Британците, британците! - тема 51

• 19 125
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Оф, чекайте да ви се оплача Cry Суша си прането в сушилня и такъв ток ме изтрещя Confused Не знам статичен ли е, нормален ли е, ама искри ми изскочиха от ръцете Confused Сега ме е страх да прибирам другото пране Sad
Два варианта:
Изключи от тока и си вади спокойно прането или, ако не можеш, чекни с фазомер където и да е по метала на уреда и ако светне не пипай значи се е размърдала някоя жица и тогава беля...

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Бум, да я свърша тая, ама сушилнята е долу в килера, обща е и не мога да го направя това Sad

# 242
  • Mars Hotel
Два варианта:
Изключи от тока и си вади спокойно прането или, ако не можеш, чекни с фазомер където и да е по метала на уреда и ако светне не пипай значи се е размърдала някоя жица и тогава беля...
Joy
Преставям си Гея как обикаля с един фазомер наоколо. Гея, извинявай, сигурно  на теб не ти е смешно.  Hug

Скрит текст:
Спомних си как в Германия просих отвертка от комшиите, с моя изобилен речников запас от 200 немски думи, в който категорично не присъства думата отвертка.  hahaha

# 243
Све, кво да ти кажа, гледам да го приема от към веселата страна, щото иначе трябва да набия домоуправителя Mr. Green А по въпроса за отверката - аз след 7 години тук, въпреки че съм я учила тая дума, все още имам в главата си образа за английската дума Embarassed Даже преди два дни ми се наложи да си искам такава, защото разкоствах един диван и не можах да обясня кво искам, дип че човечеца схвана по картинка Joy та ми помогна Grinning

# 244
  • София
 hahaha

не се смея за сушилнята де...
Гея, направо викайте техник. това е опасТно!

# 245
Британки?  Rolling Eyes

# 246
# 247
Слънцето грее на пладнина, а още никой не е мецнал "М!", "Б!", "ДУ" или някакъв подобен красив членоразделен поздрав  Laughing

# 248
ЕЙ ,ме и мен ! И отивам на слънце , игра и кафе  Grinning

# 249
  • КиТ
Кафе де го видя това слънце,положението е по-зле от вчера,няма никво слънце,а вятъра е безпощаден  Cry

# 250
# 251
  • срещу двата комина :)))
тихо днес  Joy я аз да ви украся с моя косматко  Heart Eyes

# 252
Ииии, обичам като вляза тук да ме посрещне красота! Аз днес се отдадох на служба на ползу роду Свръхски. Превеждах, с една дума, пардон, учих английски.  Mr. Green Ко стаа?

# 253
Аз до сега гледах Last night с обратната захапка. По много интересен начин са пресъзадли последната сцена. Още се чудя да ги аплодирам ли или да им тегля една  Thinking
Инак филма става за приспиване.

# 254
Аз ходих да се уча на български, детиту де Mr. Green И се украсих за Великден Flutter

Общи условия

Активация на акаунт