много харесвам този тип цвят, и  съм в търсене на 1 или 2 тона по - тъмен. Иначе в темата за блондинки публикувах една комбинация, която може да ти хареса.
Това е идеята . Оригиналния линк с пропорциите е от тук. Peace
Аз съм такъв цвят сега ,горе долу, но искам нещо по светло и по оранжево, абе не мога да го опиша но е като снимката която съм дала.

Manoela1 благодаря.

# 515

Да, страхотен е цвета, благодаря ти. Ползвала ли си тази боя, как е и само от нета ли може да се поръча? Аз досега бях с Лореал преференс но скапаха ужасно моя цвят.
А какво мислиш за 7.43,  7.44,  7.45?

Аз само с тази боя се боядисвам и с матрикс, но ползвам 6ца като цвят. Боята е хубава и тези 7ци на които си се спряла са страхотни. Аз я поръчвам онлайн, но ти ако намериш фризьорски салон в който я предлагат можеш и от там да си я вземеш.

# 516

А какво мислиш за 7.43,  7.44,  7.45?

Аз само с тази боя се боядисвам и с матрикс, но ползвам 6ца като цвят. Боята е хубава и тези 7ци на които си се спряла са страхотни. Аз я поръчвам онлайн, но ти ако намериш фризьорски салон в който я предлагат можеш и от там да си я вземеш.

Колебая се между 8.43 и седмиците newsm78
Ти като по-запозната с боята, какво ще кажеш?

# 517
Искам да попитам, понеже не съм запозната с всички бои за коса.
От Koleston Perfect, IGORA, Inoa, LuoColor, Majirel, Majirouge, Inoa ODS2, Diarichesse, Dialight и Макадамия, коя бихте избрали. Наистина са доста бои и не мога да се ориентирам.

# 518
Като говорим за снимки и цветове, според вас с коя боя от тези на Матрикс ще постигна този цвят
Скрит текст:

# 519
Цитат
Като говорим за снимки и цветове, според вас с коя боя от тези на Матрикс ще постигна този цвят
Скрит текст :

Това си е чист кестен, не знам номерчето точно, но го има на 100%...Бъди сигурна, че могат да ти го издокарат

# 520
Скрит текст:
Хареса ми този цвят  Heart Eyes   аз съм в търсене на хубаво светло кестеняво без червени отенъци  Tired   

# 521
Lemy много зависи от това каква ти е основата и какъв точно цвят искаш да постигнеш. Ако искаш по - светличко вземи си 8.43, ако искаш да не е толкова светло 7ците. Незнам на какво ниво ти е в момента косата.

# 522
Harukaze от боите които си изброила съм ги ползвала всичките. Професионални бои са и всичките са много хубави, няма да сбъркаш която и да вземеш. Само, че повечето са безамонячни, а аз имам бели коси и не ми ги покриват, затова съм се ориентирала към амонячните. Ако искаш хубави кестеняви тонове се ориентирай към Koleston Perfect много е трайна.

# 523
Lemy много зависи от това каква ти е основата и какъв точно цвят искаш да постигнеш. Ако искаш по - светличко вземи си 8.43, ако искаш да не е толкова светло 7ците. Незнам на какво ниво ти е в момента косата.
Цветът ми е като на снимката която е пуснала Harukaze или малко по-светъл и не толкова наситен. Най вероятно ще е по-светлия 8.43, обаче какъв окислител да си взема 9 или12%?
А коя боя е по-хубава Matrix или Majirel?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт