" Шоколадова" коса - 3

• 190 832
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
по препоръка на една от потребителките пробвах Гарние 51/2 -

мн добре се получи, въпреки че е малко по-тъмно от очакваното - наситено, сочно кафяво, без червени нюанси, леееко златисто на слънце.
http://prikachi.com/images/878/4894878j.jpg /снимката не е мн качествена, на живо цветът е по-хубав/

# 181
  • In The Middle Of Nowhere
elhi4ka, аз не знам долко ще ти бъда полезна, но вс е пак да ти споделя, че преди месеци съм се боядисвала с подобна боя-мус в същия цвят и номер, но на Палете.
На мен лични тъмно ми се получи, но и основата ми беше тъмна. Цвета все пак не беше лош. Прецени  си за твоята основа как ще се отрази, ако ти е по-светла косата и не искаш да я потъмняваш не бих ти препоръчала този цвят.

# 182
  • Варна
Някой ползвал ли е мус боята на Шварцкопф и по-точно номер 465 - шоколадово кафяво, взех си я, но чета, че излизало много тъмно. На снимките момичето е с доста светла естествена коса, затова не е станало много тъмно. Колебаех се за 600, но защо не я взех newsm78.

Точно тази мус-боя си взех последно още зимата. Станах черна,но на мен вече ми поопада и съм доста светличка на слънце,обаче честно казано си червенее и то много.

# 183
аз съм нещо поразочарована от Лореал Мажирел - уж се набутах във фризжорския салон с надеждата,че ще е по-качествена боята - първо ужас - 5.25 ми стана почти черна,сега вече се измива,но понеже имах разлика в основата и ми се струва,че личи че е била различна основата,някак не е особено добра покривността  newsm78 На Кюн как са боите,отмиват ли се лесно? Гарниер нутрис дали ще я махат,че в сайта гледам само тъмнокафевите са останали?

http://garnier-bg.com/_bg/_ww/home.aspx

# 184
Момичета препоръчайте ми марка боя за коса, която да отговаря на няколко условия /трябва ми за майка ми, тя толкова години не можа да намери нейната боя/:
*да е щадяща за косата
*да е наситен кафяв цвят, който да е що годе траен
*да не е палете, много е силна и косата и страшно започна да пада
*да е на нормална цена от 5 до 8 лв
Приемам предложения, толкова много марки боя, а все се чуди какво да купи и обещах да помогна Grinning, чрез вас естествено.

# 185
Обикновенно щадящите не са трайни, от 5 до 8 лв за мен свяна боя няма, това, което искаш става с професионална боя. Аз се боядисвам с италианска Voila и съм доволна много, има я в някои дрогерии, професионалните се продават отделно оксиданта и така може да си избираш % му в зависимост от основата... А за "шоколадовите любителки има страхотни кафяви цветове

# 186
Момичета някоя да е ползвала вече новата боя Syoss и по специално цвят 6.1, че и се чудя нещо. Харесва ми как изглежда на кутийката и се надявам де не червенее.

# 187
Момичета някоя да е ползвала вече новата боя Syoss и по специално цвят 6.1, че и се чудя нещо. Харесва ми как изглежда на кутийката и се надявам де не червенее.

За конкретния цвят не мога да кажа дали червенее,но боята мен ми хареса - косата беше жива,блестяща,с отблясъци,лошото е,че не ми покри добре белите коси  Rolling Eyes

# 188
Е това вече не е много добре, че и аз имам бели коси. Ще пробвам пък ще видим, ти с кой цвят се прави?

# 189
  • София
Обикновенно щадящите не са трайни, от 5 до 8 лв за мен свяна боя няма, това, което искаш става с професионална боя. Аз се боядисвам с италианска Voila и съм доволна много, има я в някои дрогерии, професионалните се продават отделно оксиданта и така може да си избираш % му в зависимост от основата... А за "шоколадовите любителки има страхотни кафяви цветове

От къде може да се купи боята по-конкретно? Чета вече няколко хубави отзиви за тази боя и ме заинтригува да я пробвам и аз. Simple Smile На каква цена е?

# 190
Е това вече не е много добре, че и аз имам бели коси. Ще пробвам пък ще видим, ти с кой цвят се прави?

С 6-8,мисля че си отговарят цветовете на каталога,но и моята основа е някъде 6-ца и не е много тъмна ,снимка не мога да дам,защото след това вече минавах с други бои  Peace

# 191

От къде може да се купи боята по-конкретно? Чета вече няколко хубави отзиви за тази боя и ме заинтригува да я пробвам и аз. Simple Smile На каква цена е?
С оксиданта е 14 и нещо и е много като количество и много добре се нанася. продават се отделно, аз я купувам от дрогерията в квартала, но никъде другаде в града не съм я виждала. имат страхотни цветове и са страшно много, ама много, и друго: цвета става точно както е на каталога(стига основата да ти отговаря), а не както е при евтинджосите - стават по-тъмни

# 192
  • София
аз съм нещо поразочарована от Лореал Мажирел - уж се набутах във фризжорския салон с надеждата,че ще е по-качествена боята - първо ужас - 5.25 ми стана почти черна,сега вече се измива,но понеже имах разлика в основата и ми се струва,че личи че е била различна основата,някак не е особено добра покривността  newsm78 ....

Това говори за некадърността на коафьора. Мисля, че именно той, а не боята, е за смяна!  Peace

# 193

С 6-8,мисля че си отговарят цветовете на каталога,но и моята основа е някъде 6-ца и не е много тъмна ,снимка не мога да дам,защото след това вече минавах с други бои  Peace

А този цвят 6-8 червенее ли? Иначе аз като основа на цвета съм 5-ца.

# 194
аз съм нещо поразочарована от Лореал Мажирел - уж се набутах във фризжорския салон с надеждата,че ще е по-качествена боята - първо ужас - 5.25 ми стана почти черна,сега вече се измива,но понеже имах разлика в основата и ми се струва,че личи че е била различна основата,някак не е особено добра покривността  newsm78 ....

Това говори за некадърността на коафьора. Мисля, че именно той, а не боята, е за смяна!  Peace

Добре как трябва да протече едно боядисване,аз вече сигурно половин година всеки месец съм с нова боя пробвах какви ли не - все нещо не ми е ок или цвят или не покрива добре бели коси.И всеки път ми боядисват цялата коса,първо корена и веднага после мажат останалата част,питах няма ли да се получи твърде голямо наслагване на пигментите,не трябва ли първо корена да постои 15мин и после и останалата част 15мин  newsm78 Честно да си кажа направо ми писна от тези амонячни бои - преди със стария Кастинг се боядисвах сама вкъщи за 1ч бях абсолютно готова САМА и не трябваше да запазвам часове незнам си къде,пък да се зверя и избирам нюанси и после пак не е каквото трябва  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт