Слънцето пече АВГУСТче мечтае за море

• 67 949
  • 541
  •   1
Отговори
# 120
И ние сме на 5-ет хранения. Имаме три кърмения, едно пюре (зеленчуково или месно) и една каша или плодово пюре. Опитах да дам попара ама нещо не я хареса - щом усети мокър хляб и и става зле:)

# 121
  • Пловдив
А и друго си мисля- всички ми казват, а и аз вярвам че момчета се гледат по- трудно. Вероятно е така, вие ще кажете Simple Smile Дано и аз някога да се включа по тоя въпрос  Mr. Green

Красито, смела си, пожелавам ти след време едно прекрасно момченце. Аз пък си мечтая да разбера как се гледат момичета  Wink...

Относно храненията - Марти яде на обед пюре, а към 18:00 каша. През останалото време е на волна програма  Laughing. Не знам колко пъти цока през деня, но май са повече от 5. През нощта суче поне 1-2 пъти. Този месец мисля да го пробвам със закуска (попара, кус-кус).

За зъбите не мога да се включа, все още е без.

Цуце, голям мъж си отглеждаш - 79 см  Grinning!!!

# 122
Цуцето, да ти е жив и здрав, прекрасен е! Но щом толкова тежи дупето, не го прехранвай с настояване поне.

Моят щиглец - 66 см  на 6,900 кг.

Юлето, по този повод, понеже ние се кърмим, но сме слаби, започнах смело да слагам АМ в пюретата и нещата потръгнаха с бузките. Мисля, че поне 3 пълни млечни хранения трябва,  а няма лошо и по малко мляко в зеленчуците или плодовете.

Тя яде с кеф в 7 ч. кърма, на обед пюре и вечер  - супа, пасирана, ако може да е с месо.
Втора закуска и следобедна почти не пробутвам или по половин буркан грис, нишесте, попара, или кърмя, ако иска да цока, щото понякога затваря уста и на цицата. Нощем се кърми, но по малко през 3 часа. Може и от зъбите да цока, или от жажда, защото вода почти не пие, колкото и да тикам шишето. С лъжичка й давам понякога.

Красито, определено ме кефиш. Аз мечтаех за близначета, но момиче определено смело заявявам се гледа почти само. Момчето се вкопчва в майката и не играе, ако тя не му свети на главата. Е, има и други момченца, но поне моето е ужас до ден днешен. Знаете ли как се приспиваме? Малката в кошчето и го возя на колелата , а нашият гушнат в мен и с друскане - едновременно  #Crazy#Crazy

А пак за близначетата да кажа, че горе-долу си имах. С Дамянчо гледах още едно сладко момченце като почасова детегледачка. Кефеше ме ,че се заиграват и така минаваше неусетно денят. Научиха се и да спят едновременно на обед. Хранех ги почти едновременно, но другото беше малко по-малко  от моя. Много е приятно детето да има компания. И сега нашият се опитва да играе с бебето ,но много го дърпа или му взима играчките. Понякога и му дава играчки, де.

# 123
не броя цокането през нощта за хранене, въпреки че понякога лакомеят.
Хехе, аз пък си мислех, че само аз съм я разглезила мойта кифличка с примъкване в леглото за нощно зареждане Mr. Green

# 124
здравейте
за зъби давам дентокинд и калгел. Бях спряла дентокинда за 2-3 дена докато бяхме при майка ми и на 4 ден почна яко да пищи и да си рови в устата и да хепе като бясно куче. Почнах да давам пак сега като че ли е по спокоен, не знам дали аз си въобразявам, но мисля че дентокинда помага, а и го дават за хомеопатичен.

Храним се 5 пъти на ден - сутрин и вечер АМ /като понякога сутрин означава в 3 през нощта/, не иска попара или кускус, но обича кисело мляко за закуска към 9-10 часа. Смесвам с малко пюре за да е сладко. На обед са зеленчуците и следобед каша.  

Днес ще ходим на тегли-мери  Grinning и ще видим, ама яко му тежи задника. Гледм обаче че и другите мами с по-едри бебчета казват същото. Не се вдига сам на кошарата и не лази.... тромавичък е ....

# 125
Iglikata мерси да са ни живи и здрави.  bouquet
Аз всеки ден правя фитнес с него все едно ходя с две гирички по пет кг.И той като твоя мъж иска непрекъснато дондуркане и друскане.Иначе не го прехранвам едвам издържа горкичкия от хранене до хранене.

Юлето супер режим.

Ренка thanks и на теб.  bouquet

Красито внимавай какво си пожелаваш.С трима мъже в къщи вече съм  #Crazy.
Не знам дали съм ви казвала ама баткото се прибира от училище и ми казва "Нещо не си харесвам лицето"Докато разбера защо,а то една девойка му го казала.И мама му обяснява"Маме виж се какъв си хубав сини очи ,руса косичка за тази като не си хубав за друга ще си хубав"Вечерта казвам на баща му а той ми отговори"Успокой го и му кажи,че и татко му в училище беше грозното пате а сега в какъв лебед съм се превърнал,а" Направо  Joy.Та на тези красавци трябва да им ходиш подир дупетата непрекъснато.
Онзи ден беше забравил да си съблече пижамата,нахлузил си анцуга от горе и на училище.Питам баща му не го ли е видял,а той ми казва "Неее".
Докато бяхме в родилното с бебчо беше ходил една седмица със зимните обувки и баща му пак не беше разбрал и т.н.Та в този ред на мисли мъжлетата са свикнали да си ги дондуркат - сега мама после някоя мома поема щафетата.

Айде,че се чаршафосахме. Laughing.Лека.

# 126
  • Пловдив
Цуце, напълно съм съгласна с теб  Wink!

Аз също си имам 3 бебета в къщи - най-голямото, от които е ММ  Mr. Green

# 127
Цуце, напълно съм съгласна с теб  Wink!

Аз също си имам 3 бебета в къщи - най-голямото, от които е ММ  Mr. Green

И аз, и аз  Laughing
ММ и баткото са едно към едно, толкова са разсеяни, че просто нямам думи  ooooh!
Надявам се Ясен да прилича поне малко на мен!

Иначе и нашите хранения са все още 5, 4 със сигурност ще са му малко. Сутрин с отварянето на очите иска веднага да яде, и докато стопля млякото са едни писъци...
Не мисля скоро да замествам сутрешното и вечерното мляко, то ние и през деня нямаме заместено даже.

Цуце, браво на твоето момче, все така да расте!  Hug

# 128
Цуце, така ми стана смешно с твоя разказ  Joy Ама сигурно на теб не ти е ... Да са ти живи и здрави тримата.  Hug

# 129
iglikalika въобще не сте щиглец вие, ние сме 64 см, 5300 гр в момента.
По препоръка на педиатърката ядем сутрин, когато се събуди 8:00-8:30 АМ, ако му се муси слагам две бисквити вътре, за да го доизяде, 12:00 - пюре, 16:00 - каша с пюре, 19:00 - пюре и в 23:00 - АМ

За зъбите не мажа с нищо, просто си излизат.

Да се оплача обаче, вчера вземе проходилка, но на най-ниското ниво едвам опира с пръстчета пода  Sad и сега трябва да я чакам да порастне, а тя иска да стои права и постоянно подскача. Не лази все още само се обръща от корем по гръб и обратно, даже и не седи самостоятелно.  newsm78

# 130
Бебчетата растат бързо и аз не мога да намеря време нито да прочета нито да напиша и ред. Разходките ни стават все по- дълги, отнема ми време и приготвянето на храната. За зъбките не давам и не мажа с нищо, има вече 2.

не броя цокането през нощта за хранене, въпреки че понякога лакомеят.
Хехе, аз пък си мислех, че само аз съм я разглезила мойта кифличка с примъкване в леглото за нощно зареждане Mr. Green
Вечер и аз кърмя по 2-3 пъти. Към 3 часа си хапва доста добре, останалите са, по- скоро да провери дали съм наблизо Simple Smile)))

# 131
хаха tsutseto посмях се малко с твоята история. И аз понякога имам ситуации в които се чудя да се смея ли, да рева ли ....
Теодор е станал 9,700  Shocked а на пръв поглед не е дебел, по-скоро е доста едър. Започна да се предвижва много бързо с паяка. Нямах голямо желание да го ползвам но не ми се получава, много ми е тежък и не мога да го разнасям на ръце по цял ден, а и му е супер забавно.

А мамите които дават АМ сутрин и вечер - какво количество давате? 

# 132

А мамите които дават АМ сутрин и вечер - какво количество давате? 

Ние сутрин сме на не повече от 100 мл не иска повече, а вечер е 160 мл.

# 133
Привет, мами и бебоци  bouquet
Ние се завърнахме от село (при всичките баби и дядовци) - цялата седмица глезене ми дойде чудничко. Както и на Мими, та сега иска само на ръце. Изобщо е станала много гушкава и все дебне някой да я погледне и тя протяга веднага ръчички Laughing
Вече сме изцяло на гърне за голямата процедура, а няколко сутрини й е сух памперса и от през нощта и пълни гърнето до половина с пиш Laughing Laughing Laughing
"Мама" още не съм чула, иначе тата, баба и дядя си казва.
За мерките ще пиша в сряда, че сме на ДК. Последно бяхме 68/6900 преди месец.
Днес въведох агнешко и пак е с разстройство. Някой друг въвел ли е, каква е реакцията, че в нета на места пишат, че разхлабва, ама по себе си нямам такива наблюдения Joy

# 134
Браво на Мими!  Simple Smile Трябва  да пробвам Ясен, да видим каква ще му е реакцията на гърнето.

Агнешко не съм давала още, само пилешко, пуешко и заешко, като последното хич не го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт