Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 329
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви за съветите.  Hug

Борис се справя добре с яслата. Спокоен е, мъничко само поплаква, весел е.  Heart Eyes Но аз имам още един въпрос: колко време след накапването им във вода капките имат ефект?
Всъщност не е толкова леко. В 4 сутринта се събужда и плаче, днес изпадна в истерия...  Confused

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 20:24 от Анонимен

# 496
моля за помощ имам син на 1и половина от 2 седмици сме на ясла не спира да ревеи там и у нас не ме пуска и до тоалета сама ако звънне звънеца или друг силен шум почва да реве и се вкопчва в мен заспива само ако лежа  до него като задалжително ми хвашта ушите не седи и при бабите 4есто се буди нощем и е голям инат ако иска в другата стая отива само ако го държа за ръка и седа до него кажете ми комбинация на бах молч ви

# 497
моля за помощ имам син на 1и половина от 2 седмици сме на ясла не спира да ревеи там и у нас не ме пуска и до тоалета сама ако звънне звънеца или друг силен шум почва да реве и се вкопчва в мен заспива само ако лежа  до него като задалжително ми хвашта ушите не седи и при бабите 4есто се буди нощем и е голям инат ако иска в другата стая отива само ако го държа за ръка и седа до него кажете ми комбинация на бах молч ви

Нужно е просто да му дадеш капки от есенциите : Red chestnut+Aspen+Star of bethlehem
Благодаря ви за съветите.  Hug

Борис се справя добре с яслата. Спокоен е, мъничко само поплаква, весел е.  Heart Eyes Но аз имам още един въпрос: колко време след накапването им във вода капките имат ефект?
Всъщност не е толкова леко. В 4 сутринта се събужда и плаче, днес изпадна в истерия...  Confused
24 часа капките са годни след като си ги накапала във вода(извън хладилник)

Някак си да не се ядосвам, когато нещата не вървят по моя план...

Аз бях с такава настройка и сигурно доста съм притискала близките си. Гняв, гняв ooooh! Направих си Джел с РР и резултатът е прекрасен. Пих го около месец - 30 мл.

Имам въпрос - може ли с другите есенции, освен с РР, да се прави разреждане за компреси?

може да се правят компреси със всяка една есенция на подходящите места.Ето какво имам в предвид, това е по системата на Крамер 

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:46 от feyaa

# 498
  • на брега на морето
feyaa, много си мила, благодаря  Heart Eyes

# 499
Фея, благодаря!!  Hug Hug

# 500
много благодаря а да попитам още нещо майка му ми купи от дрогерия капки против страхове съдържание:камшиче,пирен,хелиатум,див черен кестен,мимулус,джанка,трепетлика. Мога ли да започна с тях че ги имам вече и ако да как да ги давам пише 12 капки в обичаиното количество вода(кое е то?) или 3 по 4 на ден и за деца ли е така?

# 501
капките са 20 мл разредени ли са има спирт за 1 г и 8 мес мога ли да капя на косата

# 502
Предполагам,че имат някакъв алкохол за консервант.Капни си в устата и виж как е.МОже във водичката,която пие детето.Може и на косата,да.

# 503
Момичета, моля ви помагайте.
Синът ми е много палаво и буйно дете. И това е нещо много хубаво, обаче вече ми идва в повече. Много беснее, не слуша, а всичко разбира. Опитвам с добро, понякога викам, опитвам се да го накарам да е по-кротък и спокоен, но той не чува. Търчи, дърпа се, свлича се , само и само да стане неговото, което си е наумил. А иначе е умно дете, говори много, не е хиперактивен. Просто не чува като му се говори, прави бели, въпреки че му казвам да спре, и всичко това на ужасно бързи обороти.
Леле, все едно описваш моята малката. Да не е овне?
От възрастта е, сега наблюдавам и съседското дете на подобна възраст, точно така се държи.
Не се наемам да дам съвет, аз така и не намерих подходяща за нея комбинация, може би Vine, Vervian, Impatiens.

Аз пак имам проблем с голямата. Страшно ревнува от сестра си. Много я обича, но и много й завижда. За всичко. И за най-дребни неща, които иначе не би поискала. А малката вече почна доста да й отстъпва, като иска нещо, все гледа да има и за кака й, аз обръщам повече внимание на каката, но тя е като заслепена от ревност Tired Болезнено чувствителна, всяко нещо преживява, филми по тв, случки и най-елементарни в училище и вкъщи, дори и нещо хубаво да й се случи. После цяла нощ рита, върти се, скърца със зъби, реве, вика, говори Rolling Eyes Всичко насън, без да се събужда, но пък буди малката Tired Иначе е много добра, мека, нерешителна, прекалено нежна за нашата действителност, но знам, че това не мога да го променя. Искам да коригирам ревността.
Какво ще кажете за holly, pine, vine, cherry plum? Нещо да добавя, да сменя?

# 504

Какво ще кажете за holly, pine, vine, cherry plum? Нещо да добавя, да сменя?

Аз бих сложила Heather и Chicory и бих махнала  pine, vine и cherry plum.

# 505
Помисли за Walnut,за повишената чувствителност Peace

# 506
Здравейте ,
За първи път си правя комбинация с капки на Бах. Комбинацията е следната  Beeh , Ceroho , Chicory , Holly,Rock Water ,Sclerantus Star of Betue / дано съм ги преписала правилно /. Пия ги от една седмица винаги разтворени във вода . В Неделя реших да си накапя директно в устата и вечерта ме изби на гняв и викане . Моля Ви кажете ми , възможно ли е да е от капките ? Дали действат по - силно когато се приемат директно , отколкото разтворени във вода ? И другият ми въпрос е , дали след седмица прием може да ми предизвикват същите симптоми , които искам да лекувам ?

# 507
  • на брега на морето
very nice, прочети това определение за завист.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82

Аз не бих разчитала единствено на Баховите есенции (но не защото са недостатъчно ефикасни), а бих говорила с детето. Уверявам те, че целенасочени разговори, спокойни, изпълнени с любов и разбиране, могат да повлияят изключително силно върху завистта. Не да я изкоренят (това май е невъзможно), но да не бъде действена при всеки повод и силно смекчена.

# 508
Здравейте. Нямам време да прочета сега, ще го направя по-късно, но се надявам на помощ от ваша страна   bouquet.
Детенцето ми е на почти 10 години. Много боледува, последно му правиха операция от лимфаденит преди 3 седмици. Започна да пие водораслите АФА. Нуждая се от помощ за неговата притеснителност. В нас и с външни хора няма проблем, когато сме там, но всяка сутрин тръгвайки на училище, започва да го боли стомаха. След като мине проблемният час, за който се е притеснявал му минава. госпожата каза, че плаче например ако тя не пусне никой да отиде с него до тоалетна, че щял да се загуби и така нататък. Моля ви препоръчайте ми коя от есенциите да взема да му давам, за да може да се отпусне и да добие увереност в способностите си, защото е отличен ученик, дисциплиниран е и въобще няма проблеми в училище /чукам на дърво  Simple Smile/.
Благодаря ви.

# 509
  • София
*Цветенце*, моето предложение за комбинация за детето е следното:

2 Aspen + 20 Mimulus + 26 Rock Rose + 6 Cherry Plum + 33 Walnut + 12 Gentian.

Разбира се + Рескю Ремеди винаги при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт