През пролетта сред цветя, птици и пчелички бременни ще бъдем всички - тема 97

• 25 724
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Зузуто, нямам думи просто  Twisted Evil За огромно съжаление това нито е първият, нито ще е последният случай не само на тази гадна докторица, а и на други такива "лекари"  #Cussing out  Радвам се, че всичко е наред все пак  Hug

Мецанке, не яж, щом не ти се яде  Hug Дремкай си завита пролетен сън и това е  Heart Eyes Кога си пак на преглед?

В_К, Каролке, как сте, какво ново около изследванията?  Hug

# 511
  • В къщурката на хълма на феите
Блонди по принцип чак на 12ти, ама понеже търпението не е едно от ценните ми качества, може би още в петък ще идем да се видим с мечето и ще стискаме палци да ни се чуе сърчицето, щото иначе мама ще психяса най-вероятно Mr. Green

# 512
В този ред на мисли много мисля за Зузи, моля се за теб мила, да знаИш, все пак ми открадна прашеца от Фейти, хихи, не съм забравила  Mr. Green  Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha викаш била крадеца на прашуляк  Mr. Green
Ами дано наистина е имало за какво и скоро в отчетни  Praynig Hug

Зазу
... още като прочетох историята ти, първото нещо което си помислих , е че всичко е заради парите  smile3512. Но още не мога да проумея как за 250 лв. ще отнемеш чакано щастие на една майка. Сигурно си е викала, че си млада и ще имаш други деца. Пък от нейна гледна точка си е казвала ... сега ми трябват пари - ще ходим на ваканция  smile3515 smile3512

Жалко, че хората я наричат "Лекар" и е хубаво това нещо да се разгласи. Сложи я в Черния списък на Бургас с огромни червени букви - хората да се пазят от това "Светило"... нейната кожа лекарска  #Cussing out
Палчета за всички нуждаещи се и хубава нова седмица на всички  Hug

П.П. Аз май вече официално съм в 5-ти месец ... или бъркам  Crazy Не мога да ги схвана тези седмици   Whistling

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 513
  • София
За съжаление некадарните доктори са много повече от кадърните.
Мен ме мързи ужасно много,едвам гледам.

mecani - не е ли много рано петък ?

# 514
Фейти по коя от двете линийки, щот и двете различно показват Mr. Green
Мики теоретично погледнато ако миналия вторник съм била 5г.с. и 1-2 дни, сега в петък ще съм 6г.с. и 4-5 дни и има шанс да му чуем тупуркането на сърчицето, но дори и да не го чуе, поне ще ми кажат дали расте и как се развива, такива работи .. много ми е трудно като вися в неведение какво се случва Blush

# 515
Фейти по коя от двете линийки, щот и двете различно показват Mr. Green

Ми и аз това се чудя  Mr. Green Надписа ми показва точно по дни, а другата линийка сборно седмицата  newsm78 . В отчетна казват, че миналата седмица съм влязла още в 5-ти, но аз мисля, че днес влизам  Whistling
Както и да е ... след Великден на ФМ доки ще каже  Heart Eyes

Мецанке ... аз мисля, че вече ще чуете и сърчицето на малкото мече  Wink Hug
Аз отидох в 6-та седмица и няколко дена и с вагинален се видя всичко  Heart Eyes

# 516
Фейти аз не се надъхвам много, после да не рева като вдовица на погребение Mr. Green а иначе според мен вече си в петия месец, че си го и преполовила, защото един месец има 4 седмици, а ти да речем си в 18та в момента, което значи - 4 пълни месеца по 4 седмици + още 2 от следващия, но на мен математиката не ми е сила, така че ако някой по-можещ се яви да смята и той Mr. Green

# 517
Привет Simple Smile
Зузуто, добре че всичко е наред. Не мога да повярвам, че има такива лекари. Леко бременеене и занапред само хубави емоции Simple Smile
Меци, според мен може да се види сърчице с вагинален, аз чух в 7-ма г.с.
Дарма, стис за прегледа  fingerscrossed fingerscrossed
Аз вчера имах всички налични симптоми на О - болка и напрежение ниско долу, обилна ЦС, напрежение в гърдите, обаче теста вика, че О предстои - едната черта беше малко по-бледа от другата. Днес вече нямам такива симптоми, но все пак отново ще направя тест, въпреки че ще пътувам по работа и някъде по бензиностанциите ще трябва да свърша таз работа Simple Smile Голямо дебнене падна тоя месец Simple Smile

# 518
  • Сфия
zuzu, съжалвам за това, което си преживяла, благодарение на това нищожество, мекотело, медуза гадна, не мога да я нарека лекар... Страшно се радвам обаче, че е било напразно. Чудесно разбирам какво си преживяла, защото и на мен в 5-та седмица ми бяха обяснили, че това, дето се вижда на ехографа хич да не е в 5-та седмица, мяза на мисед. Ама аз с това Хашимото и тези килограми друго не може да се очаква... Да дойда пак след 2 седмици, ако преди това не съм поментнала вече разбира се.... И.... не ми се спомня...  ooooh! Ревах 2 дни, после претръпнах с мисълта... А няколко дни по-късно само, в 6-та седмица и 1 ден, д-р Илиев в Токуда ми каза, че се вижда чудесно ембрионче, дори със сърдечна дейност.
Фейт, аз си смятах месеците така: на 08.02. ми е термина, значи на осмо число всеки месец влизам в следващия. 18-та семица си вече в края на четвъртия месец, вече влизаш в петия месец. Тъй, като бременността не е точно 9 месеца, а 280 дни и то от началото на последния цикъл, то най-правилно е за мярка да вземеш термина.
Меци, аз също мисля, че с добър ехограф в 6-та + няколко дни ще се види вече има ли пулс. Аз съм пример за това, както по-горе споменах в поста си.

# 519
Цветенцеее виждам теее .. ела ела Mr. Green

# 520
Фейт, аз си смятах месеците така: на 08.02. ми е термина, значи на осмо число всеки месец влизам в следващия. 18-та семица си вече в края на четвъртия месец, вече влизаш в петия месец. Тъй, като бременността не е точно 9 месеца, а 280 дни и то от началото на последния цикъл, то най-правилно е за мярка да вземеш термина.

Мерсииии  Hug
Намерих и полезно инфо  Wink http://www.mama.no-meat.org/link_pregnancy/gest_weeks/

# 521
  • София
Момичета, изгубих ви последните теми, ама сега си направих труда да наваксам с четенето! И все пак влизам, за да си споделя, че при мен нещата са се закучили здраво и не става и не става нищо. Сега имах някакво предчувствие, че този месец ще е нашия, цикъл очаквам на 8-9 април и вече имам подути и болезнени гърди - ще ми дойде и този месец, натам вървят нещата  Sad И моя ме ядоса, че вместо да ускорим процесите, иска почивка, че пак нещо е задълбал в зодиите.... Е не е ли откачена тая работа  Crossing Arms
Извинявам се, не искам ничие настроение да развалям, успешна седмица на всички!

# 522
Фейт, аз си смятах месеците така: на 08.02. ми е термина, значи на осмо число всеки месец влизам в следващия. 18-та семица си вече в края на четвъртия месец, вече влизаш в петия месец.

И аз така ги смятам и няма разминавания. Термин 1-ви август, значи вчера започнах 6-ти месец  Crazy
Иначе гестационен месец, лунарен месец, пък високосна година, пък не знам си какво си и все различно  Crazy

Мецанке, айде, чакам отчет след петък и  Kissing Heart

# 523
  • в пералнята
Привет Simple Smile
Зузуто, добре че всичко е наред. Не мога да повярвам, че има такива лекари. Леко бременеене и занапред само хубави емоции Simple Smile
Меци, според мен може да се види сърчице с вагинален, аз чух в 7-ма г.с.
Дарма, стис за прегледа  fingerscrossed fingerscrossed
Аз вчера имах всички налични симптоми на О - болка и напрежение ниско долу, обилна ЦС, напрежение в гърдите, обаче теста вика, че О предстои - едната черта беше малко по-бледа от другата. Днес вече нямам такива симптоми, но все пак отново ще направя тест, въпреки че ще пътувам по работа и някъде по бензиностанциите ще трябва да свърша таз работа Simple Smile Голямо дебнене падна тоя месец Simple Smile
Рони, същото е и при мен. Ама то е ясно, ние нали сме си менструални близначки.  Laughing

# 524
  • София
Момичета мерси за палците! Мисля че са вълшебни!
Взех си изледванията..и се надявам да са ок! само ще помоля за малко помощ за разчитането им:
Цитонамазка : Група по Папаниколау Порцио:1 Цервикален канал 1 Това значи ли, че съм ПАП 1
и микробиологията : микр. резултат -плоски епители, редуцирани лактобацили, единични левкоцити newsm78 и общо: /-/ посявки за Candida и бактерии....
Благодаря предварително!

Сигма как си ? губиш се нещо?
Меци от сега стискам палци  Hug Praynig
Shu6omiga  Hug Поговорете с милото..ако само зодиите са спънка Simple Smile Успешна седмица и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт