и аз го държа за дупето. 
чр всички баби, прабаби, братовчедки, лели, снахи и т.н. ще се пробват да му мушнат я портокал, я месце, я зелена салата и т.н. в устата...(да де, по-старите)
а аз-лошата излязох..то детето гледало как ядем, пък не сме му давали..тцъ тцъ... въобще, пълен цирк! за меда се сетих и ги инструктирах, ама си отварям очите на 4,че кой знае каква простотия ще измислят....

Напразнувахме се, маахме козунаци и яйца и агнешко
като гледам как ни върви темата май ще си влачим великденското заглавие до лятото
ние бяхме на консултация на 11 април, по 8 кг сме и 67-68см., мойте се опитват да пълзят, но в общи линии само вдигат дупета и не се сещат да се вдигнат на крачета. Аз ги повдигам до позата за пълзене и те много се радват ама като ги пусна се пльосват по коремчета
който иска да пълзи, който не- не. имам съмнения че едната днес ме "мамоса" и съм много въодушевена !!!!
Докато преобувах сестра й, се беше свлякла по гръб че вече много й се спеше и мрънкаше и повтаряше многократно "маааамммм, мааамммм" Аз от 2-3 дни само ги питам къде е мама, ето я мама, мама, мама, мама
, бабата е запалила камината от сутринта, но за всеки случай е включила и калорифера / духалка, но калорифер звучи по- внушително
хайде мили мами, хубава ви вечер и да се "виждаме" тук по- често
От 2-3 дни прави нещо като крачки докато се държи за облегалката на дивана - обикновено иска да стигне някоя дрешка или играчка по натам и успява. Вече може да седи сама без някаква опора. Днес бяхме на консултация и е 67 см и 7,200 кг. Пораснала е с 1 см и 200 гр. Дрешките са ни 6-9м размер и са и добре. 
ходихме вчера при личната уж за ваксина, но ни я отложи за четвъртък... каза за пъпките, че май са от слънцето, защото е много бяла и кожата и била нежна... то като се замисля май наистина може да са от слънце, че предния ден бяхме на разходка и я изкарвах на площадката(има една люлка за бебета и много и харесва да стои там и да гледа бягащите около нея деца - радва се, а аз малко почивка
) и беше с шапка тип фес или както се казва(без козирка) и бузките и се зачервиха, а като се прибрахме излязаха папчиците, вчера а и днес са доста избледнели, но са си там. Че утре като ходим ако не са се махнали ще ни изписват нещо да се мажем...
а и ваксина ще ни слагат, пък тя днес сутринта нещо и хъркаше нослето - пръснах тетрисал излязаха 2 големи пипета, полсе киха киха, ама няма сополи... ще се побъркам вече - дано и няма нищо
... искам да и слагат таз ваксина и да се преклчва.Препоръчани теми