Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 189
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Аз също съм много доволна от есенциите на Бах. Имам конкретно питане към по-запознатите от мен. Рескю ремеди колко време може да се взима без да се привикне? Бях чела нещо, че е за спешни случаи и след това трябва да се премине на някоя от другите комбинации. Седмица-две проблем ли са?

# 736
... Никой ли не е пил от тези  капки?

Шегуваш ли се  Laughing

От feelunique.com има безплатна доставка ( worldwide) на отделни есенции,там ще ти излезе по-изгодно. За Европа няма мито,за другаде не знам.

Сега конкретно за приготвянето Тук

Успех!

Трапезица, благодаря  Peace

За пъви път си правя комбинация и ми се иска да я направя правилно. В тъмно шише сложих един капкомер ябълков оцет, по три капки от 6 избрани есенции и 30 мл изворна вода. Взимам от шишето със смесените есенции 4 пъти по 4 капки. Правилно е, нали?
След колко време по принцип се усеща положителния ефект? Знам, че би трябвало да е бързо.
И още нещо - някъде прочетох, но да попитам пак - капките могат да се комбинират с всякакво друго лечение, нали?

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:06 от brawn

# 737
Момичета има ли някаква разлика  като качество между капките на Пашкулев и тези от другите сайтове?
Има огромна разлика в цената  и това ме смущава дали пък тези на Пашкулев не  са по-лоши?Вие кои ползвате?
 Имам от тези на Пашкулев,но сега се чудя за другите..  bouquet

# 738
  • ул. "Мечтание"
Пробвала съм тези на Пашкулев и едни английски в синя кутия (не помня марката). Не намирам разлика в ефекта.

# 739
След колко време забелязахте ефекта?

# 740
Ползвам капките на Пашкулев и съм много доволна Simple Smile

# 741
Момичета,много се радвам за положителните неща,които споделяте. Hug

... Взимам от шишето със смесените есенции 4 пъти по 4 капки. Правилно е, нали?
След колко време по принцип се усеща положителния ефект? Знам, че би трябвало да е бързо.
И още нещо - някъде прочетох, но да попитам пак - капките могат да се комбинират с всякакво друго лечение, нали?

Правилно е.
Ефекта настъпва по различно време,не е задължително да е бърз,но е плавен и приятен. Висшето ти АЗ се освобождава от негативни наслагвания и се изпълва с хармония и Любов. Капките са просто катализатора на тази промяна.
Да,могат да се комбинират с всяко лечение.Желателно е да се приемат на гладно.

..
Има огромна разлика в цената  и това ме смущава ..

Защото на Др Пашкулев капките се приготвят тук,доколкото ми е известно. Шишенцата са по-обикновени и не са в луксозна кутия. Момичетата са споделяли,че не намират разлика.Аз също.

Все се каня и аз да споделя,как ми подействаха на мен капки ( Аз имам комплекта на Пашкулев и единични английски есенции). В случая ползвах БГ капки.
На мен при пътуване ми се гади,понякога дори и в града, а по завои на извънградско ми е доста неприятно,да не изпадам в подробности.
 Представете си преминаване на Шипка  Sick -само пеенето на партизански песни ме спасява ( което е неприложимо в условията на обществения превоз  ku-ku -тогава си ползвах лекарства,от които пък заспивам на рамото на съседа,но това е друга тема ).

Та след години возене на капките в багажника на колата ми хрумна да си взема шишенцето Склерантус при мен,като започнаха проблемите си капвах в устата,по слепоочието и по китките. Ефекта беше значителен. Два пъти минахме Шипка. И двата пъти си подействаха. Чудя се на мене ми,как не съм пробвала по-рано. Явно всяко нещо с времето си .

И въпрос- след "края на света,квантовия преход и т.н." усещате ли се по-чувствителни,изобщо някаква промяна към " сгъстяване" на емоциите и усещанията?

# 742

И въпрос- след "края на света,квантовия преход и т.н." усещате ли се по-чувствителни,изобщо някаква промяна към " сгъстяване" на емоциите и усещанията?
На мен в личен план се случиха такива неща, които ме накараха да мисля, че нематериалните неща са много по-ценни от всякакви материални придобивки. Включително по Коледа и за НГ нямахме купени подаръци, а се сбъднаха мои съкровени желания и др. подобни, които зарадваха всички. Та в този смисъл забелязвам някаква промяна в себе си, макар и провокирана от външни събития, не зная дали е случайно съвпадение.
Не ми отговорихте за РР - колко време може да се приема без привикване? В момента имам нужда от капките , а имам само от тях. Трябва да си помисля каква друга комбинация да си поръчам специално за мен, но не ми се иска да спирам с употребата и затова питам.

# 743
Трапезица, благодаря!  Peace

# 744
...
Не ми отговорихте за РР - колко време може да се приема без привикване? ...
Няма да привикнеш,но е хубаво да си направиш по-конкретна комбинация.Срокове не мога да кажа.Щом ти действа добре-вземай,няма да навредят  Peace

# 745
  • Варна
Да разклащам ли шишенцето преди употреба  Embarassed

# 746
Да разклащам ли шишенцето преди употреба  Embarassed
Ако така ти харесва ...да!
Препоръчително е да се разклатят, като изписваш цифрата на безкрайност със китката си, държейки шишенцето с комбинация(прилича на цифрата Sunglasses

# 747
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

# 748
  • София
Да, всичко, което си описала, е правилно. Могат да се комбинират с друго лечение капките. Ефектът и неговото настъпване е индивидуано.

П.С. Тази тема е много стара. Пишем в следващата.

# 749
... Никой ли не е пил от тези  капки?

Шегуваш ли се  Laughing

От feelunique.com има безплатна доставка ( worldwide) на отделни есенции,там ще ти излезе по-изгодно. За Европа няма мито,за другаде не знам.

Сега конкретно за приготвянето Тук

Здравейте от скоро съм в сайта . Поздравлнения за всичко ,което правите.Ползвам капките на доктор Бах от 3-4 месеца .Ефект имах още на 2 седмица. Една моя позната е карала курса за капките на докрот Бах и аз си ги поръчвам от нея тъй като по аптеките ги има само в големите градове. Попълвам тест с въпроси и на тази база тя ми прави различна комбинация от капките. Поръчала съм си и така наречените "спешни капки " - първият месец ги пиех почти всеки ден по няколко пъти ,когато усетя безпокойство и напрегнатост.Сега вече ги пия много рядко на месеца веднъж.Капките наистина ми помогнаха много .Бях изпаднала в такава сепресия ,че близките ми ме караха да си записвам час при психиатър , мислех ,че се побърквам  . Не можех да повярвам ,че това се случва с мен .Но с помощта на тези капки съм много добре. Вчера ми свършиха и звъннах на моята приятелка да ми направи отново,каза ми ,че са и донесли ( капките и ги носи от чужбина нейния син ) крем . Много ми стана интересно ще попитам дали мога да си закупя и крема ,за да го пробвам, Каза че е за рани .
Лек ден от мен .
P.S . Втори коментар от мен за днес ,чувствам се невероятно да споделям и да давам съвети в този чудесен сайт ,който толкова ми помага. Целувки мили дами   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Успех!

Трапезица, благодаря  Peace

За пъви път си правя комбинация и ми се иска да я направя правилно. В тъмно шише сложих един капкомер ябълков оцет, по три капки от 6 избрани есенции и 30 мл изворна вода. Взимам от шишето със смесените есенции 4 пъти по 4 капки. Правилно е, нали?

Не мога да кажа как точно се правят капките , прави ги моя позната. Приемам ги 4 *4 капки на ден .При мен резултатът дпйде още на 2 седмица, но искам да ми кажеш какъв точно е твоя проблем . Аз също така четях и книги,които също доста допринесоха за изцелението ми , И не на последно място да добавя ,.че ти самата и никой друг трябва да си помогнеш сама на себе си .От колко време приемаш капките . Аз първите 2 месеца пиех и  така наречените "спешни капки "

Общи условия

Активация на акаунт