Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 563
  • 692
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Здравейте момичета, незнам дали избрах правилното място за моя въпрос. На сватба съм и си купух тази рокля, въпроса ми е какъв цвят обувки да избрера, като ми се иска да е нещо цветно. Естествено черно не е подходящо?

# 602
  • Велико Търново
Здравейте момичета, незнам дали избрах правилното място за моя въпрос. На сватба съм и си купух тази рокля, въпроса ми е какъв цвят обувки да избрера, като ми се иска да е нещо цветно. Естествено черно не е подходящо?

Модерният напоследък цвят корал според мен много би подхождал.

# 603
Благодаря ти, тъкмо този цвят харесвам и аз,но исках да чуя и друго мнение:)

# 604
Да се завърна леко при вас,преди да сте ме отлъчили Mr. Green

шал
шал 2
кимоно за плаж ; пак
още едно,но късо; пак
гумени пантофки
чехли
сандалки
рокля ; може да се носи и по този начин
последната ми любов Heart Eyes ; пак

и още куп неща,но не намирам снимки в нета, а мързелът е велико нещо Crazy

Извинявам се, че нахлувам така в темата, но откъде е последната рокля? Страхотна е!

# 605
  • София-Младост
В разгара на наамленията на обувки:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31G0mAIzb3L.jpg
От тези ми останаха едни 6=39,5, но са умалени с номер според мен, та си поръчах и 7-ца, които са ми идеални.
И едни маратонки:

http://images.amazon.com/images/P/B0050GE06Y.01._SS1500_SCRMZZZZZZ_.jpg

# 606
Страхотна е  Heart Eyes И аз бих искала да знам от къде е  Flutter

# 607
Спокойно, момичета! И да не намерите, прави се много лесно. Остава само да отделите малко време и ще я имате с подръчни материали. И на мен ми хареса и даже вече се снабдих с гайки, връзки имам. Сега остава да я сглобя и като го направя, ще я покажа.

# 608
И аз си го помислих това, ако успея да разгадая и как се завързват/ оплитат  Rolling Eyes

# 609
Лесно е, само се вгледай по- добре, дори и възелът се вижда на едно място. Обаче конкретно в тази гривна има пропуски на места. В смисъл, че не всички крайни и горни гайки са с еднакъв брой намотки. Това не е критика, да не се обиди собственичката. Peace Просто се занимавам с ръчно изработени бижута и такива неща ми правят впечатление.

# 610
# 611
Здравейте момичета,
гривната я изработи едно момиче, може да намерите нейните неща, които изработва, във Фейсбук - Arts of Tortuga.
 иначе за изработката, за мен е прекрасна, малките дефекти ги приемам като ефекти Wink

# 612
# 613
Да се отчета и аз лекичко Laughing

Рокли 5 и 8 са много хубави. От къде са?

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 17:08 от lveto

# 614
╚Sisley╝ какво направи ти,изкупила си магазините  Mr. Green Много ми харесаха новите ти придобивки  Heart Eyes Какжо стана със кецовете на Le Coq ,намери ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт