Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 606
  • 692
  •   1
Отговори
# 660
fox, много хубава рокля  Heart Eyes

# 661
Ivanina_, мерси  Flushed   bouquet

# 662
  • срещу двата комина :)))
ето днешния ми пазар

пуловерче отпред
риза
шал

# 663
 Пуловерчето е много нежно  Heart Eyes

# 664
  • варна
От къде е пуловерчето -страхотно е  Hug

# 665
  • срещу двата комина :)))
Zara е  Peace

# 666
Здравейте, не знам къде точно да пиша, затова избрах тук. Става въпрос за една рокля на H&M, но никъде в интернет не мога да я намеря дори и в сайта на H&M. Търсих къде ли не, а щом я зърнах се влюбих от пръв поглед  Heart Eyes
Това е роклята Twisted Evil   Моля виии ако знаете нещо, яко я видите моля ви пишете ми. Аз съм от Пловдив, но снимката е правена в магазин във Варна, роклята е последна бройка и мн голям номер. Ако някой знае къде мога да си я набавя сайт магазин или т.н плс да пише. Благодаря ви предварително   bouquet

# 667
# 668
Спасихте мен и още дно момиче :ѝ  Peace а уж търсих в тъпия ибей.   newsm78

# 669
  • София
Здравейте, не знам къде точно да пиша, затова избрах тук. Става въпрос за една рокля на H&M, но никъде в интернет не мога да я намеря дори и в сайта на H&M. Търсих къде ли не, а щом я зърнах се влюбих от пръв поглед  Heart Eyes Това е роклята Twisted Evil   Моля виии ако знаете нещо, яко я видите моля ви пишете ми. Аз съм от Пловдив, но снимката е правена в магазин във Варна, роклята е последна бройка и мн голям номер. Ако някой знае къде мога да си я набавя сайт магазин или т.н плс да пише. Благодаря ви предварително   bouquet

Заповядай http://www.ebay.co.uk/itm/H-M-CURRENT-Gold-Sequin-Embelished-Nud … 9a2#ht_500wt_1288

# 670
За съжаление нямат пратка до БГ ще търся още. Благодаря ви много момичета   bouquet Hug

# 671
За съжаление нямат пратка до БГ ще търся още. Благодаря ви много момичета   bouquet Hug

Ползвай превозвач Peace

# 672
Да се завърна леко при вас,преди да сте ме отлъчили Mr. Green

шал
шал 2
кимоно за плаж ; пак
още едно,но късо; пак
гумени пантофки
чехли
сандалки
рокля ; може да се носи и по този начин
последната ми любов Heart Eyes ; пак

и още куп неща,но не намирам снимки в нета, а мързелът е велико нещо Crazy

Извинявам се, че нахлувам така в темата, но откъде е последната рокля? Страхотна е!

гумените обувчици са страхотни- откъде ги взе?

# 673
# 674
Малко придобивки:
пола
пола 2
пола 3 и отблизо
пантофки
обувки/ не помня дали съм ги показвала
туника
На тези имам снимки...
и няколко чифта дънки, но няма да ви отегчавам с тях Laughing

Общи условия