Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 734
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Писах преди ден - два, но се развихри спорът около триците, та явно, просто съм уцелила лош момент. Последните две мнения по темата - тези на skarlet i tqna, ми се сториха логични. Предполагам, че наистина защото има повече толерирани продукти за това е и намалено количеството трици. Бях писала, че съм правила диетата вече (22 - 23 кг. за около 9 месеца,преди 3 г,  но разбира се като първа диета или по правилно режим, не обърнах съвсем внимание на 3та и 4та фаза и реших, 4е няма начин да не се оправя и без тях...е да де ама си върнах 13 кг.), та всъщност преди три дни от форума тук разбрах, че Дюкан има нови книги и има някои промени.
Тогава си правех десерти и да ви кажа честно без тях щях да се проваля. То си е до човек. Аз специално за сладко освирепявам. Триците съм си взимала по 3 лъжици на ден (или като каша или като хляб, палачинките нещо не ме блазнеха, но видя няколко рецепти, в които са снимани и изглеждат като истински, та може и да ги опитам), а понякога не съм яла изобщо от тях. Та мисълта  ми е, че те  наистина са богати на влакнини и т.н. и подпомагат организма, но според мен не е съществено по колко точно лъжици се взимат на ден, стига, разбира се да има горна граница на ограничение, не е хубаво да се прекалява  с нищо. Аз поне не почувствах тогава да е проблем дали ям по 1.5 или 3 лъжици или пък изобщо, но както много пъти се изписа предполагам, че това е до организъм.
та сега на моя въпрос. Първия път правех 2ра фаза с 5/5 П и ПЗ, но сега покрай многото зеленчуци се изкушавам за салатки. Посъветвайте ме кой е най-добър режим за редуване и какви са разликите с това вече не съм никак наясно.
П.С. намерих много хубава салатка в Била, ако някой все още не е навлязъл в режима и не е подготвен за деня. Казва се Дунавска салата и е съставена само от пиле, чушки и кис. краставици. Аз помолих да е без чушки (и без това не обичам, пък съм и на ударен период, а чушката беше в повече, киселата краставица, не беше повече от 1, поне в количеството, което на мен ми дадоха)

# 601
       Майки,ако забележката за снимките е към мен,да, аз не се снимам и не изглеждам добре и затова не се снимам-изглеждам състарена за годините си и това не се дължи  на килограмите,а на това,че не успявам да живея в мир със себе си.Просто не съм щастлива и това личи мноооого.
      Тук в темата съм от август 2011 г. много се радвам на всички вас и на постигнатите резултати и ме зареждате положително.
     Та за снимките,ходя на софийските срещи и там ме снимат,мъкар и да не искам и благодарение на Деската и аз един ден ще имам колаж с преди и след,сега няма много за показване.

# 602
  • Русе
О бубкаааааааааа не съм визирала теб  Hug Hug, а и не е забелжка, както и да е

# 603
piriqta на мен ми препоръчаха 5/5 за редуването като най добър резултат
аз също се изкушавам от салатките, но само след още 5 дни ще мога 5 дни да си ги хапвам така че мисля че не е страшно
а и като си представя резултатите какви ще са от това да съм стриктна - еееехххх резултатите обаче като си ги представя хич не ми се и близва салатка  Laughing Laughing Laughing

# 604
Здравейте, момичета  Hug!
Тези дни нямам много свободно време да ви пиша , но успявам да ви прочета набързо! При мен нещата са все едни и същи ! Спазвам си режима ,но и при мен има някакво задържане! Надявам се с утрешните П дни да помръдне кантара , че вече ме нерви smile3511 !
Gala,тази седмица съм ангажирана с юбилея  на нашето училище ,където ще участват децата и ние .Другата седмица е рождения ден на синчето на мама ,и ще съм пак в треска .Затова предлагам да ми гостувате на 13 май в неделя.Ако ви се вижда много далече ,ще трябва да е през седмичните дни ,но след 17.00 часа ,след работно време ,че да може и сестрата да дойде и Only,да не е на работа Heart Eyes.
dodojoro ,също можеш да се включиш . Свържи се с Gala и Only ,за да се уговорите Simple Smile.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:31 от almeg

# 605
  • Русе
almeg искам и аз Simple Smile

# 606
Ох,и аз как искам зеленчуци вече,но още 7 дни няма как ...

# 607
  • София
И на мен снимките ми действат много добре на мотивацията и настроението, така че съм твърдо ЗА по-честите визуализации на постигнатите резултати Simple Smile

Ето малко нагледен материал от мен (ще ги сваля утре сутринта). Преди режима на 88 кг, и в края на м.г. на 58 кг. Тук съм си сравнила само лицето съотв. на 88 и 62 кг. В момента съм така на 56-57кг.

Буб.ка, снимки ще имаш, ти само идвай по срещите  Hug

малката лисичка, още 7 дни П?!? Ти каква схема караш?

# 608
И на мен снимките ми действат много добре на мотивацията и настроението, така че съм твърдо ЗА по-честите визуализации на постигнатите резултати Simple Smile

Ето малко нагледен материал от мен (ще ги сваля утре сутринта). Преди режима на 88 кг, и в края на м.г. на 58 кг. Тук съм си сравнила само лицето съотв. на 88 и 62 кг. В момента съм така на 56-57кг.

Буб.ка, снимки ще имаш, ти само идвай по срещите  Hug

малката лисичка, още 7 дни П?!? Ти каква схема караш?
Мале каква промяна,браво!  Hug
Ами мислех си за 10 дни П ... или е много ?

# 609
Лисичке не ти ли е дълга ударната фаза - не че разбирам но като знам на моите 37 кила за сваляне ми даде да правя 6 дни и затова питам

desitka*
страхотна промяна в теб и то към хубаво /пу пу да не ти е уроки/
изглеждаш страхотно - продължавай все така   bouquet  bouquet  bouquet

# 610
  • София
Ами мислех си за 10 дни П ... или е много ?[/b]

И според мен е много. Аз лично мисля, че от повече от 5 дни няма смисъл и ефект, но предвид 37-те ти кила, нека бъдат 7. Повече от 7 обаче със сигурност не е нужно да правиш  Peace

Мерси за коментарите   bouquet

# 611
Ами мислех си за 10 дни П ... или е много ?[/b]

И според мен е много. Аз лично мисля, че от повече от 5 дни няма смисъл и ефект, но предвид 37-те ти кила, нека бъдат 7. Повече от 7 обаче със сигурност не е нужно да правиш  Peace

Мерси за коментарите   bouquet
аз съм с 37-те килограма а за лисичка не знам
понеже започнах във вторник /вчера/ та направих калкулатора и според него трябва да са шест така се зарадвах защото съвпада с края на седмицата
не знам защо толкова се впечатлявам от това диетата ми да започне или приключи като съвпада с начало на месец или седмица или техния край
та ще си ги спазя тези 6 дни както ми препоръча калкулатора  Wink

# 612
да добавя и един въпрос:
вие по колко вода пиете - аз вчера ги докарах до малко над три литра
днес като гледам до момента съм на два литра вече така че може и да са повече
та знам че е добре да се пие колкото се може повече, но все пак трябва ли да я огранича или мога да си пия и повече стига да е над 1,5-2 литра на ден

# 613
Аз не правих калкулации.
И тук нашите готвачи правеха по 10 дни и аз от там така реших.
Иначе каква вода пиете - минерална , чешмяна ?
Не знам кое е правилното за продължителността на дните на П.
И още нещо да попитам Активия натурална подходяша ли е ?

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 13:23 от малката лисичка

# 614
Здравейте, днес темата е направо супер. Дават се правилни съвети, има страшни снимки преди и сега само остава Вещи да и мине  Hug

Гледам не съм сама на поправителен и почвам режима заедно със стари и нови дюканки.

Малка лисичка 10 дни за ударна са си много. Кокто вече са те посъветвали направи 7 П наи-много не е нужно да се изтезаваш . Много е важно режима да ти допадне вместо да ти тежи.
Диана да знаеш че колкото повече ядеш - толкова повече отслабваш. 2 консерви риба са много малко за деня(другото ти ядене не го броя)
almeg при тези страхотни резултати, сори но нямаш право да си оплакваш от задържане. За по-малко от 4 месеца си бутнала повече от 20 кг. Много моля вдигни носа и се радвай на това което си постигнала  Hug

Някой споменаваше да си измерим разните части от тялото си. Много моля " циците " да бъдат премахнати от списъка! Резултатите ще са по-скоро ненасърчителни  Laughing

Аз отчет ще дам накрая на 5П ударната

Общи условия

Активация на акаунт