Отговори
# 135
Здравейте!
Миналата година си взех от ЛИДЛ силиконова форма -Великденския мотив.
Кошница с яйца вътре,обаче....така и не успях да  я използвам. Tired
Сега съм я изкарала от кутията и се чудя- какво тесто е подходящо за нея?? newsm78
Моля за рецепта .Благодаря .

# 136
  • Варна
Пратиха мъжа ми да купи заквасена сметана и вместо малка кофичка от 400гр той се прибра с 1кг 35%. Аз употребих половината. Направих бесквитената торта на Зиче. Моля за идеи каква да направя от другата част. Да не е сладко.

# 137
пеп-4o благодаря много за отговора Simple Smile

# 138
Пратиха мъжа ми да купи заквасена сметана и вместо малка кофичка от 400гр той се прибра с 1кг 35%. Аз употребих половината. Направих бесквитената торта на Зиче. Моля за идеи каква да направя от другата част. Да не е сладко.

фалшив катък - вместо цедено мляко съм слагала заквасена сметана
и млечно чеснов пастет

# 139
Здравейте, имам замразено филе от риба треска и  ми се иска да го панирам, но незнам първо дали трябва да се размрази или направо замразено да се панира и пържи? Ако можете да ми помогнете, ще съм Ви много благодарна! Hug

# 140
  • софия
Норвежка гъбена супа на винце (аз я харесвам повече със заквасена сметана, нищо, че в рецептата пише друго).

# 141
  • Варна
Млечна салата, аз я ползвам вместо цедено кис.мляко  Peace.

# 142
val80  мерси за помоща.Ще ги правя на внучката тя ги яде само с ориз и зеленчуци.Проблема беше че за първи път трябва да готвя такива.Мелси отново и лек ден! Peace

# 143
Прияли са ми се сладки  ooooh! Вкъщи непрекъснато има някакъв сладкиш, даже торта от вчера, но на мен не ми е позволено да я ям  ooooh!
Исках да спретна кокоски, но имам само 50 гр кокосови стърготини. Дайте някаква елементарна рецепта за сладки, където да прибавя и стърготините.
Благодаря отново!

# 144
Прияли са ми се сладки  ooooh! Исках да спретна кокоски, но имам само 50 гр кокосови стърготини.

ОВЕСЕНИ БИСКВИТКИ «АНЗАК», не знам...... за диетични едва ли ще минат, но са бързи и вкусни.

# 145
Прияли са ми се сладки  ooooh! Исках да спретна кокоски, но имам само 50 гр кокосови стърготини.

ОВЕСЕНИ БИСКВИТКИ «АНЗАК», не знам...... за диетични едва ли ще минат, но са бързи и вкусни.
Благодаря! Аз диети не спазвам, но ям само кафява захар, а вчерашната торта я правих и с готов шоколад, та това е проблема.
  bouquet

# 146
Благодаря! Аз диети не спазвам, но ям само кафява захар, а вчерашната торта я правих и с готов шоколад, та това е проблема.
  bouquet

Ами винаги можеш да заместваш бялата с кафява, не е проблем. Със закъснение включих, и от тези КОКОСКИ - БЪРЗИ, ЛЕСНИ И ВКУСНИ можеш половин доза да си спретнеш.

# 147
Със закъснение, но ще са следващите, които ще пробвам!  Изглеждат вълшебни. Благодаря за бързите отговори!

# 148
  • Варна
Сметана за готвене - мога ли да я замразя? Че иначе за пореден път ще хвърлям 1/2 л. Отворена е в събота, дали и има нещо? Аз мислех че трае по-дълго, ама миналия път за 1 седмица беше мухлясала #Crazy

# 149
Привет красавици и Бонго  Wink, бутнете едно рамо с лесна рецепта за дом бисквити които да се режат с формички.
 Детето ми е луд фен на меденките на Джемма , но искам да сменя , т.е рецептата която ще предложите да търпи престояване /отлежаване/.
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт