Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 734
  • 692
  •   1
Отговори
# 375
В тези сандалки ми останаха очите Heart Eyes
Марка, магазин, цена?
H&M ако не се лъжа.  Rolling Eyes
Да обаче Марни за H&M. Цена супер надута и супер лимитирани. Само от Ибей. Много са красиви и удобни.

# 376
Tura, Densi  bouquet

# 377
  • Чукарландия
Запис и от мен.

# 378
  • ...край Дунава
Страхотни придобивки момичета Heart Eyes

danistef, първите платформи какви са, от къде? Много са хубави Peace

goddess, полата е разкош Flutter

Лууу, няколко страници назад и ти си се отчела подобаващо, Ted Baker-a е връхтА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз тръгнах да показвам моите покупки от месец насам, но ме домързя и само това успях да кача Rolling Eyes, утре ще продължа по някое време Laughing

дънки  пак  отзад

тениска

пуловерче  пак

ботушки  реално

# 379
  • София-Младост
╚Sisley╝ ботушките са супер, от къде са?

# 380
Sisley платформите са от ибей
Goddess както  са ти казали Densi и Tyra,сандалите са на Marni за H&M.Тук в Испания онзи ден имаше разпродажба на колекцията и си ги взех за 50 евро.Много са удобни.Видях,че ги има и в ибей.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 12:25 от denistef

# 381
Sisley платформите са от ибей
Goddess както  са ти казали Densi и Tyra,сандалите са на Marni за H&M.Тук в Испания онзи ден имаше разпродажба на колекцията и си ги взех за 50 евро.Много са удобни.Видях,че ги има и в ибей.
Чудесна цена. В българия бяха 200 лв. и се свършиха в мига на откриването на магазина.

# 382
  • срещу двата комина :)))

прекрасни са и двете, може ли инфо от къде  Hug

# 383
  • ...край Дунава

Пуловерчето от Ибей и стои страхотно, сложих го в графа "любима дрешки" за студените дни, а ботушките са Tendenz, бях ги засичала някъде в нета, и реших да ги видя и в магазина, защото така и не си намерих "моите" летни/пролетни ботуши. Еми много ми харесаха, нищо, че са Tendenz, принципно съм страшно против тази марка, но.... Mr. Green

# 384
Здравейте!

Пиша ви в тази тема, за да ви задам един много ламерски въпрос! С една приятелка водим много ожесточен, баснословен спор, относно тази връвчица на гърба на блузата :

http://195.149.248.189:8080/2012-06-22/323467b3a55625c501371646a354b6f9_920x0.jpg

Според вас тя трябва ли да е там и да се вижда?

Няма да казвам какви са позициите на двете ни, за да са по-обективни отговорите. ЧАКАМ да си кажете мнението!

# 385
  • Там, където ме обичат
Здравейте!

Пиша ви в тази тема, за да ви задам един много ламерски въпрос! С една приятелка водим много ожесточен, баснословен спор, относно тази връвчица на гърба на блузата :

http://195.149.248.189:8080/2012-06-22/323467b3a55625c501371646a354b6f9_920x0.jpg

Няма да казвам какви са позициите на двете ни, за да са по-обективни отговорите. ЧАКАМ да си кажете мнението!
Не! Това е лентичка, която служи да се закачи дрешката на закачалка.  Peace

# 386
  • Чукарландия
Здравейте!

Не. Не трябва да се вижда. Това е помощна връв (ласе) за закачане при използване на закачалка. Peace

# 387
Аз съм на същото мнение. Тя твърди, че моделът на блузата е такъв и ТРЯБВА да се вижда (защото всеки цвят блуза в магазина, има същия цвят връв като самата блуза) Възможно ли е да грешим за конкретния модел? А и тя също така твърди, че не стояло закачено (не знам как не стой, но тя така твърди)

Аз съм на 100 %, че е връв за закачалка, но.. Simple Smile

# 388
добре бе, жени, как така ще се закачи на закачалката според вас?
освен ако не виси съвсем смушена посредата друг начин не виждам
моделът на блузата е такъв и трябва да се вижда връвчицата

НЕ е връв за закачалка
кощрамбо, стига си филмиросвала момичето да си реже блузите! не е за закачалка  Crossing Arms

едит:

Ласе

плетен плосък ширит; обикновено с широчина от 6 mm до 15 mm, с диагонално свързана система от нишки и гладка, лъскава двулицева повърхност. Произвежда се в широка гама от цветове и десени. Използва се за украса на дрехи и за различни технически цели.

или за книжен разделител
ака не е просто връв за закачалка, ами си е декорациика на блузата..

# 389
  • Чукарландия
Точно така се закача, връвта се премята през закачалката, за да не се изсулва блузата от нея. Категорично е връв за закачане. Peace
При това ласето на всеки модел независимо каква дреха е, се комбинира в тон с цвета на самата дреха. Peace Peace
Ххах, няма такава декорацийка.

Общи условия

Активация на акаунт