Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 609
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
diva1div , от къде е втората рокля?

# 481
  • София
Момичета, вече видях няколко жени с копия на тази чанта по улиците:

Това ми е най- мечтаната чанта, но няма как да дам 2500 евро за нея в момента, та въпроса ми е- някой виждал ли е някъде из София нейни копия? Praynig
Mr. Greenмного е хубава искам и аз

# 482
diva1div , от къде е втората рокля?

От H&M

# 483
Ох, въздиш Heart Eyes

бански

Ластик от ония с металната част, купих си най-после, но не намирам снимки и една голяма фиба в ментово синьо-зелено.

# 484
Тази чанта от две години няма звезда, блогър или старлетка да не я носил и вече стана леко досадна. Има доста ментета, но са тъпи и некачествени. Добрите ментета както винаги са по 1000 лв.

# 485
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък въобще не ми харесва Rolling Eyes

# 486
Да се запиша, за да не ви изтърва и за да не е гол запис, да се отчета с една рокля, в която се чувствам толкова влюбена, че ми се иска да не я събличам   Blush /за първи път ми е да съм така пристрастена към определено парцалче  Crazy/
http://pics3.esprit.de/Shop/PicProductFrontView/052CC1E014_001.jpg

# 487
# 488
  • София
 Момичета, аз открих най- после роклята за предстоящата сватба   bouquet

Скрит текст:

# 489
  • Belgium

И на мен не ми хареса, но мислех да си замълча  Laughing

Poem, много е сладка тази рокличка Simple Smile

# 490
  • Чукарландия

И на мен не ми хареса, но мислех да си замълча  Laughing

+1 Laughing

# 491
Еми на мен ми харесва, но не защото звезда, старлетка и блогър няма, който да не я е носил, а защото просто ми харесва. Просто зададох въпрос, това е всичко, и той не беше "Харесва ли ви тази чанта ?".  Rolling Eyes
Ще потърся прилични копия в ибей, дано намеря нещо. Ако не- ще спестявам. Mr. Green

# 492
Да, и аз се зачудих защо имаше нужда да "насолите" момичето, че иска "досадната" чанта с "тъпите" ментета Rolling Eyes Тя просто питаше къде ги има  Crazy
Но като ще изказваме мнения - на мен адски ми харесва, особено цветните варианти.
Stardust, ако все пак видиш някъде сполучливо "тъпо" менте, ще се радвам да споделиш  Hug

# 493
Момичета,извинете ме,че така нахлувам в темата ви,но имам един въпрос... Peace
Тези сандалки на Зара http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 44/BASIC%2BSANDAL намират ли се  по нашите магазини?  Blush

# 494
Момичета,извинете ме,че така нахлувам в темата ви,но имам един въпрос... Peace
Тези сандалки на Зара http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 44/BASIC%2BSANDAL намират ли се  по нашите магазини?  Blush

Имаше останали от тях в Сердика преди няколко дни, но май не бяха тази цветова комбинация. Мисля, че бяха червените с лилавото  Peace Имаше до скоро всички цветове, но са доста вървежни явно и посвършиха.

Общи условия

Активация на акаунт