.Ще има май мекички,палачинки и куп други глезотийки.Момичета с това захранване малко му отпуснах края,че като гледам как е тръгнало ще въвеждам продукти до първи клас.
До скоро дано да става за разходки и днес.
От нас

за новата тема
... и това е нищо в сравнение със следобедното хранене - тогава сменям 2-3 неща, но 10 лажички не знам дали и се събират
и понеже не си изява обедното пюре, към 14.00 когато я приспивам хленца, пие доста вода и аз мисля че е гладна и и давам 90мл АМ - заспива и полсе следобедната закуска отива към 17,00-18,00 - когато започне да хленца, защото ако и дам към 16,00 съвсем нищо не яде....
и да ви питам - по колко мл АМ пият вашите деца??? четох някъде че трябва 500мл за денонощие...

7 зъбчета и пълзите
, че на спалнята все пак е меко...
Кога почнаха да никнат? И самостоятелно ли избиха всичките или някои се появиха едновременно?
7 зъбчета и пълзите
, че на спалнята все пак е меко... 

маи е доста, но кое да махна 
Понеже цяла зима спа при нас на спалнята, че нали се кърмихме(мързеше ме да ставам по 5 пъти), пък и ме беше много страх да не настине, че няколко пати я намирах савсем отвита (само по чувал) и ръчичките и лед... Та - мятам едно одеало на решетката, че да не ме вижда, давам и шишето с млякото, загасям и оставям само тв влкючен и намален... и тя след като си изпие млякото хварля шишето и заспива за 5мин дори без биберона(а когато е при нас - 2 часа се върти, обръща се...) - мисля скоро да я скривам